• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

5 najproblematičnijih znakova Zodijaka: Zbog naravi mogu napraviti dodatne poteškoće

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Često na okolinu ne ostavljaju prigodan utisak

  • 0
zodijak, problem, svađa, ljubavni par, emotivni par, par se svađa Foto: Shutterstock/adriaticfoto

Svako od nas je drugačiji i to se preko astrologije može i videti. Takođe, može se primetiti da li je neko problematičan ili ne, osvetljavajući složenije karakteristike ličnosti.

Prema pisanju "Astro talk-a", postoji pet horoskopskih znakova koji su problematičniji od ostalih. Zapamtite, svako od nas ima i dobre i loše strane.

Ovan: drugo ime mu je impulsivnost

Ovaj horoskopski znak je poznat po svojoj vatrenoj i impulsivnoj prirodi. To i ne treba da čudi jer njima vlada znak Marsa, planeta agresije i sukoba koji gura Ovnove da prvo deluju, pa tek onda da misle. To ih često može doneti do ishitrenih odluka i sukobljavanja sa drugima.

Rak: emocije upravljaju 

Iako njima vlada Mesec koji upravlja emocjiama i raspoloženjem, to ih može učinit neverovatno osetljivim i neraspoloženim. Sve što im se kaže mogu shvatati dosta lično iako nikome nije namera da naškode, što dovodi do emocionalnih previranja. Kada dođu do korena porekla ovih emocija, mogu doživeti prosvetljenje.

Rasprava dve žene Foto: Shutterstock

Vaga: zbog neodlučnosti ne znaju gde će

One žele da im je sve u ravnoteži koja naposletku može da se pretvori u neodlučnost. Pod vladavim Venere, planete ljubavi, harmonije i mira, često mogu Vage da donesu pravovremene odluke. Ipak, to može biti problem u situacijama koje zahtevaju brzo delanje. Potrebno je biti više odlučan.

Jarac: ne kaže se džabe da su najtvrdoglavniji znak

Iako su poznato po disciplini i praktičnom pristupu, oni mogu biti i neverovatno tvrdoglavi. Pošto njima vlada Saturn, planeta ograničenja, Jarčevi se često mogu držati svojih metoda ili mišljenja čak i kada nisu relevantni u donošenju istih.

Škorpija: misteriozno na kvadrat

Ovaj znak je poznat po intenzivnoj i tajnovitoj prirodi. Pod vladavinom su Plutona, planete transformacije i tajnovisti, pa mnogima Škorpije mogu biti nepoverljivi i tajnoviti. Sve to može da dovede do problema u odnosima i ličnom razvoju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop