• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

4 znaka Zodijaka koji su spoj lepote i pameti: Imaju oštar intelekt i izraženu ženstvenost

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi

  • 1
lepa žena, žena, elegancija, šljokice Foto: Pixabay/Gromovataya

Kada se govori o atributima horoskopskih znakova, neke osobine su kod nekih izraženije nego kod drugih. Međutim, ono što se uglavnom stavlja na vrhu liste takoreći "poželjnih" karakteristika jesu lepota i pamet.

Iako će mnogi reći da to nema veze sa astrologijom, ipak je povezano. U nastavku pročitajte koji su to znaci Zodijaka koji se mogu pohvaliti da su lepi i pametni. Naravno, ovo ne znači da su ostali znaci manje lepi i pametni, ovo je samo jedna zanimljiva lista.

Blizanci

Na vrhu liste nalaze se ko drugi nego Blizanci. Ovaj znak je poznat po svojoj duhovitosti i živahnosti, a pošto je Merkur vladar ovog znaka i poznat je kao planeta komunikacije, daje oštar intelekt ali i dar za brbljanje, onda je logično što su na vrhu ove liste, piše "Astro talk".

Anđelina Džoli Foto: Tanjug/AP

Ovaj znak voli da je dobro informisan, vole da očaraju druge svojim rečima, a uz sve to ide i lepota, šarm i estetska lepota.

Vaga

Zašto je Vaga na drugoj listi govori planeta Venera koja vlada ovim znakom, a to je ljubavna planeta. Ona se povezuje sa jakim estetskim osećajem i harmoničnim pristupom životu. Duboko cene umetnost i kulturu, a promišljena priroda odražava nivo inteligencije koji dopunjuje fizičku privlačnost.

filsmki festival u Kanu Ketrin Zita Džons KANSKI FESTIVAL Foto: Tanjug/AP

Lepa i uravnotežena priroda se prenosi i na fizičku lepotu.

Škorpija

Škorpija, znak koji često odiše misterijom i intenzitetom, poseduje dubinu emocija i intelekta. Ovaj vodeni znak je poznat po snalažljivoj prirodi, a to potiče iz dinamičnog intelektualnog i emocionalnog spektra.

Demi Moore, Demi Mur Foto: Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Često su strateški mislioci koji mogu precizno i diskretno da upravljaju složenim situacijama. Dubina njihove ličnosti, u kombinaciji sa njihovim magnetnim šarmom, čini ih jedinstveno privlačnim.

Vodolija

Vodolija se često posmatra kao najveći mislilac Zodijaka, poznata po originalnosti i inventivnoj prirodi. Ovaj vazdušni znak ceni intelekt i često se može naći u aktivnostima koje stimulišu njihov um.

Šakira Foto: Tammie Arroyo/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Oni su vizionari koji imaju strast da učine svet boljim mestom, što često privlači druge jedinstvenim i progresivnim idejama. Njihova nekonvencionalna lepota i inteligentan pogled na život čine da se ističu u gomili.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Idealan provod za svaki horoskopski znak

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Horoskop

Komentari