• 1

Vreme čitanja: oko 9 min.

Astrološke prognoze za maj 2024: Jarčevi razmišljaju o prinovi, Device imaju svu podršku planeta

Vreme čitanja: oko 9 min.

Venera u Biku i Jupiter u Blizancima nas čekaju

  • 1

Ovo je stabilan mesec, optimistično počinje svoju majsku prognozu astrolog Aleksandra Bjeljac.

Srećan rođendan dragim Bikovima - dosta je planeta u vašem znaku, kada je posao u pitanju, konačno možete da odahnete, prve nedelje ćete bez sumnje uživati.

Dve planete su u svom sedištu - Venera je u Biku, tu se jako lepo oseća, pa eto rešavanja materijalnih problema kojih je bilo. Takođe, eto i stabilizacije emocija, rešavanje problema u braku, u odnosima.

Merkur će drugoj polovini maja preći takođe u znak Bika, pa zaista ćemo biti stabilni, mislićemo racionalno i donositi dobre, ispravne odluke.

Ono što je jako bitno za maj, to je da će 26. maja Jupiter preći u znak Blizanaca. To je planeta sreće, širenja lepih stvari, pa će pojedinci doživeti konačno procvat sreće, bolje raspoloženje i imati jako lepe dane. Ovde se energija vraća i kada je poslovni segment u pitanju, apsolutno zadovoljstvo radom i poslom predstoji - ako je bilo problema ili blokada tokom prošlog meseca. Novca će takođe biti.

Na emotivnom segmentu nas čeka dosta lepih stvari, veselje i zaljubljivanje, ali ovo ipak nije vreme za ozbiljne veze.

Od 20. maja imaćemo i sunce u Blizancima, što će svakako prijati vazdušnim i vatrenim znacima.

OVAN

Energija vam se vraća kada je poslovni segment u pitanju, bićete apsolutno zadovoljni svojim radom i poslom; ako je bilo problema ili blokada tokom prošlog meseca, biće novca, bićete zadovoljni svojim finansijama, nemojte brinuti.

Na emotivnom segmentu čeka vas dosta lepih stvari, bićete jako privlačni, veseli, možda ste se zaljubili, ako niste, i nije neki period sada da ulazite u ozbiljne veze, ali svakako, zauzeti, uživajte sa voljenom osobom. Kada Jupiter pređe u znak Blizanaca planiranja, eto dosta lepih dešavanja. Takođe, Sunce kada pređe u znak Blizanaca, od 20. maja, to će svakako prijati vazdušnim i vatrenim znacima.

Zdravstveno ste puni energije, ali obratite pažnju na digestivni trakt.

BIK

Suštinski ćete biti prepušteni hedonizmu, uživanju, lepim stvarima, pa se zato pokrećete. Verujte, rešićete dosta problema ovog meseca, iskoristite priliku, maj vam je jako, jako naklonjen. Finansija će biti.

Na emotivnom polju, ako se niste zaljubili, ovo je vaš mesec, kada ćete blistati punim sjajem, zaljubite se. Ako ste zauzeti, vaši odnosi će se stabilizovati, neki mogu razmišljati o zajedničkom životu ili ulasku u brak. Dakle, jako, jako lep mesec, kada su emocije u pitanju.

Zdravstveno, moguće su prolazne nesanice, uznemirenja, ali radite na opuštanju organizma, jačajte imunitet, što više vremena provedite u prirodi, to vama definitivno prija.

par, ljubavni par, cveće, devojka, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay/aliceabc0

BLIZANCI

Vaše vreme dolazi - 20. maja, kada sunce uđe u vaš znak, vi ćete blistati, a onda za par dana, Jupiter prelazi u vaš znak, pa eto vama srećnih okolnosti, eto sreće. Konačno, Blizanci, možete da odahnete.

Naravno, u zavisnosti od toga i u koju kuću ulazi Jupiter, tako ćete i znati gde vas čeka ekspanzija, sreća, prosperitet, uspeh. U svakom slučaju na poslovnom segmentu vi ćete biti zadovoljni, puni energije. Ako i dođe do nekih problema, verujte, poslednja nedelja maja vam donosi jako lepa dešavanja, bolje finansije.

Na emotivnom segmentu života, takođe u ovoj prvoj polovini maja može doći do avantura, druženja, lepih poznanstava. Međutim, ulazak u ozbiljne veze ili jednostavno, ako želite da realizujete nešto jako bitno, ipak to ostavite negde za kraj maja ili sledeći mesec. Zauzeti, uživajte u društvu voljene osobe, radujte se jer zaista dolazi jako lep period kada ste vi u pitanju.

Zdravstveno, može biti povećana nervoza ili ako neko ima problema sa cirkulacijom, to je nešto što vas može periodično opterećivati.

RAK

Sledi jako lep period kada ste vi u pitanju, vama prija Sunce u Biku i Venera u Biku. Dakle - ostvarenje želja, putovanja, druženja. Svi koji sarađuju sa inostranstvom, možete da se opustite, planirajte. Šta god radili, sve će vam nekako ići u prilog, finansije će biti dobre. Moguće samo od 18. maja da dođe do manjih problema sa kolegama, ali to je samo nekoliko dana, nemojte biti eksplozivni, ostanite mirni i verujte da vas čeka jako lep mesec.

Na emotivnom polju takođe vas čekaju lepa dešavanja, poznanstva, a zauzete planiranje porodice. Ako je bilo bilo kakvih problema ili ste se osećali utučeno ili neraspoloženo, maj će obasjati polje ljubavi.

Moguća je pojava hroničnih zdravstvenih tegoba u prvoj polovini maja, ali vi ćete biti ispunjeni tom pozitivnom energijom, te ako i dođe do bilo kakvih problema, vi ćete to lako prevazići.

LAV

Ovaj period prve polovine maja, možda vam i nije nešto naklonjen, možda dosta razmišljate o poslu, ali nemojte brinuti, možda su i realne, a nekada i potpuno nepotrebne ove brige. Sama druga polovina maja, ulazak Jupitera u znak Bika pokreće vaše želje, snove, ostvarićete vaše ciljeve, finansija će biti. Strepite se samo malo, neće biti tako loša prva polovina maja, ali poslednja nedelja maja donosi jedan prosperitet i mnogo bolje okolnosti, kada je pre svega posao u pitanju.

Na emotivnom segmentu života čekaju vas druženja i avanture, pa iskoristite ovu prvu polovinu maja, družite se, radujte, a za vezu sačekajte poslednju nedelju. Kada Venera pređe u znak Blizanaca, od 23. maja pa nadalje, organizujte svoje vreme, uživajte sa voljenom osobom i iskoristite lepe dane koje vam dolaze.

Zdravstveno ne bi trebalo da imate većih problema, imate energije, moguća je samo povećana nervoza, bolovi u predelu leđa, mogući manje probleme sa koštanim sistemom, ali svakako bez većih zdravstvenih tegoba.

DEVICA

Iskoristite ovo Sunce i Veneru u znaku Bika sada odmah, a druge polovine meseca se tome pridružuje i Merkur. Tako da ćete vi suštinski ostvariti svoje planove, dosta ćete putovati, planovi vam se ostvaruju. Finansije su dobre, imate podršku planeta i jednostavno će mnogima sve nekako ići od ruke.

Na ljubavnom segmentu života, ako je bilo bilo kakvih sukoba sa voljenom osobom, nerazumevanja, evo idealnog meseca da se stvari poprave. Mnoge Device će se zaljubiti, mnoge će započeti emotivnu vezu, pa iskoristite sve benefite ove Venere u znaku Bika, koja vama jako prija.

Zdravstveno imate moment povećane nervoze, manji pad imuniteta, ali svakako imate podršku planeta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrolozi kažu da ovi znakovi i nemaju baš stila za oblačenje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Horoskop

Komentari

  • Sasa

    2. maj 2024. | 18:15

    Veliki pozdrav za Alexsandru iz Amerike 👋

    Podelite komentar