• 0

Vreme čitanja: oko 6 min.

Posle 12 godina Jupiter ulazi u Blizance: Kome je godina iz snova, a ko će duhovno porasti

B. P.

Vreme čitanja: oko 6 min.

Ovaj tranzit se dešava jako retko

  • 0
druženje, prijatelji, prijateljice Foto: Shutterstock

Jupiter je planeta sreće i kažu da je donosi upravo tamo u onom polju u kom se nađe u natalnoj karti. Blizanci su promenljiv znak, vešt u komunikaciji i na rečima. E sad zamislite spoj pomenute planete i horoskopskog znaka?

Upravo to će se desiti 25. maja i to je dan kada Jupier ulazi u znak Blizanca i tu će ostati narednih godinu dana, sve do oko 9. juna 2025. godine, koliko traje boravak Jupitera u svakom znaku, u zavisnosti od toga da li će Jupiter biti retrogradnog hoda.

Šta znači ulazak Jupitera u znak Blizanaca?

Dok je ova planeta bila u Biku, naš primarni fokus je bio istraživanje sopstvene vrednosti, bogatstva i finansijske sigurnosti. Da li ste primetili da se dogodila inflacija, promena cena, a istovremeno smo trošili možda i više nego što treba na materijalne pogodnosti?

Naredni period, kada uđe u Blizance, biće savršen period da budemo eksperimentalni u životima. Jupiter u Blizancima će nam pružiti zabavu i društvene aktivnosti. Mogu se očekivati rasute informacije jer Blizanci predstavljaju poruke i eksperimentisanje, zato je najbolje da usporite i pažljivo slušate drugu stranu.

Važno je da napomenemo da je poslednji put Jupiter bio u Blizancima davne 2012. godine, pa zato razmislite šta se tada dogodilo u vašem životu.

Šta će Jupiter u Blizancima doneti vašem znaku?

Ovan

Uzbudljive stvari će vam se dešavati jer će Jupiter boraviti u vašoj trećoj kući komunikacije i ideja. Vreme je da unapredite svoje znanje, tako što ćete započeti nešto novo što uključuje vaše veštine. Prihvatite radoznalost dok istražujete nove jezike. Postoji potencijal za kratka putovanja kako biste poboljšali obrazovne ili poslovne aktivnosti, piše "Brit". Vaša prilagodljivost blista, bez napora se krećete kroz različite situacije sa samopouzdanjem. Izbegavajte rasipanje fokusa i odredite prioritete ciljeva.

Bik

Tokom Jupiterovog tranzita kroz vašu drugu kuću, iskoristite izlaze da biste poboljšali finansije. Vreme je da zakoračite u samopouzdanje i vidite kako snovi puštaju korene tako što ćete postati praktičniji umesto da čekate. Istražite nove izvore prihoda i poboljšajte finansijsku pismenost da biste privukli nove tokove prihoda. Vaša prilagodljivost ove godine blista, ali da biste postigli ciljeve, održavajte disciplinu u finansijskim praksama. Izbegavajte impulsivnu potrošnju i fokusirajte se na kreiranje čvrstog finansijskog plana. Postavite ciljeve uštede i budžet u skladu sa tim.

Blizanci

Ovo je vaša godina! Sa Jupiterom u vašoj prvoj kući, prihvatite mogućnosti za samoistraživanje i rast. Izađite iz zone udobnosti. Univerzum ispunjava vaše želje kada ste radoznali i otvorenog srca. Prihvatite promene samouvereno, znajući da možete da se krećete kroz različite mogućnosti i izazove. Da biste ostvarili vizije, održavajte disciplinu u fokusiranju na ciljeve. Usavršite svoje veštine, postavite jasne ciljeve i preduzmite odlučnu akciju. Izbegavajte rasipanje energije i ostanite posvećeni svojim težnjama. Iskoristite Jupiterovu ekspanzivnu energiju da autentično manifestujete snove i stvorite ispunjenu budućnost.

Stranci, razgovor Foto: Shutterstock

Rak

Spremite se da budete svedoci svoje evolucije dok Jupiter prolazi kroz vašu 12. kuću. Ovo vreme će vam pomoći da se fokusirate na svoj duboki duhovni rast. Povežite se sa intuicijom i emocionalnom dubinom. Dodirnite svoje unutrašnje istine dok raspakujete nerešeno. Posvetite vreme meditaciji i samorefleksiji, oslobađanju starih obrazaca i negovanju svoje duhovne strane. Da biste manifestovali svoje snove, održavajte disciplinu u duhovnoj praksi. Postavite energetske granice, dajte prioritet brizi o sebi i dozvolite sebi da otpustite ono što vam više emotivno ne služi. Fokusirajući se na svoje duhovno putovanje, možete manifestovati snove sa jasnoćom i svrhom.

Lav

Jupiter u vašem 11. polju će ojačati vaše veze sa istomišljenicima i pridružiće se grupama u skladu sa vašim interesovanjima. Uložite svoje vreme i energiju u prostore koji vas uključuju da proširite liderstvo dok pozitivno utičete na druge. S obzirom da vaš društveni kalendar ove godine cveta, ostanite fokusirani na dugoročne ciljeve, odredite prioritete obaveza i izbegavajte ometanja. Postavite jasne ciljeve i preduzimajte dosledne akcije. Pretvorite težnje u opipljiva dostignuća, ostavljajući trajan uticaj na vašu društvenu sferu.

Devica

Očekujte priznanje i napredak u karijeri jer Jupiter boravi u vašoj 10. kući. Iskoračenje i pokazivanje veština će zablistati. Vaša posvećenost poslu će se pokazati dok delite prave strasti. Ako planirate da pokrenete svoj posao ili promenite karijeru, onda je ovo vaša godina. Isticaćete se u svojim nastojanjima u karijeri, zaslužujući poštovanje vršnjaka i nadređenih. Ostanite fokusirani na ciljeve u karijeri, postavite visoke standarde i pratite mogućnosti rasta. Izbegavajte perfekcionizam i sumnju u sebe, verujući u svoje sposobnosti.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Koji horoskopski znakovi utehu traže u hrani?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop