• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovi horoskopski znaci su brutalno iskreni: Njihove reči nekada zabole, ali ih to neće sprečiti da vam odgovore

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pozadina njihove iskrenosti je uglavnom iz brige, ali ipak nemaju "dlake na jeziku"

  • 0
Samopouzdanje Foto: Shutterstock

Iskrenost može biti mač sa dve oštrice, ali nikada nije bila nebitna.

Iako je vrlo važno znati kako je upakovati i reći nekome kada vam traži savet, neki horoskopski znaci treba više da porade na načinu na koji će je izgovoriti.

Postoje horoskopski znaci koji prednjače kad je u pitanju brutalna iskrenost i iako su često svesni toga tek kada uvide da na neki način mogu povrediti osobu do koje im je stalo, samo zbog načina na koji su rešili da im otkriju ili kažu nešto. Da li je vaš horoskopski znak u ovoj grupi "iskrenjaka"?

1. Strelac 

Strelac je najiskreniji znak u horoskopu. Laž je poslednja stvar na umu Strelca. Vole biti otvoreni i iskreni sa onima oko sebe. Zapravo, brutalno su iskreni.

Ponekad su previše iskreni, što ih na kraju može povrediti jer neki znakovi to vide kao surovost. Strelac će vas više poštovati ako ste otvoreni i iskreni prema njima. Ne podnose prevaru i obično znaju kada im neko laže.

Laž je uvreda u očima Strelca, zbog čega uvek govore istinu. Jedino što ih nikada ne možete nazvati je lažovima. Strelac može delovati kao da pomalo preteruje jer uvek kažu kako stvari stoje. Međutim, u mnogim situacijama, njihova "iskrenost" može delovati kao nepotrebna.

2. Ovan 

Ovnovi su poznati po tome što će vam reći nešto o vama što možda niste tražili. Oni mogu biti oštri, ali su neverovatno pouzdani znaci horoskopa.Bilo da vas pitaju "zašto ste obukli tu boju košulje?" ili vam kažu "te naočare vam uopšte ne stoje dobro", Ovan neće ništa zadržati za sebe. Oni ne veruju u držanje jezika za zubima i nemaju problema sa ulaskom u sitne rasprave.

Proizilazeći iz elementa vatre, Ovan uvek može osvetliti prostor svojom istinom. I, baš kao i vatra, Ovan može biti veoma surov. Bez obzira na sve, Ovan će bez pardona biti ono što jeste.

Uteha Foto: Shutterstock

3. Lav 

U skladu sa svojim životinjskim znakom, lavom, Lavovi se ne plaše apsolutno ničega - čak ni govorenja istine.

Iako njihova istina uglavnom dolazi u scenariju "pitano i odgovoreno", umesto davanja istine koju niste tražili, njihovi preterano iskreni odgovori čine da zažalite što ste uopšte pitali.

Lav želi biti samouvereni vođa koga drugi žele da prate, a to ne može da se desi osim ako su iskreni, zbog čega Lav uvek teži da kaže istinu.

Lavovi se ponose činjenicom da uvek govore istinu, a slika koju održavaju važnija im je od laži.

4. Rak

Što ste bliži Raku, to će vam biti transparentniji. Pošto se Rakovi smatraju veoma ljubaznim, uvek imaju na umu osećanja drugih ljudi.

Rak je uglavnom zatvoren prema ljudima koje ne poznaje dobro, lako je pomisliti da im je bolna iskrenost u prirodi.

Međutim, prijatelji i porodica koji dobro poznaju Raka, znaju da oni veruju da je iskrenost važna za rast odnosa, piše "YourTango".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop