• 0

Vreme čitanja: oko 14 min.

ASTRO VODIČ: Bikovi spremni da preduzmu važan korak, Rakovi skloni gojenju

Vreme čitanja: oko 14 min.

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 6. maja do 12. maja 2024. godine

  • 0
devojka, cveće, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Ekaterina Krusanova

 
Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi?

OVAN

Ovan letnji horoskop Foto Pixabay

Hrana
 
Apetiti su vam dosta jaki, ali je ova nedelja ipak dobar trenutak da pokušate da funkcionišete drugačije, ali i momenat kada na stare, loše navike -možete staviti tačku.
 
Ljubav
 
I partner i vi ćete biti skloni da često tokom ove sedmice igrate po samo nekim vašim pravilima – i istovremeno nervirate jedno drugo – ali ovo i nije toliko teško prevazići. Pričajte što više – jer ćete se sve bolje razumeti. Dogovarajte se i planirajte, budite u pokretu i aktivni – jer ćete više živosti i dobre energije unositi u vaš odnos. I naravno – oboje smanjite tvrdoglavost, stvarno nema potrebe za njom. Slobodni Ovnovi – dobar je period i za one koji bi da se smire u odnosu koji je stabilan i koji može trajati, ali i za one koji još uvek ne žele da se odreknu ludovanja, zabave, flerta i brzinskog ljubavisanja.
 
Posao
 
Finansijski segment će krenuti ka oporavku, a čak i da se prihodi ne povećaju – nekako će se namaknuti novac za sve što vam je potrebno. Ne trošite svoje živce oko svake situacije vezane za posao – nerviranjem ništa nećete ni rešiti ni ubrzati, samo ćete sebi tovariti tenziju. Ono što se rešava brzo – super, a ono što ne ide, oteže se i razvlači ili postoji problem u dogovorima – krenuće u drugom delu nedelje. Lagano ulazite u period novih dogovora, novih saradnji i poslova.
 
Zdravlje
 
Nešto veći nivo stresa. Moguće su i stomačne tegobe.
 

BIK

Bik letnji horoskop Foto Pixabay

Hrana
 
Pojedini Bikovi će shvatiti da je potrebno uvesti promene u ishrani da bi se osećali dobro. Mlad Mesec u vašem znaku daje vam odličnu šansu baš za te promene.
 
Ljubav
 
Dobar odnos Sunca i Venere iz vašeg znaka sa Saturnom – ukazuje na suštinsku stabilnost i mir u vašim emotivnim relacijama. Šta više - dobar je period da Bikovi koji su u dužim vezama naprave neki značajniji korak u svojim partnerstvima. To što vas neke situacije pomalo nerviraju ili brinu - ništa strašno i ništa što se ne može lako prevazići. Slobodni Bikovi – pozitivni dani su pred vama. Bilo da samo želite da se zabavite i provedete sa prijateljima, bilo da želite da se više povežete sa osobom koja vam se dopada. Odličan je momenat da se pokrenu neke lepe i trajne ljubavne priče.
 
Posao
 
I poslovno je ovo dosta korektan period. Ukoliko tražite posao – vreme je da se pokrenete, jer vam je ne samo ova nedelja već i veći deo maja povoljan u tom smislu. Za ostale – stabilne poslovne pozicije, a nekima od vas se sada mogu otvoriti i mogućnosti za napredovanje. Pred vama nije savršena poslovna sedmica, postojaće nervoza povremeno – ali je dosta toga na vašoj strani. Moguće je da postoji neki vid opterećenja zbog stanja finansija – ali ovaj segment svakako ide na bolje, lagano ali sigurno.
 
Zdravlje
 
Nešto više šetnji i rekreacije vam ni malo ne bi škodilo.
 

BLIZANCI

Hrana
 
Nemojte da jedete na nervnoj bazi i kao da vas neko juri. Pokušajte da uživate u hrani a ne da samo brzinski trpate zalogaje u sebe. Više bi vam odgovarala hrana koja je kuvana, barena ili grilovana.
 
Ljubav
 
Dosta se toga popravilo i poboljšalo u partnerskim odnosima kod Blizanaca. Vi nekako imate i više volje i energije, a i voljena osoba vas prati u stopu – pa su sudeći po svemu – pred vama dosta lepi i skladni dani. Povremeni talasi nervoze će brzo nestajati. Eventualni problem bi mogao postojati kod onih parova gde postoji pojačana doza posesivnosti. Slobodni Blizanci – segment prijatelja, druženja i zabave je dosta naglašen – pa sumnjam da će vam biti dosadno u danima koji su pred nama. Flertovaćete i dobro se provoditi. Doduše, neki od vas mogu biti zainteresovani za osobu koju poznaju preko posla.
 
Posao
 
Ako tražite posao, vreme je da se ozbiljnije aktivirate – jer vam ovaj period, sve do kraja maja itekako može doneti dosta korektnu poslovnu ponudu. Ukoliko već radite, sada ste u ozbiljnijm pripremama za promene o kojima razmišljate ili koje planirate duže vreme unazad. Poslovna svakodnevica će ovih dana biti dosta mirna, uglavnom regularne i svakodnevne obaveze – sa malim izuzetkom pred kraj radne nedelje – kada možete biti dosta opterećeni žurbom i možda pod pritiskom od strane nadređenih.
 
Zdravlje
 
Korektna zdravstvena situacija.
 

RAK

Hrana
 
Ova sedmica je savršena da nabacite kilograme. Ako vam to nije namera, onda bi trebalo povući ručnu kočnicu kada su slatkiši u pitanju i truditi se da odolite hedonističkom raspoloženju koje će vas preplaviti.
 
Ljubav
 
Po velikom broju pitanja ste partner i vi usaglašeni i podrška jedno drugom. Naravno, provuče se po koja tema ili trenutak u kojem se razmimoilazite ili u kojem se stvori napetost – no, čak i ove momente vi možete tokom ove sedmice lako regulisati, jer ono što vas veže je izuzetno jako. Mnogo pozitivne energije vam dolazi od strane prijatelja, pa ukoliko imate neku nedoumicu u vezi partnerskog odnosa – obratite se njima za savet. Slobodni Rakovi – lepa iznenađenja, kao i dobra, podsticajna energija vam dolaze tokom ove nedelje. Možete se baš zabavljati, a možete i uživati u nečijem društvu.
 
Posao
 
Više nego dobar period je pred vama ukoliko sarađujete sa inostranstvom, državnim institucijama ili pak radite u stranoj firmi ili državnoj ustanovi. Moguće su ponude koje će biti teško odbiti. Generalno gledano – pred Rakovima je ovo istovremeno plodonosan, ali i naporan  i užurban period. Moguće je da će nervoza na poslu i u kontaktu sa saradnicima biti povišena, ali to ne znači da će vaši rezultati biti loši. Naprotiv. Neki Rakovi mogu u ovoj nedelji dobiti najavu unapređenja ili promene radnog mesta.
 
Zdravlje
 
Dobra zdravstvena situacija. Moguće prolazne glavobolje ili alergije.
 

LAV

Lav letnji horoskop Foto Pixabay

Hrana
 
Naporna nedelja po vaš probavni trakt i željenu kilažu. i dalje ste u vrlo hedonističkom raspoloženju i očigledno je da previše popuštate sebi. Pokušajte da razmislite šta je to što radite pogrešno.
 
Ljubav
 
Zauzeti Lavovi su u periodu kada sve u partnerskim odnosima uglavnom funkcioniše bez velikih oscilacija i problema. Nekako ste u miru i sami sa sobom, ali i jedno s drugim. Ovaj povoljan period kada su vam srce i misli “na mestu” možete dodatno poboljšati time što ćete sa voljenom osobom češće biti u pokretu, prirodi, na putovanju, u druženju. Budite “od akcije”, to će vam prijati. Slobodni Lavovi – neko može privući vaše poglede i probuditi zainteresovanost kod vas, ali i sva čula. Period je dobar za druženje i putovanja, a očigledno – i za nove, zanimljive osobe u vašem životu.
 
Posao
 
I pripadnicima vašeg znaka je dobar period za sve tipove saradnji, dogovora sa inostranstvom ili sa državnim i javnim ustanovama. Ukoliko planirate poslovno putovanje – ono će proći bolje nego što ste očekivali. Nedelja vam je u poslovnom smislu više nego dobra – em ćete bez većih problema ispuniti sve obaveze i sve ono što se od vas očekuje, em možete dobiti makar nagoveštaj povoljnosti, bilo u finansijskom smislu bilo vezano za dobijanje bolje pozicije. Rešite zaostala dugovanja.
 
Zdravlje
 
Nešto pojačan stress u drugom delu sedmice.
 

DEVICA

Hrana
 
Obilniji obroci vam ni malo neće prijati, ali zato bi vam odgovaralo da imate šest ili sedam manjih obroka tokom dana. To će odgovarati vašem želucu i kompletnom probavnom sistemu.
 
Ljubav
 
Postoji mnogo toga što je dobro, pozitivno, podsticajno, lepo i mirno u partnerskim odnosima. I na to se treba fokusirati, to staviti u prvi plan, tome se okrenuti. Jer, istovremeno postoji i nemirna energija unutar vas koja sve to što je pozitivno može umanjiti, pokvariti. Budite jedan od onih parova koji će dodatno razviti bliskost, koji će se dublje povezati, možda i napraviti po koji značajan korak u odnosu. Ne budite jedan od onih parova koji od drveta neće videti šumu. Slobodne Device – svesni ste da privlačite pažnju i da se neka od poznanstava iz skorijeg perioda mogu razviti u dublje i smislenije odnose.
 
Posao
 
Poslovno je ovo više nego dobar period. Sve ono što ste duži period unazad gradili i oko čega ste se trudili i angažovali – daje rezultate. Saradnje, poslovni projekti, obaveze – sve se to završava naizgled bez velikih napora i u zadatim rokovima. Vi doduše možda imate osećaj da u nekim stvarima kaskate ili da se one ne odvijaju brzinom koja vama odgovara – ali tu nemojte biti nestrpljivi, i to će se promeniti uskoro. Finansijski ste stabilni, mada vam troškovi tokom ove sedmice mogu biti znatnije pojačani.
 
Zdravlje
 
Uglavnom dobro.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop