• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pun mesec 23. maja: Ko može promeniti mesto stanovanja, a kome je moguće unapređenje

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Svakom horoskopskom znaku može doneti dramatične događaje

  • 0
Sretan par žena devojka muškarac muž selidba kutije  stan Foto: Shutterstock

Dan punog meseca očekuje nas 23. maja, što će mnogi ljubitelji lunarnog sveta čekati pošto i dolazi nekoliko dana posle mladog meseca. Iako mlad mesec nije imao neke velike uticaje, ovaj pun mesec će "doneti pojačane emocije, impulsivno ponašanje i dramatične događaje", piše "The People".

Pun mesec se događa u znaku Strelca, koji se nalazi na osi nasuprot Blizancima kada se posmatra kroz krug natalne karte.

Oba ova znaka vladaju komunikacijom, ali i ličnim i profesionalnim vezama širom sveta. Bićemo ohrabreni da jurimo za avanturom, ali i jurimo u nepoznato i učimo kako da se odnosimo prema drugima. Mnogi horoskopski znakovi će uživati i u ličnom i u profesionalnom smislu.

Šta će pun mesec doneti svakom znaku Zodijaka?

Ovan

Spremite se da proširite svoje vidike ali i ono što vam je nepoznato. Možda ćete poželeti da promenite svoju rutinu što će vam pomoći da vidite svoje prilike za rast. Nije isključeno i da proširite svoje obrazovanje.

Bik

Ako se osećate neispunjeno u bilo kom odnosu da se nalazite, sada ćete sagledati celu situaciju. Ili ćete naglas progovoriti ili ćete se rastati. Isto tako, ovaj pun mesec može da utiče na vaše finansijsko pitanje, u obliku nekog bonusa, nasleđa ili podele imovine.

Blizanci

Ovaj znak Zodijaka treba da bude spreman da se suoči sa svim onim što mu emotivna veza donosi. Ako ste u vezi, ovaj pun mesec vas može dodatno približiti i omogućiti više sreće. Osim toga, možete promeniti mesto stanovanja.

par, ljubavni par, cveće, devojka, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay/aliceabc0

Rak

Možda ćete sada shvatiti da se zauzetiji nego ikad. Pokušavate da žonglirate sa obavezama, kako privatnim tako i poslovnim. Moguće je da vam je radno mesto uzdrmano, ali ako se otkaz i desi, vi ćete brzom brzinom da se snađete.

Lav

Vi trenutno živite u datom trenutku. Prijaju vam flert, romansa pa i kraći izlasci. I nije važno da li ste solo ili ne. Ukoliko upoznate novu osobu, ona će vas naterati da napravite neke neočekivane ali dobre poteze.

Devica

Vama su emocionalna stabilnost i sigurnost jako važne teme. Dosta razmišljate o svojoj prošlosti, nasleđu i tradiciji, a mogu se desiti promene koje se tiču vašeg kućnog života. Moguća renovacija doma.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pojedinim horoskopskim znakovima samovanje baš prija

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop