• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Da li ste spremni da vam se ljubavni život uzdrma? Venera ulazi u Blizance, vreme je za smeh i zabavu

B. P.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ovaj tranzit trajaće sve do 17. juna

  • 0
prijatelji, piknik, izlet, hrana Foto: Unsplash/Nicole Herrero

Venera, planeta ljubavi, 24. maja ulazi u znak Blizanca, znak komunikacije, pisanja i brzine i biće u ovom znaku sve do 17. juna. Venera simbolizuje ljubav, lepotu i novac koji imamo u džepovima. Obično je to planeta koja predstavlja "vrednost".

Dakle, znak kroz koji putuje ima tendenciju da označava ono što najviše cenimo i pruža putokaz za to kako bismo mogli da pristupimo ljubavi tokom njenog vremena u tom znaku. Međutim, sve zaista zavisi od toga kojom od 12 astroloških kuća u vašoj natalnoj karti vladaju Blizanci.

Tokom poslednjih nekoliko nedelja, dok je Venera bila u Biku, naši dani su bili obojeni romantikom i luskuzom. Možda smo bili usporeni u nekim našim potezima i koracima. Ali sada je vreme za sastanke, šalu, igre mačke i miša. Istovremeno, možemo očekivati otkrivanje nekih istina ili deljenje informacija, a može se desiti i da sa nekim podelite tajnu.

Kako će ulazak Venere u Blizance da utiče na vaš znak?

Ovan

U prethodnom periodu ste bili okrenuti finansijama, a sada se okrećete ljubavi i odnosima, piše "Style caster". Nemojte se iznenaditi ako vam se telefon zasija od poziva i poruka od bivših partnera i obnavljanju veze sa njima. Bez obzira na to šta se bude dogodilo, imaćete zaista zanimljive razgovore.

Bik

Iako ste pažljivi sa novcem, u narednom periodu ćete malo da "olabavite". Istina je da ćete možda nešto više trošiti na sebe u odnosu na druge, a kada je reč o ljubavi, možda ćete dati priliku nekome ko i nije baš vaš tip. Bićete posebno raspoloženi u ovom periodu godine i krasiće vas pozitivna energija.

Blizanci

Kako Venera putuje kroz vaš horoskopski znak, ovo je onda za vas najbolje vreme. Privući ćete mnogo više i novca i ljubavi, a da gotovo ni prstom ne mrdnete. Gde god da se pojavite, vi ćete skretati pažnju na sebe čak i ako vam to nije namera. Najbolje je vreme da se prikažete javnostu u svom najzabavnijem izdanju.

Strast, ljubav, zavođenje, grljenje Foto: Shutterstock

Rak

Vi ćete sada dobiti preko potrebnu vedrinu ali će vas Venera u Blizancima i zatvoriti. Postojaće negde veza između vaše duhovnosti i unutrašnjeg emocionalnog sveta. Zato je moguće da ćete se distancirati od prijatelja i bliskih ljudi. Razmišljaćete o stvarima koje su vam se dogodile u bliskoj prošlosti.

Lav

U ovom periodu ovaj znak Zodijaka može da očekuje dosta zabave, druženja, upoznavanje novih ljudi i dosta uzbuđenja. Možete takođe da očekujete i pozivnice za razne događaje poput svadbi i krštenja. Ponekad neočekivano možete sa prijateljima uploviti u novu i zabavnu avanturu.

Devica

Za razliku od Lava, Devica će se okrenuti poslu i radnim obavezama. Postojaće brojne šanse da se povežu sa klijentima i ljudima iz poslovnog okruženja, a moguće i da će pronaći vezu između posla i zadovoljstva. Ovde se misli na radnu romansu u četiri zida kancelarije. Pošto se tranzit odvija u vašem polju reklamiranja, mogli biste dobiti unapređenje ili javnu izjavu ljubavi.

Vaga

Vi možete pronaći ljubav na raznim mestima, ali je ipak naglasak na putovanjima. Da li ćete upoznati nekoga na kratkom ili dužem putovanju, to zavisi od vas. Nešto je šarmantno u vašem boravku na otvorenom pa ćete zato i privlačiti osobe suprotnog pola. Romantika vam je u ovom periodu drugo ime.

Škorpija

Energija Blizanca će u ovom periodu da vas pokrene na nešto misteriozno i šarmantno. Imaćete sposobnost da prepoznate one osobe koje vam žele dobro, ali i da previdite nečije loše namere. U ovom periodu moguće je da ćete biti nešto više na telefonu nego inače, a i generalno video pozivi čak i preko kompjutera.

Strelac

Vama je ovo idealan perod jer se Venera kreće kroz vaše polje ljubavi i ljubavnih odnosa. Ovo vreme će vam možda i pružiti neka iznenađenja, a nikad ne možete da znate gde ćete upoznati onu pravu osobu. To je pokazatelj da menjate mesta gde izlazite i kuda se krećete. Ono što je sigurno jeste da ćete imati dosta udvarača.

par, ljubav, želje, pokloni Foto: Shutterstock/Sanja_85

Jarac

Venera u Blizancima će skrenuti vaš fokus sa posla i usmeriti ga na svakodnevne ljubavne napore. U san vam može doći neka osoba suprotnog pola, dok na javi možete primati zanimljive poklone kao pokazatelj naklonosti. Vama će se u prvi mah sve to činiti bezazlenim i banalnim, a u stvari ćete pucati od ponosa.

Vodolija

Odlaskom iz Bika i vašeg porodičnog polja, Venera u Blizancima će vam sad doneti period zabavnog vremena. Na svaki poziv ćete odgovarati sa "da", pa čak i od strane poznanika koji žele da vam se približe. Istovremeno, ovo vam može biti dobar period za sklapanje dobrih partnerstava.

Ribe

Sada je vreme za pojavu novih simpatija. Ta neočekivana ljubav doneće vam i fokus na porodičnu ljubav i odnose u njoj. Više ćete želeti da se družite sa rodbinom i porodicom, pa ćete i sami organizovati neka roštiljanja i druženja u prirodi. Vreme je idealno da probudite dete u sebi ali i da se družite sa najmlađima kojima ste okruženi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop