• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MAJ: Bikovi pokreću bitna pitanja, Strelčevi nesigurni sa voljenom osobom

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
zodijak, astrologija, devojka, smeh, cveće Foto: Unsplash/Allef Vinicius

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas ne dozvolite da vas žurba i kratki rokovi povuku i da upadnete u impulsivnost, jer je moguće da ćete napraviti greške. Vaša nervoza može uticati na odnose koji su vam bitni. I sa voljenom osobom morate naći više strpljenja u komunikaciji.

BIK

Dosta toga vam je na pameti i istina je da je pravi momenat da se angažujete više. Neke situacije možete razrešiti i privesti kraju, ali budite svesni da će ovo ići kroz napetost i nervozu. Možete pokrenuti bitna pitanja u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Ovaj vam dan donosi jaču energiju, ali i promene u raspoloženju. Osećate unutrašnju žurbu i nervozu koja vas tera da neke situacije u poslovnom segmentu što pre privedete kraju. Opuštajući momenti sa voljenom osobom.

devojka, sunce, zodijak, horoskop Foto: Pixabay/kieutruongphoto

RAK

Dobro pratite situacije oko sebe. Šanse za ostvarenja postoje, ali morate voditi računa da reagujete u pravom momentu. U odnosu sa voljenom osobom osećate određeno nezadovoljstvo, a može vas i povrediti postupcima ili rečima.

LAV

Čini vam se da oni sa kojima ste u kontaktu previše zahtevaju od vas i iscrpljuju vam energiju. Moguće je da ćete rasipati pažnju i malo se „pogubiti“ u događajima. Previše lično doživljavate nebitne situacije u emotivnom odnosu u kojem ste.

DEVICA

Sa nadređenima ne uspevate da se složite i dogovorite. Ne insistirajte na svojim stavovima, ionako ćete morati da ih promenite. Svoju pažnju previše rasipate na nevažne sitnice, a ne fokusirate se na ono što je bitno. Emotivno – promenljivo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop