• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Aleluja! Merkur od sutra više nije retrogradan: Evo šta njegov direktan hod znači za vaš znak

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Međutim, ne treba da se opuštamo jer ćemo i u narednim danima osetiti njegov uticaj

  • 0
ljubičasta, lila, boja, sreća Foto: Shutterstock

Kada neko kaže da Merkur retrogradan, odmah nam se raspoloženje promeni. To je zato što svi znaju da to nije ništa dobro. Međutim, ova planeta komunikacije i razgovora, sutra izlazi iz svoje retrogradnosti i to nam dosta olakšava situaciju.

Ipak, ne bi trebalo da se opuštamo jer će se i dalje narednih dana osetiti njegov uticaj na sve horoskopske znake. A šta zapravo znači njegovo vraćanje u prirodan tok kretanja i to kroz znak Ovna?

Očekujte manje kašnjenja i manje tehnoloških padova, piše "Womans world". Može se očekivati pokretanje nekih projekata, ali i započinjanje važnih razgovora. Imaćemo priliku da se zaustavimo i dobro razmislimo o narednom potezu.

A šta direktan hod Merkura znači za vaš horoskopski znak?

Ovan

Do 15. maja, do kada će ovaj direktan hod trajati, možete da primenjujete znanje koje ste stekli tokom prethodnog perioda i tako počnete da negujete veću samosvest. Možete osećati više sampouzdanja i usredsredićete se na preuzimanje liderske pozicije u kompaniji.

Bik

Prethodni period vas je podstakao da se više bavite svojim snovima i maštom i to vas je podmladilo. Žudite i težite ka novim ciljevima i jako će vam prijati da meditirate razmišljajući o onome št ovas čini srećnim.

Blizanci

U narednom periodu ćete se ponovo dublje povezati sa prijateljima sa kojima ste možda izgubili kontakt ili ste proredili viđanje. Bićete više posvećeni pažnji ka poslovima koje ste zapostavili i ostavili za kasnije. Bićete na dobrom putu ka timskoj pobedi.

Rak

U narednom periodu ćete se okrenuti ka sebi i razmišljaćete šta želite od života ali i posla kojim se bavite. Bili ste frustrirani što nikako da dobijete priznanje koje ste zaslužili, ali to je samo pokazatelj da treba da budete strpljivi.

Lav

U prethodnom periodu vam se aktivirao avanturistički duh, ali ste se i posvetili učenju. Imali ste želju da izađete iz svoje zone udobnosti i tak oste otkrili da želite da se povežete sa veštinama koje vam mogu biti ključne u nastavku posla.

Devica

Bile su vam aktivirane emocije i odnosi sa drugim ljudima. Sada je vreme da se posvetite finansijama i da primenjujete svoja znanja u ovoj oblasti. Nemojte se iznenaditi ako osmislite neki novi način za poboljšanje budžeta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: 5 horoskopskih znakova koji imaju najveće šanse za veliko bogatstvo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop