• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJ: Bik treba dobro da razmisli o planovima, Vaga treba da bude sa porodicom

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
devojka, ljubičasto, zodijak, astrologija Foto: Pixabay/Ennaej

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Tranzitni Mesec je u vašem polju posla, karijere, ali i onoga što najviše želite, pa je sigurno da ćete ovaj dan provesti baš u onim aktivnostima koje vam donose zadovoljstvo i ispunjenost. Moguće je da ćete sa emotivnim partnerom izaći, prošetati.

BIK

Tranzitni Mesec je u vašem polju planova, pa je sada pravi trenutak da sednete i dobro razmislite šta biste mogli da uradite po nekim pitanjima koja su vam bitna. Takođe, komunikacija sa ukućanima i partnerom vam donosi zadovoljstvo i mir.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju kriza, promena, strasti i sigurna sam da ćete ovaj dan najviše iskoristiti baš kroz ovaj poslednji segment. U dobrom ste raspoloženju i željni kontakta sa voljenom osobom ili simpatijom.

lale, tulipani, cveće, zodijak Foto: Unsplash/Natalie Kinnear

RAK

Tranzitni Mesec je u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava, pa je pravi trenutak da se okrenete osobama koje volite i sa kojima ste sigurni. Sa emotivnim partnerom danas možete ostvariti odličnu komunikaciju i napraviti prave dogovore.

LAV

Tranzitni Mesc je danas u vašem polju svakodnevice, pa biste verovatno više pažnje trebalo da posvetite svom domu i ukućanima, ali i da učinite da ovaj dan pronađete dovoljno vremena za sebe i za svoj odmor. Malo uživajte, to vam je baš potrebno.

DEVICA

Tranzitni Mesec je u vašem polju životne radosti, kreativnosti, dece, ljubavi, pa je svakako pravi trenutak da se na ovu stranu usmerite. Najbolje je da napravite neki dobar dogovor sa prijateljima ili sa voljenom osobom i date sebi malo oduška.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop