• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

3 horoskopska znaka doživljavaju mir i harmoniju dok je Mesec u trigonu sa Jupiterom

Vreme čitanja: oko 3 min.

Danas ćete se osetiti drugačije

  • 0

Sa Mesecom u trigonskoj poziciji sa Jupiterom ne možemo a da ne otvorimo svoja srca. Mesec u trigonu sa Jupiterom pomaže u izgradnji jakih odnosa, ali ove sjajne veze ne padaju samo u naše krilo – moramo da ih ostvarimo. Moramo da izađemo i da postavimo uslove. Ovaj aspekt, u suštini, pokazuje da moramo da radimo na sebi.

Mi smo poklon koji planiramo da damo nekom drugom, pa ćemo se iskupiti, oprostiti sebi i, jednostavno, učiniti bolje. Ova tri horoskopska znaka bi verovatno mogla da malo oproste, a uz pomoć toplog Jupiterovog zagrljaja osećamo se bezbedno i spremno.

Mesec je u trigonu sa Jupiterom 27. maja, a današnji dan je dan mira i oproštaja. Tri horoskopska znaka doživljavaju mir i harmoniju.

 Ovan

Možda ćete se osećati kao da želite da priznate sve što ste ranije uradili, što bi moglo biti prilično traumatizirajuće kada razmislite o tome. Ipak, vi ste hrabra osoba koja želi da živi svoj svakodnevni život u istini. Dakle, uz pomoć Mesečevog trigona sa Jupiterom, učinićete da 27. maj uđe u istoriju kada je u pitanju vaš ljubavni život.

Želite da vam partner veruje i voli vas. Iako ste prilično sigurni da to ionako radi i oseća, mislite da im dugujete više od onoga što ste dali. Tako funkcioniše Mesec u trigonu sa Jupiterom. To nas podstiče da damo više od sebe i stavlja vas u poziciju da pokažete svoje pravo ja partneru koji možda ne zna od čega ste napravljeni.

Pun Mesec Foto: Pixabay

Oklevali ste da im položite ceo paket Ovna, jer je prilično težak – ali osećate da u ovom trenutku možete da verujete svom stomaku i samo to uradite. Eto, opet zahvaljujući Mesečevom trigonu sa Jupiterom, vaš partner nije toliko šokiran ili iznenađen kao što ste mislili da bi mogao biti kada ga zamolite da prizna svoje greške. Spremni ste da se iskupite u ovom trenutku i cenjeni ste zbog toga.

Škorpija

Otkrićete da ste spremniji da priznate svoje greške nego u bilo kom drugom trenutku. Iako ne bi trebalo da pravite preveliki dogovor oko nečega što se dešava u vašem ljubavnom životu ili sa vašim partnerom, osećate da zaslužuju vaše izvinjenje. Nije da ste uradili nešto "toliko" pogrešno, Škorpije, pa, niste savršeni.

Dobra stvar je što niko nije savršen, a u ovom nesavršenom svetu, vi i vaš divni partner ste našli mesto za sebe. Tokom tranzita Jupitera u trigonu meseca, videćete da više ne želite da uživate u svojim tajnama, već da osećate želju da delite. Ako delite, moraćete ne samo da budete iskreni, već i da tražite oproštaj.

Srećom, ponedeljak vam sve to čini mnogo lakšim. Otkrićete da tokom Mesečevog trigona sa Jupiterom niste toliko vezani za svoje želje vođene egom da se zaštitite i bićete mnogo otvoreniji u pogledu deljenja svojih tajni, kao i skrivenih ideja. Vaš partner je spreman da ide sa vama na sve ovo, što čini deljenje još prijatnijim za vas dvoje.

par, ljubavni par, cveće, devojka, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay/aliceabc0

Jarac 

Dok vam je ponos stajao na putu da u potpunosti priznate nešto što ste osećali kada ste u pitanju vi i vaš romantični partner, otkrićete da se nešto u vašem srcu "olabavilo" u ponedeljak, 27. maja, zbog prisustva Mesec u trigonu sa Jupiterom na noćnom nebu. Niste tako strogi prema sebi kao što ste bili ranije, a ovo premošćava jaz između vas i vaše voljene osobe.

Znate da ste u nedavnoj prošlosti mogli biti ljubazniji i osećate se loše zbog toga. Obično ste tako lagodni, a ipak se osećate kao da morate nešto da priznate jer vaš partner zaslužuje da čuje istinu sa vaših usana, a ne iz usta nekog drugog. Nije da ste im pogrešili, ali u poslednje vreme niste bili svoji i želite da im se vratite kao slobodna osoba.

Ovo je pravo vreme da napravite takav potez, Jarče jer vam Mesec u trigonu sa Jupiterom zaista otvara vrata u smislu da budete svoji i da se osećate dovoljno hrabro samo da otvoreno razgovarate. Uvidećete da ste u mogućnosti da se zbližite sa ovom osobom, čak i ako se već poznajete veoma, veoma dobro. Ovaj tranzit označava novi početak vaše veze i dobro je da verujete u univerzum i da sve to ostvarite.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop