• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. APRIL: Ovan treba da sasluša kolegu, Strelac može ostati bez energije

E. O.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
drugarice, sestre, horoskop, astrologija Foto: Unsplash/Hannah Busing

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Definitivno u nekim situacijama preterujete. Nema potrebe da odmah "zauzimate gard" i da budete spremni na raspravu. Umesto toga, saslušajte šta sagovornik ima da vam kaže. U emotivnom segmentu ovo je dobar momenat, naročito za one koji su spremni na nova poznanstva i flert.

BIK

Drugi deo dana vam donosi izuzetno dobro raspoloženje. Po pitanju poslovnih obaveza potrudićete se da budete ažurni i odradite ako ste nešto propustili u prethodnim danima. Pređite preko nekih nebitnih sitnica i ne dovodite odnos sa voljenom osobom na granicu rasprave.

BLIZANCI

Imate prave predloge, kreativni ste i ubedljivi, više je nego izvesno da biste mogli ostvariti prave dogovore ili pokrenuti komunikaciju koja vam je bitna. Ovo će biti naglašeno i u emotivnom segmentu, zato je pravi trenutak da izađete, upoznate nove ljude i družite se.

leto more sloboda horoskop zodijak Foto: Two Dreamers

RAK

Imate osećaj da vam neke situacije izmiču iz ruku i da nećete moći da ih završite na vreme. Doduše, moguće je da ćete se zadržati prekovremeno na poslu. Vaša emotivnost je danas prenaglašena - potrebna vam je veća podrška i više vremena sa voljenom osobom.

LAV

Šta uradite do podneva, uradili ste. Već posle tog vremena, ulazite u svoju "lenju fazu", kada ćete želeti samo da se opustite i da se prepustite uživanjima. Posvetite se svojim prijateljima, ukućanima, emotivnom partneru. Na koju god stranu da odete, osećaćete se više nego dobro.

DEVICA

Iako ćete misliti da uspevate da završite sa svim obavezama na vreme, ispada da bukvalno do poslednjeg trenutka na radnom mestu nećete moći ni da predahnete. Potrebno vam je prvenstveno da se dobro odmorite i opustite, tako da je moguće da ćete ostatak dana iskulirati.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovo si najlepše žene Zodijaka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop