• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

4 horoskopska znaka koja vole luksuzan način života: Ne štede novac za svoju sreću

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neće se libiti da potroše i više nego što treba da bi bili srećni

  • 1
luksuz, luksuzni život, jahta, uživanje, more, plovidba Foto: Shutterstock/Song_about_summer

Svi težimo nekom luksuznom načinu življenja i trudimo se da nam raskoš bude prioritet. Bilo da je o luksuznoj odeći, automobilu, mestima na koja putujemo, neki pojedinci više uživaju u tim stvarima nego ostali i jako im je stalo do "prestiža".

Da li ste znali da astrologija može pokazati koji su to znakovi Zodijaka koji prosto obožavaju luksuz? U nastavku pročitajte koja su to četiri horoskopska znaka.

1. Lav

Osobe rođene između 23. jula i 22. avgusta su jednostavno oličenje luksuza i ekstravagancije. Pošto im je vladar Sunce, onda i ne čudi što upravo ove osobe uživaju da budu u centru pažnje i budu okružene veličanstvenim stvarima, piše "Astro talk". Oni prosto vole da odu na egzotične destinacije gde će obilaziti tržne centre i neće štedeti novac kada su fine stvari u pitanju.

2. Bik

Oni koji su rođeni u ovom horoskopskom znaku, duboko cene udobnost života. Osobe rođene u periodu od 20. aprila do 20. maja su pod vladavinom Venere, planete ljubavi i luksuza, pa zato imaju urođeni osećaj za stil i sofisticiranost. Uživaju da budu okruženi lepim stvarima, a posebno da imaju dizajnirani nameštaj i otmenu kuhinju. Daju prednost udobnosti i kvalitetu i ne štede novac ni kada su najmiliji u pitanju.

Luksuzni dvosed Lampago Foto: Lámpago / Ferrari / Profimedia

3. Vaga

Oni rođeni od 23. septembra do 22. oktobra poznate su po ljubavi prema lepoti, harmoniji i druženju. Pod vladavinom Venere, kao i Bikovi, ove šarmantne osobe imaju prirodan osećaj za estetiku i eleganciju. Vage uživaju da prisustvuju glamuroznim događajima, večeraju u vrhunskim restoranima okruženi elegantnim dekorom. Napreduju u društvenom okruženju koje im pomaže da se druže sa pojedincima koji isto misle.

4. Jarac

Osobe rođene od 22. decembra do 19. januara, pokreću ambicija i uspeh. Pod vladavinom Saturna, planete discipline i strukture, Jarčevi su odlučni da se popnu na lestvici uspeha i postignu sve ciljeve. Ovi vredni pojedinci imaju oštro oko za kvalitet i vrednost, i spremni su da ulažu u luksuzne predmete koji odražavaju njihov status. Bilo da se radi o elegantnom sportskom automobilu, dizajnerskom odelu ili raskošnom apartmanu, Jarčevi se ne plaše da se prepuste finijim stvarima u životu kao nagradu za posvećenost i upornost.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Horoskop

Komentari

  • Bane

    7. maj 2024. | 08:52

    Da, ali vole da trose tudje novce..

    Podelite komentar