• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MAJ: Vodoliji se dopada osoba sa većom razlikom u godinama, Bik se posvećuje obavezama

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
cveće priroda devojka zodijak horoskop Foto: Pexels/jasmin chew

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Malo ste izašli iz najnapetijih situacija, ali i dalje ste u fazi kada je potrebno da budete posebno promišljeni po pitanju odluka u poslovnom segmentu. U emotivnim vezama takođe neusaglašenost i neki nemir koji potresa vaš odnos.

BIK

Drago vam je što su neke situacije razrešene, na ovaj ili onaj način i sada možete ponovo da se posvetite redovnim obavezama. Situacija se smiruje, makar naizgled. U emotivnim relacijama bolje funkcionišete sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Dosta ozbiljno možete shvatiti neke situacije u poslovnom segmentu i na pravi način se postaviti. Izvesno je rešavanje problematike, a stoji mogućnost i povoljnih informacija. Ostvarujete komunikaciju sa simpatijom. Dogovor oko susreta.

par, ljubavni par, cveće, devojka, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay/aliceabc0

RAK

Teško je da ćete uspeti da završite ono što ste planirali. Za tako nešto potrebno vam je mnogo organizacije i fokusiranosti, a pitanje je da li sada možete funkcionisati na taj način. Okolnosti vam ne idu na ruku kada je susret sa osobom koja vas privlači u pitanju.

LAV

Fokusirajte se na detalje u dogovorima, na sitnice u poslovnom segmentu. Ako već ne možete završiti velike stvari, onda makar završavajte male. Komunikacija sa emotivnim partnerom funkcioniše, ali daleko je to od zadovoljstva i povezanosti.

DEVICA

Dosta toga će vam danas ići na ruku i pored komplikovanih situacija u poslovnom segmentu. Vi nalazite dovoljno smirenosti i stabilnosti u sebi da sve regulišete. Sa voljenom osobom imate zadovoljavajuću komunikaciju i korektan odnos.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Neki imaju kratak fitilj, drugi su staloženi: Kako horoskopski znaci reaguju kada se naljute

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop