• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JUN: Rakove "puca" romantika, Bikovi moraju da kontrolišu nervozu

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
jorgovan, cveće, nega cveća, horoskop Foto: Shutterstock/Pixel-Shot

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Tranzitni Mesec u vašem znaku donosi potrebu da budete aktivni, da se vidite sa nekim osobama sa kojima se već izvesno vreme dogovarate oko susreta. Moguće je da će vas nešto sprečiti u ostvarivanju baš svih vaših današnjih planova.

BIK

Pokušavaćete da ovaj dan iskoristite i da se opustite, ali mi se čini da ćete ipak morati da obavite obaveze na koje ste u prethodnim danima zaboravili. Nemojte biti nervozni prema onima sa kojima dolazite u kontakt, nisu vam oni krivi.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec u polju prijatelja, druženja govori da biste dan trebali da iskoristite da biste bili u društvu onih sa kojima najviše volite da se družite i da provodite vreme. Doduše, ne verujem da će se ovo dopasti vašem emotivnom partneru, pogotovo ako ga stavite u drugi plan.

horoskop, devojka, proleće, cveće Foto: Unsplash/Thought Catalog

RAK

Za vas je današnji dan pravi trenutak da sa emotivnim partnerom odete na neko društveno dešavanje, da izađete malo iz kuće i opustite se u rasterećujućoj atmosferi. I dalje vas "puca" romantika, pa ćet hteti da svom voljenom biću priredite lepe momente.

LAV

Makar deo današnjeg dana odvojićete za razmišljanje o trenutnoj emotivnoj situaciji, kojom niste zadovoljni. Zato je danas dobar momenat da sa voljenom osobom napravite dobar plan i odete u "akciju". Opustite se, uživajte.

DEVICA

Današnji dan Device će iskoristiti da obaveze koje u proteklom periodu nisu završile, konačno privedu kraju. Drugi deo dana je po vas bolji, jer vam donosi rasterećenje i bolju atmosferu, naročito u kontaktu sa voljenom osobom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop