• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li znate šta je Parada planeta: Pripremite se, posebno će uticati na ova 4 horoskopska znaka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spremite se, Parada uskoro stiže

  • 0

Trećeg dana juna 2024. održaće se retka Parada planeta, značajno nebesko poravnanje, i astrolozi predviđaju značajne efekte na različite znakove Zodijaka. Ovaj događaj, sa šest vidljivih planeta, doneće značajne promene.

Parada planeta se dešava kada se nekoliko planeta poravna ravno. Jupiter, Merkur, Mars, Saturn, Uran i Neptun će 3. juna stvoriti ovu retku nebesku formaciju. Ovaj događaj daje posmatračima sa Zemlje jedinstvenu priliku da prisustvuju prikazu koji oduzima dah.

Prema astrološkim predviđanjima, ovo su četiri horoskopska znaka na koje će uticati planeta Parade 3. juna 2024. godine.

Ovan

Sa Marsom, njihovom vladajućom planetom u poravnanju, pojedinci Ovnovi se mogu osećati energičnije i motivisanije nego inače. Ovo može biti odličan trenutak za početak novih projekata ili postizanje ciljeva sa dodatnim entuzijazmom. Ovnovi bi takođe mogli da otkriju da su uporniji i sigurniji u svoje postupke i odluke tokom ovog perioda.

Horoskop, bik/blizanac Foto: Shutterstock

Bik

Merkur i Jupiter u Biku sugerišu da bi pojedinci u Biku mogli pronaći nove mogućnosti za lični rast i razvoj. Komunikacijske veštine bi se mogle poboljšati, što bi olakšalo jasno izražavanje misli i ideja. Ovaj period takođe može doneti sreću i pozitivne ishode u oblastima koje se odnose na učenje, putovanja i širenje vidika.

Vodolija

Saturnov uticaj na Vodoliju može doneti važne životne lekcije i veće odgovornosti. Ovaj period može uključivati suočavanje sa izazovima koji vode ka ličnom rastu i zrelosti. Vodolije bi mogle da se bave strukturom, disciplinom i pitanjima dugoročnog planiranja, što na kraju može ojačati njihovu odlučnost i karakter.

Ribe

Sa Neptunom i Marsom u Ribama, pojedinci Ribe bi mogli da dožive jaču intuiciju i bolje emocionalno razumevanje. Ovo im može pomoći da jasnije upravljaju svojim osećanjima i odnosima. Ribe bi takođe mogle biti inspirisanije i kreativnije, što bi moglo da koristi umetničkim aktivnostima i ličnim projektima, piše "Hindustantimes.com".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop