• 0

Vreme čitanja: oko 14 min.

ASTRO VODIČ: Strelcu se ne savetuje "tumaranje po hodnicima prošlosti", Ovnu počinje uspešan poslovni period

E. O.

Vreme čitanja: oko 14 min.

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 3. do 9. juna 2024. godine

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, devojka, zalazak sunca, more, obala Foto: Pexels/Arthur Brognoli

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele?

Astrolog Olga Savić

OVAN

Ovan, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

U ovoj sedmici su vam živci najpreči pa gledajte da ih sačuvate. Ne jedite kad ste nervozni, jer će vam hrana pasti kao kamen na želudac. Odgovaraju vam mali obroci, ne pretovarujte stomak.

Ljubav

Ukoliko je u protekloj nedelji bilo nekih turbulentnih situacija (prenagljenih rečii postupaka), sada bi bilo vreme da se situacija dovede u normalu. Možda u ovu sedmicu ulazite pod nervozom, ali deluje da ćete iz nje ipak izaći u mnogo boljem raspoloženju. Da bi se to dogodilo, bilo bi dobro da i voljena osoba i vi bolje naštimujete uši i budete spremni da povremeno istinski čujete jedno drugo, a ne samo da vrtite jednu te istu, svoju priču. Slobodni Ovnovi - možda će vaše "simpatisanje" i koketiranje sa nekim doći u fazu zastoja. Ovo je možda trenutna faza, a i da nije, ne sekirajte se mnogo, doći će nešto novo.

Posao

Mlad Mesec u polju komunikacije, dogovora, učenja, papirologije, razmišljanja i kratkih putovanja obećava da ste u više nego aktivnoj poslovnoj fazi. Očekujte dosta uspeha i vaših pravih poteza u ovoj sedmici. Ovo ne znači da će sve ići savršeno, makar jedna situacija se mora pojaviti koju nećete uspeti da rešite ili makar jedan dogovor od kojeg mnogo očekujete, a postajete sve više svesni da verovatno nećete uspeti da ga realizujete. Nema razloga za brigu - dobar poslovni period je tek otpočeo.

Zdravlje

Alergije i povremena stomačna problematika. Budite više fizički aktivni.

BIK

Bik, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

U prvih par dana možete preterivati i prepuštati se užicima. Mlad Mesec u polju ishrane vam daje priliku da zaista, iz korena promenite nešto, a samim tim se osećate bolje i budete zdraviji.

Ljubav

Nema razloga da odnos sa voljenom osobom ne bude dobar u ovom periodu. Tu ste jedno za drugo, komunikacija je korektna, ima i emocija i strasnih momenata. Ok, oboje imate neke svoje teme kojima ste okupirani, a koje vam možda donose nervozu, ali je malo verovatno da ćete tu nervozu uneti u vaš odnos. Slobodni Bikovi - možete biti razočarani samo ako ste očekivali previše od površnog kontakta sa nekim. Generalno gledano, vaši ljubavni instinkti nisu baš najbolji u ovom periodu, pa vam se neko može učiniti boljim nego što jeste zaista. Zato koketirajte, upoznajte nove osobe, ali ne žurite sa zaljubljivanjem.

Posao

Mlad Mesec u polju koje se vezuje za vaše finansije i lične vrednosti ukazuje da ste ušli u period u kojem hoćete da promenite svoju finansijsku situaciju na bolje. Doduše, može da se dogodi da vam to baš i ne izgleda tako tokom ove sedmice jer može da vam se "zalomi" veći trošak ili izdatak. Poslovno - verovatno će vam nadređeni malo dići pritisak početkom sedmice, ali umećete da se snađete i na pravi način odreagujete. Dolazi do vas povoljna informacija ili ponuda o kojoj bi vredelo razmisliti.

Zdravlje

Alergije, stomačna problematika, kod nekih moguć ekcem.

BLIZANCI

Blizanac,  Blizanci znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Obzirom da je ove sedmice mlad Mesec u vašem znaku, možete napraviti promene po pitanju ishrane koje će vam od samog početka prijati. Više biljnih vlakana, manje slatkiša.

Ljubav

Jedna poprilično dobra nedelja je pred vama. Sad je trenutak da se sa voljenom osobom dogovarate, planirate - bilo da vam je na umu izlazak, odmor Ili putovanjE, ili da su vam na umu neke mnogo ozbiljnije teme, kao što je planiranje potomstva, veridbe, braka. Ovo je trenutak kada Blizanci prave značajne korake, one koji će vas pratiti u dužem periodu unapred. Zato budite mudri! Slobodni Blizanci - itekako je moguće poznanstvo sa osobom koja može postati od velikog značaja za vas. Vi ste u periodu koji bismo mogli nazvati "sudbinskim" za ljubav. Niko vam ovih dana ne dolazi bez razloga.

Posao

Povoljne informacije, vesti o pozitivnim promenama, mogućnost za dobijanje posla (i redovnog i dodatnog), značajni poslovni kontakti, pa čak i unapređenje - sve je to na dnevnom redu u ovoj sedmici kod vas. Što se potencijalnog unapređenja ili dobijanja značajnog projekta tiče - da, to je super, ali računajte da ste dobili dodatnu dozu odgovornosti i da je potrebno da pokažete veliku ozbiljnost i posvećenost. Bićete zadovoljni rezultatima u ovoj nedelji, a i saradnici će biti zadovoljni vama.

Zdravlje

Više umora i osetljivost respiratornih organa. Stariji - tegobe sa vratnim i ramenim delom.

RAK

Rak, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Sem početka sedmice, kada ste poprilično "ješni", više ćete uživati u malim, ukusno aranžiranim obrocima. Uvrstite u svoju ishranu više orašastih plodova, mlečnih proizvoda, a smanjite začine.

Ljubav

Nemojte bespotrebno brinuti i opterećivati se prisećanjima na neke neugodne ili bolne momente - postoji toliko toga dobrog i lepog u vašem partnerskom odnosu, pa ne kvarite sebi sreću. Odnos sa voljenom osobom je prikazan kao stabilan, a u nekom skorijem narednom periodu - biće još više bliskosti između vas dvoje. Slobodni Rakovi - podsećanje na bivšu ljubav može biti posebno jako u ovoj sedmici, pa čak može "prizvati" neki vid kontakta. Ako vas u ovom periodu privuče neko nov - verovatno je da će to biti prilično komplikovan odnos, pa razmislite da li je tako nešto za vas.

Posao

Prva polovina sedmice je jako dobra za pregovore, ali i za rešavanje administrativnih pitanja i papirologije, čak i u slučajevima kada vam početni momenat ne deluje obećavajuće. Pred sam kraj radne sedmice moguće je da u poslednjem trenutku završite sa važnom obavezom ili pokrenete isto tako važno pitanje sa nadređenima. Generalno gledano - moguće je da neki od vas dobiju odjednom više primamljivih poslovnih ponuda. Dajte sebi vremena da donesete odluku, ne žurite.

Zdravlje

Moguće meteoropatske tegobe. Stariji - aktiviranje hroničnih zdravstvenih problema.

LAV

Lav, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Prošla sedmica vas je energetski iscrpela, pa vam treba ishrana sa više proteina i biljnih vlakana. Ne preterujte sa mlečnim proizvodima. Prijaće vam i sve vrste variva, kuvana ili grilovana hrana.

Ljubav

Imaćete dane u kojima će preovladavati vedra i vesela atmosfera, dane ispunjene inspirativnim momentima, razumevanjem, smehom i strašću. No, isto tako, imaćete i po koji dan u kojem ćete provocirati ili izazivati jedno drugo, dane "od igračke plačke". Na svu sreću - ovih prvih će biti mnogo više. Slobodni Lavovi - vaš "mali krug velikih ljudi" sada može biti znatno proširen. Dani pred vama su naklonjeni stvaranju novih poznanstava i prijateljstava, ali i tome da se opustite, uživate, flertujete i zavodite. Pa i ako je na kratko - ipak će vama biti slatko. Možete sresti i starog prijatelja ili staru simpatiju.

Posao

Ovo su dani kada težite tome da se opustite, da malo rasteretite sebe nakon izuzetno odgovornog i zahtevnog poslovnog perioda koji je iza vas. Malo je verovatno da ćete baš u potpunosti uspeti u tome, jer će se u prvom delu nedelje pojaviti nove obaveze i pitanje je da li ćete uspeti da ih rešite sve do kraja sedmice. Ono što je dobro jeste da će se komunikacija u poslovnoj sferi poboljšati - ako ništa drugo, makar ćete se razumeti i težiti da napravite dogovor. Novac vam klizi kroz prste ovih dana.

Zdravlje

Stariji Lavovi mogu imati bolove u zglobovima. Mlađi su uglavnom dobro.

DEVICA

Devica Astrologija, Zodiac, znak, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Ishranu obogatite namirnicama koje sadrže više vitamina B. Konzumirajte jaja, meso, mleko i mlečne proizvode, ribu, zeleno lisnato povrće, banane, citruse. Stomak vam je i dalje osetljiva tačka.

Ljubav

Kod stabilnih parova - manjak zajedničkog vremena, ali ipak dosta korektna situacija. U nekim slučajevima čak ovo može biti period kada se vas dvoje odlučujete za ozbiljnije korake u vezi. Kod nestabilnih parova - emotivna distanciranost je u ovim danima produbljena, a problemi izlaze na površinu. Za vas važi - i dalje ste u fazi kada je moguće popravljati situaciju, pa bi bio trenutak da svoje snage usmerite u tom pravcu. Slobodne Device - ovo baš i nije sjajan trenutak da se zaljubljujete - poznanstvo ok, razvijanje komunikacije - i to je u redu. Ali pravljenje velikih planova i zanos - pa ne.

Posao

Mlad Mesec je u vašem polju karijere i ukazuje na velike promene koje će startovati kod vas u narednom periodu. Moguća je promena radnog mesta, dodatni poslovni angažman, ali i više novca u novčaniku. Ne bi bilo čudno da već tokom ove nedelje dobijete informacije, vesti ili otpočnete pregovore koji prilično obećavaju. Odnos sa nadređenima može biti promenljiv tokom ovog perioda, ali sa malo truda - pronaći će se zajednički jezik. Sa kolegama - kvalitetna komunikacija i međusobna podrška.

Zdravlje

Solidna nedelja je pred vama.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop