• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Venera konjukcija Uran u Biku od 18. maja: Uzbuđenje raste, vlada pohotna strast, a partner možda nije spreman

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ako ovo ne proizvede željeni rezultat, odnosno više pažnje i zabave, možete očekivati ono suprotno – a to je raskid

  • 0
parovi, sreća, ples Foto: Shutterstock

Juče smo imali mlad mesec u Biku, a kroz 10 dana, tačnije 18. maja, imaćemo i konjukciju Venere i Urana, takođe u Biku, događaj protkan ljubavnom magijom, koji će stvari postaviti na svoje mesto u već formiranim odnosima.

Venera vlada Bikovima i Vagama, a Uran Vodolijama, tako da će oni najviše i osetiti ovu konjukciju.

Venera u konjunkciji sa Uranom stimuliše društveni i ljubavni život, ali je promenljiva. Pod povoljnim uticajem, konjunkcija Venera-Uran može doneti uzbudljive romanse sa dovoljno slobode za uživanje u glamuroznom društvenom životu. Međutim, gomila ličnih postavki ili suprotnosti ovom poravnanju može dovesti do nestabilnosti u vašem ljubavnom životu i iznenadnih finansijskih gubitaka.

Šta god da je slučaj, otvorenost i fleksibilnost su od ključne važnosti za izvlačenje najboljeg u ovom aspektu.

Tranzit Venere u konjunkciji sa Uranom donosi promenu i uzbuđenje uz ljubav, novac ili oboje. Vaša povećana potreba za stimulacijom može dovesti do iznenadnih promena ili možete biti podložni neočekivanim promenama oko sebe.

Ako stvari sa partnerom stagniraju i postanu rutinske, veća je verovatnoća da ćete se pobuniti ili učiniti nešto da malo "prodrmate" vezu. Ako ovo ne proizvede željeni rezultat, odnosno više pažnje i zabave, možete očekivati ono suprotno - a to je raskid. Samo zapamtite da je ovaj nagon za uzbuđenjem prolazna stvar, pa nemojte "bombardovati" partnera zahtevima koji će dovesti vezu u rizik.

Ako ste slobodni, imate povećane šanse da se to promeni, a internet upoznavanje odgovara ovom aspektu. Iako ćete možda uživati u povećanoj pažnji i uzbuđenju, nova romansa započeta pod ovim uticajem će verovatno brzo izgubiti svoje čari.

Uzbuđenja se mogu naći i kroz ulaganje; možete ići sa svojim instinktima kada investirate ili kupujete. Iako je to u suštini loše, sada je dobar trenutak za impulsivnu kupovinu odeće, kozmetike i nakita. Bićete zadovoljni. Ne zaboravite da potrošite u okviru svog budžeta jer su finansijski gubici verovatni kao i neočekivani finansijski prihodi.

Sada je lako iskoristiti vaš kreativni talenat i možete razviti svoj jedinstveni stil. Iznenađenja takođe mogu doći u obliku pozivnica, poklona, komplimenata ili radoznalih i čudnih ponuda, piše "Astrology King".

Sledeća konjukcija će se desiti 4. jula 2025. godine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop