• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MAJ: Biku je raspoloženje promenljivo, Strelcu potrebno više vremena za organizaciju

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
lepa nasmejana devojka, moda, cveće, šešir, putovanje, džemper, osmeh, sreća Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Zbunjujuće situacije na poslu doneće vam kratkotrajno nerviranje. Ne žurite, ni po pitanju dogovora ni po pitanju završavanja poslovnih obaveza. U emotivnom segmentu ste aktivniji nego inače. Razmišljate o budućnosti odnosa u kome ste.

BIK

Dosta promenljivo raspoloženje, pa ćete u jednom trenutku biti aktivni, da biste se u narednom povukli u sebe i potisnuli obaveze sa strane. Trebaće vam mnogo vremena da ostvarite ono što ste planirali. Romantika u odnosu sa voljenom osobom je naglašena.

BLIZANCI

Dan je dobar da se pokrenete po pitanju ličnih obaveza, ali je moguće da ćete zbog toga potisnuti poslovne situacije. Ne možete i na jednu i na drugu stranu. Niste ispunjeni u emotivnom segmentu i potražićete savet od strane člana porodice ili prijatelja.

foto Pixabay foto Pixabay

RAK

Previše očekujete od drugih, ali i od sebe. Koliko god se trudili, malo je verovatno da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Zato je emotivni segment jako naglašen i u odnosu sa voljenom osobom vam slede naročito senzualni i romantični trenuci.

LAV

Danas su vam na pameti finansijski prioriteti. Nikako ne uspevate da se uskladite po pitanju priliva i troškova i povremeno ćete biti zabrinuti. Posvetite se više osobi koju volite, ona sa pravom tvrdi da je zanemarujete i sve druge obaveze stavljate ispred nje.

DEVICA

Možda mislite da ste dovoljno sposobni da završite sa nekim obavezama, ali ispostaviće se da nikako ne uspevate da ih privedete kraju. U poslednjem trenutku izostaje očekivana podrška od strane kolega. Emotivno korektan dan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop