• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Danas je moćan astrološki dan: Trigon Jupitera i Plutona donosi promene na ličnom planu za svaki znak

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pozitivan aspekt donosi brojne novine

  • 0
sreća, detelina, detelina sa četiri lista Foto: Shutterstock/AstroStar

Kako nam je stigao jun, tako su počela neka lepa dešavanja na nebu, kada je reč o astrologiji. Nedavno je Jupiter ušao u znak Blizanaca - planeta sreće, radosti i dobrih stvari u znak komunikacije, pisanja i brzine. A onda se pokrenula i najsporija planeta, planeta Pluton i onda je došlo do pozitivnog aspekta među njima - trigon Jupiter Pluton.

Šta ovaj aspekt znači?

Ovaj aspekt, koji je najjači danas, 3. juna, astrolozi su prepoznalli kao jedan od najvažnijih datuma u kosmičkom kalendaru, piše "Glamour magazine". Ako ste nešto odlagali, bilo da se to tiče traženja povišice ili prekidanja toksične veze, ovo bi mogao biti trenutak da konačno prelomite. Vreme je da preokrenete svoje život, da počnete neke stvari ispočetka - nemojte se dvoumiti.

Jupiter se nalazi u Vodoliji (vazdušni znak), dok je Pluton u Blizancima (vazdušni znak), pa je onda ta magija u vazduhu 3. juna dana kada se formira "dobra vibracija". Trigon izvlači najbolje iz svake planete, a retrogradni Pluton i ekspanzivni Jupiter donose optimizam, moć, uticaj, energiju i potencijalni uspeh na svoj način.

Šta će ovaj trigon da znači za svaki horoskopski znak?

Ovan

Danas će vaša reč imati moć više nego ikada. Ako ste spremni da podelite neko svoje iskustvo, sada je pravo vreme. Imaćete publiku, a sposobnost ubeđivanja koje posedujete i uticaja na druge samo će vam pomoći.

Bik

Sedite i gledajte kako vaša karijera raste, a isto tako i vaš račun u banci. To ste i zaslužili. Sada je vreme i da počnete da verujete svojim instinktima i da počnete da pravite planove za dugoročne ciljeve.

Blizanci

Znanje koje imate je vaše najjače oružje. Nastavite da istražujete teme koje smatrate najfascinantnijim. Počeće da vam se dopada ono što vidite jer znate kuda ide. Bićete neka nova i srećnija verzija sebe.

horoskop, astrologija, suncokreti, polje suncokreta, lepo vreme, devojka Foto: Pixabay/pxel_photographer

Rak

Vi prolazite kroz ogromnu ličnu transformaciju i to iz pravih razloga. Vaša prava moć je što ostavljate prošlost iza sebe i prihvatate ono najsjajnije od novog početka i puta koji ste odabrali.

Lav

Na teži način ste naučili da velike stvari podrazumevaju vreme i dosta ulaganja, ali da ste sada spremni da iskoristite sve znanje koje imate kako biste napredovali. Očekujte prilike za umrežavanje sa drugim ljudima koje vam može dosta pomoći.

Devica

Onako kako vi provodite ove dane, tako želite da provodite ceo život. Vaš naredni cilj kada je reč o karijeri jeste da preuzmate krupne projekte i da mislite sada u trenutku. Nadomak vam je prilika da živite život iz snova.

Vaga

Želite da napredujete, ali onako kako vi želite i kako ste zamislili, a ne onako kako treba i kako je prirodno. Čekaju vas putovanja, rast i transformacija dok učite kako da više ne budete u centru pažnje.

knjiga, kafa, šešir, astrologija, horoskop Foto: Unsplash/Tanya Trukyr

Škorpija

U ovom periodu vam je na pameti ideja o novitetima u domu ili porodičnom životu. Imaćete inspiraciju kako da promenite svoj život. Moćniji ste nego što mislite i imaćete sposobnost da privučete pažnju na sebe sitnim ustupcima.

Strelac

Imate neke ideje koje bi mogle da budu vaš ključ uspeha. Vi imate nešto što želite da podelite sa ostatkom svet koji je najpre i spreman da sluša. Verujte u svoju sposobnost da se povežete sa drugima i da utičete na njih.

Jarac

Vaš mukotrpan rad pomoći će vam da ga pretvorite u zlato. Imate sposobnost da uočite koji je najbolji trend zarađivanja novca pa zato pratite svoje instinkte. Zbog toga budite spremni da se vaša svekodnevica promeni.

more, plaža, devojka, horoskop, zodijak Foto: Unsplash/joshua yu

Vodolija

Verujete da možete da pobedite sve. Došlo je vaše vreme. Vaše kreativne ideje će sada doći do izražaja, ostali će vas primetiti i zapitati se kako vas nisu videli do sada.

Ribe

Vi će sada prolaziti kroz duhovno putovanje i sve što budete želeli, vama će biti ispunjeno. Magičnim ključem ćete otvoriti vrata koja će vam doneti uzbudljivu promenu okolnosti u kojima se nalazite. Osetićete pripadnost ljudima kakvu nikada niste osetili.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop