• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

31. maja Merkur pravi bitan aspekt: Očekujte neke neočekivane vesti, a budite oprezni sa rečima

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Merkur ulazi u znak Bika i odmah pravi konjukciju sa Uranom

  • 0
drugarice, prijatelji, zagrljaj, razgovor Foto: Unsplash/Katie Treadway

Poslednjeg dana maja očekuje nas zaista zanimljiva situacija kada govorimo o astrologiji. Planeta komunikacije Merkur pravi aspekt (konjukciju) sa Uranom.

Šta znači Merkura konjukcija Uran?

Merkur u konjukciji sa Uranom može dati briljantan um, ideje mogu dolaziti sa raznih strana i gotovo niotkuda. Ako imate dobru intuiciju, onda će vam ovaj aspekt odgovarati.

Međutim, mogu se desiti i neke greške što može dovesti do pogrešnih pretpostavki ili tačaka gledišta, piše "Astrology king".

Ono što je važno reći jeste da treba biti oprezan sa vibracionom energijom ovog aspekta i da je moguća nervozna razdražljivost i nestrpljenje. Ključ rešavanja problema jeste da usporite, počnete da meditirate kada osetite da vam je tempo života brz. Tako možete da smanjite i mentalnu iscrpljenost, piše "Best 10 astrologers".

U ovom periodu vam može biti razmišljanje dodatno stimulisano, a pravo je vreme da se kreativno pokrenete. Ukoliko budete otvoreni za ideje, mogu vas očekivati značajna otkrića. Međutim, koncentracija će vam biti oslabljena pa je moguće svakakvo ometanje. Takođe, možete očekivati i neke neočekivane vesti, bilo da su dobre ili loše. Vaš govor može doći do izražaja, a možete zbog nervoze početi da grickate nokte ili da vam se grče mišići.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta kaže astrologija, koje su vaše mane?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop