• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. APRIL: Strelcu je odličan dan za dogovore, Bik je okupiran finansijama

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Cveće Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Pitanje je da li ćete uspeti danas da realizujete svoje planove. Dosta toga je nejasno i nesigurno i ne bi trebal da donosite bilo kakve konkretnije odluke. U emotivnom segmentu - planovi vas i voljene osobe se u potpunosti razlikuju.

BIK

Okupirani ste finansijskim segmentom. Dogovori kojima ste se nadali se prolongiraju i više niste sigurni ni da li će uopšte do realizacije doći. Ni vi ni voljena osoba niste u nekom naročitom raspoloženju. Oboje preterujete po nekim pitanjima.

BLIZANCI

Vi ste prilično stabilni i sigurni šta je ono što morate tokom ovog dana uraditi. Ipak, ne možete se pouzdati u one sa kojima dolazite u kontakt. Emotivno je nestabilan dan. Partnerova raspoloženja su suviše promenljiva.

zodijak, astrologija, devojka, smeh, cveće Foto: Unsplash/Allef Vinicius

RAK

Dolazite u kontakt sa osobom koja vam nudi pomoć oko nekih poslovnih nedoumica. Ipak, niste sigurni koliko možete da se pouzdate u njena obećanja. Emotivno - razmišljanje o nekom ko je daleko od vas. Sanjarenje i maštanje, čak je moguća i ljubomora.

LAV

Dosta toga se očekuje od vas, pa se pripremite na dan koji će biti ispunjen dešavanjima. Odlični su preduslovi da ostvarite ono što želite. Maštate o jednoj osobi i o susretu sa njom. Moguće je da će sve ostati samo na razmišljanju.

DEVICA

Neka lična i emotivna problematika vas zaokuplja i moguće je da zbog ovoga nećete moći da budete fokusirani na svoje obaveze. U emotivnim relacijama više niste sigurni kako da se postavite prema voljenoj osobi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pet horoskopskih znakova koji su najgori vozači

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop