• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ: Blizancima sve ide glatko, Vagama dobar dan za flert, Ribe u usponima i padovima

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, astrologija, suncokreti, polje suncokreta, lepo vreme, devojka Foto: Pixabay/pxel_photographer

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Priveli ste kraju veću obavezu ili projekat. U dobrom ste raspoloženju, ali će vam ovaj dan ipak dešavanjima oduzeti veću količinu energije. Najbolje je da popodne iskoristite da uživate u opuštajućoj atmosferi sa voljenom osobom.

BIK

I vi ste spremni da izađete drugima u susret, a i osobe iz kolegijalnog okruženja rado se odazivaju na vaš poziv, pa će na poslu vladati fina atmosfera. Danas je pravi trenutak da pokažete ljubav partneru, ali i da kažete neke stvari koje ste prećutkivali.

BLIZANCI

Lakše izlazite na kraj sa obavezama, ali i sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Iako nemate potrebnu koncentraciju, nekako se sve namešta u vašu korist. Osoba koja vam se dopada danas vas može iznenaditi svojom inicijativom.

horoskop, zodijak, cveće Foto: Pixabay/marusya21111999

RAK

Danas ćete biti uspešni u završavanju obaveza. Potrudite se da se bacite na sve što vam je u prethodnim danima predstavljalo problem. Dobra komunikacija, sklad i zajedništvo vladaće u vašim emotivnim relacijama. Izađite sa partnerom, makar prošetajte.

LAV

Ovog dana imate ogromne mogućnosti da napravite velike promene u poslovnom segmentu. Imajte inicijativu, pokrenite ono što vam je važno. U emotivnom segmentu, primećeni ste i lako privlačite pažnju suprotnog pola.

DEVICA

Ovog dana biste mogli da se okrenete lakšim obavezama, jer kod vas ne postoji potpuna fokusiranost i koncentracija. Pažnja vam je rasuta na više strana. Stoji vam mogućnost za tajni susret sa osobom preko poslovnog segmenta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop