• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Astrološka dešavanja od 27. maja do 2. juna: Počinjemo nedelju ozbiljno i fokusirano, završavamo plemenito

Vreme čitanja: oko 3 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
jorgovan, cveće, nega cveća, horoskop Foto: Shutterstock/Pixel-Shot

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova.

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Jarca, koji donosi ozbiljnost i fokusiranost na rešavanje problema i dugoročne projekte. Najbolje je ovog dana angažovati svoju energiju za nešto veće od ličnih potreba, kao i za projekte i saradnje koje trebaju da traju u vremenu. Dobar je trenutak za kontaktoranje zvaničnih institucija i osobe na položaju. Izazov ovog dana predstavlja traženje krivca za određene prepreke i odlaganja koji se mogu događati. Situacija se neće odvijati željenim tempom što će dovesti do frustracije.

Od ranog jutra možete osećati bes i ljutnju. Najbolje je distancirati se od preterane komunikacije i fokusirati se na rešavanje zadataka. U večernjim časovima očekujte promene i dobre vesti koje mogu imati veze sa inostranstvom, zvaničnim projektima, dokumentacijom i usavršavanjem.

Utorak je idealan dan za inovacije, velike projekte, usavršavanje i druženje. Možete dobiti poziv za neko okupljanje prijatelja, pa bi bilo dobro da prihvatite. Mogući su susreti sa voljenim osobama, nova poznanstva koja mogu voditi u romantični odnos i prilike za razmenu ideja. Ovog dana imamo dobar aspekt između Merkura i Saturna, što donosi povoljne manifestacije u vezi novca i vrednosti, ali ga možete iskoristiti za donošenje važnih odluka ili potpisivanje ugovora. Ovog dana imate potrebnu stabilnost i usklađenost da se pokrenete u smeru promena. Ovog dana možete rešavati važne papire, voditi ozbiljne razgovore i pregovore. Iskoristite ovaj dan.

horoskop, zodijak, cveće Foto: Pixabay/marusya21111999

U sredu nas očekuje dosta kretanja, razgovora, planova i ideja, kao i preklapanje planova, pa se lako može dogoditi da ne stignete sve da obavite precizno i u dogovorenom roku. Neočekivane situacije i okolnosti iskrsavaju kao kokice, što će vas dovesti do nervoze i iritacije. Imate potrebu da razmenjujete svoje ideje i poglede na život i svet, i pokretaće vas vaše ideje i mentalni stavovi. Ukoliko dobijete mentalni stimulans bićete voljni da se pokrenete u smeru promena. Najbolje je ovog dana biti u vedrom raspoloženju i na sve reagovati osmehom.

Od četvrtka Mesec se seli u znak Riba, što može doneti intenzivne snove i teže razbuđivanje. Stavite nekoliko alarma da bi ustali na vreme. Čak i ako ne žurite nigde ovog jutra, možete osetiti pospanost, manjak koncentracije i potrebu za ležanjem. Ovog dana nemojte zskazivati važne razgovore ili pregovore jer lako dolazi do nerazumevanja i nesporazuma. Tokom celog dana imaćete podeljeni osećaj unutar sebe, kao da ste u konfliktu sami sa sobom.

Ne možete da se odlučite kojim pravcem da krenete, jer vam glava govori jedno, a srce i intuicija drugo. Osećaj nezadovoljstva biće snažan, pa ćete lako skliznuti u tugu, melanholiju i identitet žrtve. Ukoliko budete imali bilo kakve emocije one će imati mnogo veći intenzitet.

U petak očekujte neočekivano, posebno u drugom delu dana. U jutarnjim časovima lako se pojavljuje tuga, seta i vraćanje u prošlost, bilo da imate realan razlog za brigu i strah ili su posledica sećanja. Briga za nekog ili osećaj nedostatka izvesne osobe može vam uticati na dan. U večernjim časovima Mesec će praviti dobar aspekt sa Uranom i Merkurom, pa je sjajan trenutak za druženje, prihvatanje poziva prijatelja. Možete čuti neke dobre vesti ili poziv drage osobe. Ovog dana je dobro biti drugačiji nego obično i izaći iz šablona i rutine. Moguća su kraća putovanja. Izbegavajte ljutnju.

knjiga, kafa, šešir, astrologija, horoskop Foto: Unsplash/Tanya Trukyr

Od subote rano ujutro Mesec ulazi u znak Ovna što će odmah na početku dana doneti dinamiku i aktivnost. Budite fizički aktivni ovog vikenda, jer se u suprotnom može probuditi ljutnja i bes. Ovog dana je dobro biti hrabar, preuzeti inicijativu i kreirati projekte. Odlično je za saradnje sa inostranstvom, zvaničnim institucijama i zakonom. Jako je povoljan dan za velike transformacije i prekretnice.

Ukoliko ste spremni za promene, ovaj dan definitivno treba iskoristiti i preuzeti inicijativu. Vrlo je moguće da će vam se aktivirati jedan emotivni odnos iz prošlosti koji je potrebno sagledati iz drugog ugla i eventualno zaokružiti tu priču ili je prebaciti na viši nivo.

Nedelju završavamo povoljnim aspektima Meseca sa Venerom i Suncem koji donose aktivaciju radosti, zadovoljstva, plemenitosti i uživanja. Provedite dan aktivno sa voljenim osobama, budite što više na otvorenom prostoru i u javnosti. Sada možete sijati pozitivnom energijom više nego obično i sa više lakoće postozati sve što ste zamislili. Samo izbegavajte bes i ljutnju i ne dozvolite da vas sitnice iritiraju.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop