• 0

Vreme čitanja: oko 6 min.

Sekstil Saturna i Merkura se danas odražava pozitivno: Ovo će se u karijeri desiti svim znacima Zodijaka

Vreme čitanja: oko 6 min.

Iskoristite danas svu pozitivnu energiju svemira i usmerite ih ka poslovnom angažovanju

  • 0
Horoskop, karijera Foto: Shutterstock

Danas, 28. maja 2024, Saturn i Merkur će biti "zaključani" u dubokom sekstilnom položaju u Zodijaku. Sekstil se smatra pozitivnim u astrologiji. Kada su dve planete u sektilu jedna prema drugoj, one razmenjuju svoju pozitivnu energiju i stvaraju nove puteve za rast i uspeh.

Evo kako ovu energiju mogu iskoristiti svi znaci Zodijaka, prema "Times of India".

Ovan

Vaša radna produktivnost će se povećati kako budete pažljiviji, disciplinovani i organizovaniji. Bilo kakvi zastoji u zadacima ili projektima koji su stagnirali počeće da se rešavaju.

Neki Ovnovi mogu čak biti unapređeni ili preuzeti veće obaveze na svom radnom mestu. Sa finansijskog aspekta, to bi moglo biti idealno vreme za dugoročno ulaganje ili kupovinu imovine ili vozila.

Bik

Vaš prizemljen i praktičan pristup poslu je nešto što će ceniti i kolege radnici i nadređeni. Možda ćete imati priliku da dobijete nove liderske pozicije ili da upravljate projektima za koje je potrebno mnogo planiranja i implementacije.

Poravnanje planeta stvoriće dobro energetsko polje za finansijska pitanja. Ako već dugo razmišljate o ulaganju u imovinu kao što su nekretnine, zlato ili zajednički fondovi, sada je pravo vreme da to učinite. Ovaj period će poboljšati vaše veštine budžetiranja.

Određeni Bikovi zapravo mogu krenuti napred i pokrenuti nove poduhvate koji će verovatno biti veoma uspešni.

Blizanci

Bićete zapanjeni koliko su vam oštri um, fokus i logično razmišljanje.

Ovaj oštar mozak i jaka radna etika mogu vam pomoći da prođete kroz neka velika dostignuća u karijeri tokom ovog perioda. Oni koji traže posao će otkriti da ih čeka širok spektar obećavajućih mogućnosti. Poslovni dogovori i projekti koji su odlagani u prošlosti će se glatko odvijati pod ovim planetarnim uticajem.

Vaš finansijski status će, zauzvrat, biti poboljšan rastućim profitom i zaradom. Transparentna komunikacija sa članovima porodice, posebno sa roditeljima i starijima, stvoriće harmoničan ambijent u kući.

Rak

Osećaćete se podmlađenim sa više energije, želje i motivacije da više radite da biste postigli svoje profesionalne ciljeve. Lideri organizacije će ceniti vaš rad i iskrenost na radnom mestu. Neki Rakovi su čak unapređeni na više pozicije sa više odgovornosti. Nekima bi se mogli predstaviti fantastični novi poslovi ili poslovni predlozi koji će garantovati finansijsku stabilnost u budućnosti.

Ovo je takođe vreme da prikupite nove veštine ili nadogradite svoje znanje kroz kurseve. Investicije napravljene u ovom periodu će se pokazati kao unosne u budućnosti. Budite oprezni sa svojom potrošnjom i držite svoje impulse pod kontrolom.

Lav

Lavovi kreativni i liderski orijentisani će biti obasuti briljantnim idejama, originalnošću i glađu za izvrsnošću kako bi stvorili nešto neuporedivo i dugotrajno u svom izabranom polju. Komunikacijske veštine i sposobnost izražavanja će se poboljšati.

Ovo vam može pomoći da dobijete ključne poslove, kreirate ubedljive prezentacije ili prodate nove poslovne predloge klijentima i investitorima. Ukazuje se na rast u finansijskom smislu, bilo kroz povećanje profita ili zarade.

Sve stare porodične nesuglasice, imovinski sukobi ili pravni problemi sada će se rešavati sporazumno. Vaš porodični život više neće biti monoton, već ispunjen radošću, proslavama i druženjima.

Devica

Kao stručnjak za više zadataka, moći ćete da upravljate različitim aspektima rada bez napora i stručno tokom ovog tranzita. Vaši nadređeni će visoko ceniti vašu posvećenost i pažnju na detalje, a vi ćete biti cenjeni i nagrađeni.

Neke Device mogu biti unapređene i dobiti nove ponude za posao od visoko plaćenih kompanija sa velikim izgledima za napredovanje u karijeri. Poslovni ljudi takođe dobijaju priliku da ostvare veći nivo profita, prodaje i prihoda.

Ovo je divno vreme za obavljanje dobrih stvari, kao što su brak, rođenje deteta ili kupovina nove kuće za svoju porodicu. Doživećete mir i radost kućnog života.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop