• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Kako podsvesno gledate na sebe na osnovu vašeg mesečevog znaka

M. M.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Saznajte koliko vaš mesečev znak utiče na vas

  • 0
mesec, devojka, horoskop, zodijak Foto: Pixabay

U astrologiji, Mesec vlada našim emocijama i emocionalnim životom. Predstavlja naše osnovne navike koje su duboko ukorenjene, uključujući naše reakcije i nesvesno, što znači da je veliki deo naše slike o sebi pod uticajem našeg mesečevog znaka.

Skoro da bismo mogli da posmatramo Mesec kao posrednika između unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta, naših osećanja i reakcija.

Prema pisanju Your Tango,  mesečev znak predstavlja našu unutrašnju sliku o sebi.

Slika o sebi sa Mesecom u Ovnu

Ako imate Mesec u Ovnu, vidite sebe kao ratnika, spremnog da se bori za svoja lična uverenja i one koje volite. Odvažni ste i ponekad možete biti prilično impulsivni i ljuti. Žudite za avanturom i spontanošću i ne podnosite to što drugi pokušavaju da vas potisnu ili sputavaju. Verovatno ste pozitivna osoba sa puno ambicija i entuzijazma.

Slika o sebi sa Mesecom u Biku

Ako imate Mesec u Biku, generalno ste srećni. Vaše samopouzdanje vas obično čuva u većini situacija i nemate problem da verujete da ste predodređeni za velike stvari. Žudite za lepotom i luksuznim životom i morate da imate mir i harmoniju da biste se osećali sigurno. Vi brinete o sebi, a promene i poremećaji nisu samo nepoželjni, već mogu da predstavljaju neke od vaših najgorih strahova.

Slika o sebi sa Mesecom u Blizancima

Ako imate Mesec u Blizancima, da biste se osećali negovano i bezbedno, morate da budete u mogućnosti da kombinujete svoj intelektualni život sa svojim emocionalnim životom. Sebe vidite kao prirodno pozitivne i tipično samouverene, a ponekad osećate potrebu da impresionirate druge. Ne možete da podnesete dosadu ili da budete u blizini drugih koji ne mogu da vas intelektualno pratite. Nećete tolerisati da ste vezani sa nekim ko je ljubomoran ili voli da kontroliše i treba vam autonomija da biste se osećali emocionalno ispunjenim.

mesec, pun mesec u vagi, horoskop, zodijak, astrologija, nebo Foto: Unsplash/Benjamin Voros

Slika o sebi sa Mesecom u Raku

Ako imate Mesec u znaku Raka, za vas je najvažnije osećanje sigurnosti, i vi ste svesni toga. Rakom vlada Mesec, tako da imate nebesku vezu sa ovim nebeskim telom i praktično možete da oživite tokom punog Meseca. Mesec se menja iz sata u sat, i vaše raspoloženje i osećanja generalno variraju u zavisnosti od Meseca, ali problem je što to možda nećete sami uvideti tako lako kao drugi. Vidite sebe kao zaštitnika i hranitelja, ali morate da zapamtite da koristite ove kvalitete na sebi. Vaši instinkti i intuicija su generalno u pravu. Rak mora da teži da ima stabilno raspoloženje u svakom trenutku, posebno kada je mlad. Kada je Rak u plus fazi, svet im je pod nogama - ali kada "padne2, nijedna dubina nije dovoljno duboka.

Slika o sebi sa Mesecom u Lavu

Ako imate Mesec u znaku Lava, verovatno sebe vidite kao prilično privlačnu i dinamičnu osobu. I  to većinu vremena. Znate da ste društveni i neko ko lako privlači pažnju i voli je. Vi ste pozitivna osoba tipično optimistične ličnosti, ali možda ćete imati problema sa primanjem kritika ili sa ljudima koji se ne slažu s vama.

Slika o sebi sa Mesecom u Devici

Ako imate Mesec u Devici, vi ste osetljivi i saosećajni prema drugima. Spremni ste da pomognete, ali možda ne pružate istu tu milost kada ste u pitanju vi sami. Vaša emocionalna priroda je povezana sa planetom Merkurom, vašim vladarom. Merkur nije emotivan ni impulsivan, tako da ste prilično prisebni kada je u pitanju emocionalno izražavanje i nikada niste reakcionarni. Iz tog razloga, prijatelji i voljeni vam se obraćaju u kriznim vremenima i vi postajete njihova stena.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop