• 0

Vreme čitanja: oko 13 min.

ASTRO VODIČ: Ovnove čeka akcija, Venera Bikovima donosi ljubav, a Vage treba da se posvete sebi

Vreme čitanja: oko 13 min.

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 29. aprila do 5. maja 2024. godine

  • 0
par, ljubavni par, cveće, devojka, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay/aliceabc0

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi?

OVAN

horoskop, zodijak, astrologija, ovan Foto: Pixabay

Hrana

Ove sedmice će vam biti potrebna veća količina energije. Neka vaši obroci budu redovni i količinski dovoljni da biste mogli da funkcionišete kvalitetno tokom celog dana.

Ljubav

Ukoliko je u proteklom periodu bilo tumbanja u partnerskim odnosima, ukoliko je bilo vraćanja unazad po nekim pitanjima,  sada bi trebalo da se dosta toga raščistilo i došlo na svoje mesto. Kod nekih kroz svođenje računa, kod drugih kroz ulazak u novu emotivno partnersku fazu. Nisu pred vama nimalo loši ljubavni dani, a vi ih dodatno poboljšajte time što ćete biti podrška jedno drugom. Pričajte, razgovarajte, ali i probudite strast koja se u poslednje vreme pomalo uspavala. Slobodni Ovnovi, ako se kontakt sa nekom osobom ne razvija onako kako biste želeli, budite spremni da se angažujete više.

Posao

Mars ulazi u vaš znak a Merkur “hvata brzinu” u direktnom hodu – ako nešto niste uspeli da izgurate do kraja u periodu koji je iza nas, sad se spremite za akciju. Ukoliko neki pregovori nisu zaključeni i sprovedeni do kraja, ukoliko se ugovori nisu potpisali već su “na čekanju”, sada jeste trenutak da ovome posvetite nepodeljenu pažnju. Venera ulazi u vaše polje novca, pa će i pare krenuti put vas – nekima odmah od ove sedmice…. a neki će morati da sačekaju još nedeljicu ili dve. Ali stižu.

Zdravlje

Moguće su češće migrene ili problemi sa sinusima.

BIK

foto Pixabay foto Pixabay

Hrana

Za vaš stomak i varenje bi sada bile najbolje neke supice, čorbice i zeleniš, ali nešto nisam sigurna da ćete vi krenuti na tu stranu…. Nešto mi se čini da će vas više privlačiti znatno bogatija ishrana.

Ljubav

I evo Venere, vaše vladarke kod vas. Vreme ljubavisanja, poljubaca, toplih zagrljaja i maženja, to jest svih ljubavnih zanimacija sada zvanično može da otpočne. Doduše, može da se dogodi da kod pojedinih parova bude i talas ljubavne drame – i to najpre kod onih gde postoji neki vid posesivnosti ili ljubomore, ali je ovo kratkog daha i neće uzdrmati temelje vašeg odnosa. U svakom slučaju, i partneru i vama sledi lakši period, pa ga iskoristite da uživate i više vremena provedete zajedno. Slobodni Bikovi, sledeće tri sedmice su baš po vašoj meri. I da uživate, ali i da se jako, duboko i baš lepo zaljubite.

Posao

Poslovno – ušli ste u period koji će u narednih mesec do mesec i po dana iznedriti velike promene, bilo da je to pronalaženje posla, promena firme ili napredovanje. Ukoliko niste zadovoljni primanjima – razmislite da se aktivirate po ovom pitanju i popričate sa nadređenima. Šefovi baš u ovoj sedmici mogu dosta očekivati od vas, jer su vaši rezultati u prethodnom periodu bili više nego dobri – pa su i njihova očekivanja porasla. Ne brinite, bićete na visini zadatka. Dobro se organizujte i nećete imati problem.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

BLIZANCI

foto Pixabay foto Pixabay

Hrana

Pokušajte da želju za slatkišima pobedite ili pak da nađet alternative; zasladite sebi život medom, voćnim salatama…. Takođe, izbegavajte proizvode od belog brašna, punomasne mlečne proizvode.

Ljubav

Sa direktnim kretanjem Merkura vraća vam se vaša energija, optimizam i elan, a ulazak Marsa u znak koji vas podržava samo će vam dodatno dati vetar u leđa. Vaš emotivni život i odnos sa partnerom će imati oscilacije i nadalje, ali ćete imati način da pronađete razlog za osmeh i dobru energiju. Pošto će partner i u ovoj nedelji biti preokupiran obavezama i prezauzet, neka vaši zajednički trenuci, posebno oni u danima vikenda budu opuštajući i veseli. Slobodni Blizanci, strasti su ovih dana posebno jake; možete se strasno zabavljati i uživati sa prijateljim, a možete i odlutati u po koju avanturicu.

Posao

Mnogo toga od ove sedmice počinje da se otvara za vas, a prave rezultate očekujte otprilike za nekih mesec ili mesec i po dana. Promene kreću, u ovom uvodnom delu verovatno polako, a već od drugog dela maja mnogo intenzivnije. One stvari i situacije na kojima ste se saplitali, na kojima ste se zaglavili ili bili nesigurni koji put da odaberete sada već postaju mnogo jasnije i vi ćete uspeti da na pravi način usmerite svoju energiju i sebe. Očekujte jednu korisnu nedelju, jer će mnogo toga doći na svoje mesto.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija. Možda nešto više nervoze.

RAK

horoskop, zodijak, astrologija, rak Foto: Pixabay

Hrana

Mislite malo na sebe, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka, pa se potrudite da izbegavate prezačinjenu hranu, grickalice i slatkiše. Pokušajte da “grickate” zdravo – suvo voće, lešnike, bademe.

Ljubav

Mnogo će toga biti baš kako valja u partnerskim odnosima; emocije i povezanost će postojati, postojaće i zajednički interesi, kao i dobra energija i obostrana želja da se više opustite ili više vremena provedete u uživanju, možda i sa zajedničkim prijateljima. Ono što baš i neće biti dobro je povremena nešto oštrija komunikacija i višak nervoze – tu nervozu drugi mogu unositi u vaš odnos. Ne dozvolite da okolina ili dešavanja na poslu utiču na odnos sa partnerom. Slobodni Rakovi, neko pokazuje jako interesovanje za vas. Kroz druženje i društvenost, ali i preko poslovnog segmenta – sada mogu ići prilike za flert.

Posao

Ulazak Marsa u polje karijere ukazuje da ulazite u period u kojem možete napraviti ozbiljniji poslovni zaokret, a u kojem će svakako biti prisutna povišena energija i ubrzanje dešavanja. Ukoliko ste u potrazi za poslom ili težite promenama, sada je vreme da se usmerite i krenete u akciju. Period do kraja juna meseca može vam otvoriti potpuno novu poslovnu fazu. U ovoj je sedmici potrebna vaša nešto bolja organizacija da biste sve obaveze priveli kraju u dogovorenim rokovima.

Zdravlje

Osetljivi disajni organi.

LAV

foto Pixabay foto Pixabay

Hrana

Vašem stomaku neće prijati prejaki začini, naročito ljuta hrana. Pokušajte da ne preterujete i količinski smanjite obroke. Najviše bi vam odgovarala hrana bogata vlaknima.

Ljubav

U vašim je partnerstvima trenutno dosta stabilno stanje. E sad, koliko ste vi suštinski zadovoljni već je neko deseto pitanje. Možda bi bilo dobro više se fokusirati na ono što imate, a ne na ono što vam fali. Odličan je period za zajedničke planove sa voljenom osobom – bilo da se oni vezuju za putovanje, druženje ili za neke vama bitne životne stvari. Zajedničke aktivnosti će vas pokretati i unositi dobru energiju u vaš odnos. Slobodni Lavovi, vama bi bilo najbolje da se družite i da se što više opustite, mada postoji šansa da vas neko zainteresuje i pokrene vam strasti i želju za uživanjima.

Posao

Poslovni sektor se dodatno aktivira ulaskom Venere u polje karijere, koja donosi nagoveštaj finansijskih poboljšanja koja će startovati tokom maja, ali ukazuje i na početak poslovnih zaokreta koje će mnogi Lavovi napraviti u narednom periodu od par meseci. Sada se lagano slažu kockice za promene koje vam dolaze. U ovoj ste sedmici na visini zadatka, spremni da se suočite sa bilo kakvim izazovima koji se postave ispred vas. Aktivnosti sa inostranstvom su pojačane, a moguć je i poslovni put.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija. Nešto više pažnje obratite na grlo.

DEVICA

Devica, horoskop Foto: Pixabay

Hrana

Možda vi niste, ali vaš stomak je “probirljiv” tokom naredne sedmice. Neke namirnice kao što su mesni i mlečni proizvodi, vam neće odgovarati. Prija vam kuvana hrana – variva, supe, ali i sve zeleno povrće.

Ljubav

Dobar je trenutak da se potencijalni nemiri iz prethodnog perioda izglade, da se fokus više stavi na ono što vas povezuje, da se više uživa i opušta – možda i na zajedničkom putovanju. Komunikacija je sada vrlo bitna stavka – ona može biti pomalo napeta i klackava u početku, ali kada ovaj nervozni talas prođe, ulazite u mirnu fazu ispunjenu lepim i lakim razgovorima, gde ćete zaista čuti jedno drugo. Slobodne Device, vama je prvenstveno potrebno da se opustite, da budete okruženi pozitivnim ljudima, uživanjima, dobrim provodom. I ko zna, možda se pokrenu neka dobra i lepa dešavanja.

Posao

I pored svih napetih momenata, žurbe i kašnjenja koja su obeležila prethodni period vi ste u stabilnoj poslovnoj fazi. Moguće je da ste polako počeli da pripremate teren za promene i aktivaciju vaših planova – narednih par meseci će doneti velike zaokrete i nove poslovne aktivnosti. Što se ove sedmice tiče, uglavnom se sve odvija nekim redovnim tokom. Odnos sa kolegama i saradnicima je korektan, uspevate da sarađujete i poslovno podržite jedni druge. Ako ima zaostale papirologije, rešavajte je.

Zdravlje

Osetljivost sinusa, moguće glavobolje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop