• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mlad mesec u Blizancima tokom nedelje donosi velike novine: Neko će se povezati sa rodbinom, a neko se osamiti

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovo astrološko dešavanje će se desiti 6. juna

  • 0
porodica, ručak, druženje, familija, roditelji i deca, baba i deda Foto: Shutterstock/Drazen Zigic

Uprkos slabom izgledu mladog meseca sa zemlje, njegova astrološka energija može dosta da utiče na sve i da bude značajna za sve znakove Zodijaka.

Periodi mladog meseca se dešavaju na oko 28 dana i "uvek nam otvaraju vrata u zavisnosti od toga gde se nalazi u vašoj natalnoj karti", piše "People".

Mlad mesec 6. juna ulazi u Blizance i odmah će da napravi aspekt sa Venerom, što će značiti da će "emocije, odnosi i osećanja biti u pravom planu naših misli i života". Međutim, doći će i do kvadrata sa Saturnom koji može da izazove kašnjenja ili frustracije u životu svakog od nas. Isto tako, možemo doživeti i ogroman pozitivan ili profesionalni rast i može da nam se poveća optimistički način razmišljanja.

Šta mlad mesec u Blizancima može da znači za vaš horoskopski znak?

Ovan - Pustite um da razvija ideje

Ovaj ulazak meseca u znak komunikacije će staviti naglasak na učenje i nekako ćete dobiti energiju da "preuzmete važne" inicijative za pisanje i govor. Imaćete veliku želju da se dokazujete okolini. Možete da očekujete i kratka putovanja.

Bik - Novac je vama uvek na umu

Ovaj period bi mogao da bude dosta energičniji kada je reč o finansijama nego inače što jeste. Možete da očekujete i neku novu ponudu za posao ili povišicu. Povedite računa o svom novcu i pametno ga uložite.

Blizanci - Svetla reflektora su uperena u vas

Ovaj mlad mesec pada u vašem znaku i to bi moglo da znači otvaranje vrata ka praćenju svojih snova, planova i želja. Razmotrite obrasce prema kojima biste voleli da izgradite te željene planove. Univerzum je na vašoj strani.

horoskop, zodijak, cveće Foto: Pixabay/marusya21111999

Rak - Vreme je za odmor i opuštanje

Usled ovog astrološkog dešavanja, možete se osećati "malo izgorelo" zbog čega ćete biti uzbuđeni. Ipak, napunićete baterije, a samo zbog toga što ćete slušati samo sebe i ići u toku sa svojim mogućnostima. Odlično je vreme za sanjarenje.

Lav - Povlačićete prave poteze

Vi ćete biti željni da pokažete svima da ste zgodni i popularni u društvu. Želite da se povežete sa okolinom i da obogatite društveni život. Zbog te želje, vas neće držati mesto, stalno ćete biti u pokretu i na brojnim žurkama.

Devica - Pucate na visoko

Tokom ovih dana ćete biti prilično fokusirani na postizanje svojih ambicija ali i profesionalnog života. Nemojte se iznenaditi ako dobijete ponudu za novi posao i to baš od konkurentske firme koja bi mogla neočekivano "da iskoči". Vaš rad će biti prepoznat.

Vaga - Otvorite svoj um

Vi ćete sada biti spremni da istražite sve ono št ovam život nudi, sve dok je mlad mesec u Blizancima. On će dati neku posebnu energiju vama i dati elan da se širite po svim poljima. Neki pripadnici znaka mogu da se odluče da se doškoluju.

Škorpija - Pogledajte dobro svoje odnose

Dobićete preko potrebnu energiju za zajednički i timski rad. Daćete sve od sebe da sve to uspe, korigujući pomalo svoju "egoističnu" narav. S druge strane, možete da očekujete odobrenje banke za kredit ili možete dobiti neočekivani bonus koji može biti odobren od firme.

Strelac - Partnerstvo vas može odvesti daleko

Ovo je možda period kada ćete odlučiti da se odselite ili pronađete neku novu lokaciju za koju mislite da bi bio dobar dom za vas. Vreme je da krenete svojim putem. Isto tako, očekuju vas lepi trenuci sa voljenom osobom.

zodijak, horoskop, devojka, haljina Foto: Pixabay

Jarac - Vreme je da uhvatite zalet

U svemu što budete radili u ovom periodu, mogu vas očekivati lepe stvari, pa čak to bila i neka svakodnevna rutina. Bićete mnogo produktivniji nego što umete i što uopšte znate da možete. Pokušaćete da napravite balans između privatnog i poslovnog života.

Vodolija - Sjajan početak leta

Za vas je ovo idealan početak bukvalno za sve. Smeše vam se udvaranja, zabave, razna upoznavanja sa suprotnim polom ali i dosta kreativnosti na svim poljima. Ovo vam može biti jedan od najznačajnijih perioda godine.

Ribe - Najprijatnije se osećate kod kuće

Ovaj period će vas naterati da se pokrenete oko uređivanja svog doma i prostora u kome živite. Idealno je vreme da se okrenete porodici i kućnoj atmosferi. Želećete da se dodatno povežete čak i sa daljom rodbinom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop