• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MAJ: Blizanci ne treba da odustaju od ideja, Ribe će da se svađaju sa šefovima

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Žena Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Nemojte da se iznenadite ukoliko pokušaji dogovora naiđu na ograničenja ili blokadu od druge strane. Verujem da ćete uspeti da pronađete rešenje za ovo, ukoliko se potrudite. Prisustvo jedne osobe vam unosi nemir. Ne znate da li da krenete u akciju ili ne.

BIK

Suočićete se sa ograničavajućim situacijama kada su vaši planovi u pitanju. Neki dogovori se mogu odložiti, a sastanci prolongirati. Usmerite pažnju na završetak poslovnih obaveza koje imate. Odličan momenat da se pokrenete prema osobi koja vas zanima.

BLIZANCI

Ovo je dan sa promenljivom energijom. Neke ćete poslove završiti očas posla, dok ćete se oko drugih mučiti. Kakve god da situacije dođu pred vas, nemojte odustajati na prvoj prepreci. Jedna osoba vas u isto vreme privlači i odbija.

proleće horoskop zodijak Foto: Pixabay

RAK

Previše sebe kočite, opterećujete se i na taj način dovodite do zastoja kada je obavljanje obaveza u pitanju. Nervira vas kolega toliko da se jedva uzdržavate da ne progovorite. Zahlađenje u odnosu sa voljenom osobom.

LAV

Pred završetkom ste obaveza i ukoliko ovo uspete da uradite u prepodnevnim satima, u potpunosti ćete se rasteretiti. Čini vam se da osoba koja vam se dopada igra sa vama igru "vruće-hladno". Nerviraju vas ponašanja emotivnog partnera.

DEVICA

Ni vi sami ne znate odakle vam snaga da se borite i sa obavezama i sa saradnicima. Non stop morate da ih ubeđujete nešto i dokazujete da ste vi u pravu. Smara vas sve ovo. Voljena osoba vas je nečim povredila. Ćutite i čekate da se bes u vama malo smiri.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop