• 0

Vreme čitanja: oko 14 min.

ASTRO VODIČ: Bikovima finansije nikako da se stabilizuju, ali je slobodnim Škorpijama krenulo u ljubavi

Vreme čitanja: oko 14 min.

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 10. do 16. juna 2024. godine

  • 0
Poziranje Foto: Shutterstock

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele?

Astrolog Olga Savić

OVAN

Hrana

Ishrana vam neće biti prioritet, pred vama je predinamična i preaktivna nedelja, puna jurnjave i završavanja stvari u poslednjem trenutku. Brzom hranom možete pokvariti stomak, zato oprez!

Ljubav

Nedoumice ili teške misli i brige mogu vas pritiskati ovih dana. Ne moraju one da se vezuju za voljenu osobu ili za partnerski odnos, ali se mogu odraziti na njega. Najbolje bi bilo propričati o onome što vas opterećuje (osim ako to baš i nije za partnerove uši, u tom se slučaju trudite da voljena osoba ne primeti promene u vašem ponašanju). Sve ono što skrivate unutar sebe može vam u ovim danima predstavljati posebno naporan teret. Slobodni Ovnovi – nekog ćete osvojiti, nekog nećete – bitno je da vi “uživate u procesu” i da se dobro zabavljate. Neko od prijatelja će pokazati svoje pravo lice.

Posao

Vučete neke dogovore na mišiće, saplićete se na papirloškim i administrativnim pitanjima, stalno se ono što vam je važno odlaže ili se kasni – prvih par dana ove sedmice uopšte nije skrojeno po vašoj meri. No, što komplikovanije i kompleksnije – vi više rešeni da uspete. Ukoliko niste zadovoljni visinom nadoknade za rad, nešto nisam sigurna da vam je ovih dana baš pravi momenat da pregovarate sa nadređenima – možda i možete da dobijete neko obećanje, ali znate i sami – često bude “obećanje, ludom radovanje”.

Zdravlje

Moguće su povrede. Stariji – promene vremena mogu negativno uticati na vas.

BIK

Hrana

U ovoj sedmici nešto više pažnje obratite na ispravnost i rok trajanja namirnica – mogući su problemi sa stomakom, trovanja pa i alergije na neku hranu. I da – više vodite računa o hidrataciji.

Ljubav

Ulazak Marsa u vaš znak aktiviraće slobodne Bikove – vi ćete poželeti više da se družite, sklapate nova poznanstva, provodite se sa prijateljima. Baš iz kruga prijatelja (eventualno preko društvenih mreža) neko može pokazati veliku zainteresovanost za vas – tu budite malo oprezni I ne zatrčavajte se u seksualni kontakt ili vezu. Jer, što je brzo – to je i kuso. Zauzetim Bikovima sledi period pojačanih strasti i želje za uživanjima. Budite aktivni što više – sad, da li ćete biti aktivni u izlascima i provodu ili u spavaćoj sobi – to je već vaša stvar. Dobar je momenat da planirate zajednički izlet, odmor, pa makar i kraći.

Posao

Možete osećati posebno jak pritisak kroz posao. Nečim niste zadovoljni – da li svojim učinkom, zaradom, ljudima sa kojima radite – pokušavate da pronađete rešenje i olakšate sebi, ali to baš i ne ide onako kako ste zamislili. Prvi radni dani su sa dosta bagova po pitanju komunikacije, dogovora, dokumentacije, pa i tehnike. Otprilike od polovine nedelje uspevaćete bolje da se organizujete i rasporedite obaveze, pa ćete imati i lakši tempo. Finansije nikako da se stabilizuju da biste mogli da se opustite.

Zdravlje

Problemi sa stomakom. Stariji Bikovi – oscilacije pritiska.

BLIZANCI

Hrana

Uživanje u okupljanjima, u druženjima sa prijateljima uz dobar zalogaj (a može i uz neko fino pićence) obeležiće Blizancima ovu sedmicu. Dakle, dani za hedonizam. Opustite se i dajte malo sebi na volju..

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom će u jednom trenutku biti odlična, a onda ćete se na kratko saplesti na nekim temama. Ljubavnim životom i emocijama ćete biti zadovoljni….a onda će da se opet na kratko uvuče neko nepoverenje ili sumnja. Sve te “na kratko” nepovoljne trenutke – rešavajte momentalno, ne ostavljajte ih i ne gomilajte u sebi. Ne dajte da vam sitnice kvare sreću. Slobodni Blizanci – nove osobe vam ulaze u život, ali i one stare su se probudile. Ne dozvolite da vam se prošlost meša u sadašnjost koja je ispunjena zabavom, provodom, druženjima, koketiranjem. Neka stare boje ne kvare ove nove.

Posao

Ne žurite i ne brzajte – niti u izvršavanju obaveza niti u komunikaciji – jer se mogu provući greške u poslu ili se sklopiti dogovori za koje ćete kasnije shvatiti da su možda previše zahtevni I obavezujući. Ako treba završavati neka administrativna pitanja – proverite više puta podatke. Generalno gledano – pritisak i od strane obaveza, ali i od strane nadređenih može na vas biti dosta jak u prvom delu ove sedmice. Planovi u vezi inostranstva mogu na neko vreme biti prolongirani ili će doći do promena.

Zdravlje

Energetske oscilacije. Stariji Blizanci – osetljivost na promene vazdušnog pritiska.

horoskop, zodijak,astrologija, cveće, devojka, nasmejana devojka Foto: Shutterstock/Maria Markevich

RAK

Hrana

Varenje vam može predstavljati problem, pa se trudite da ne preterujete – posebno ne u večernjim satima. Više biljnih vlakana dobro će doći vašem probavnom sistemu.

Ljubav

Sedmica u kojoj sve ono što vas eventualno opterećuje, muči, tišti – treba gurnuti u stranu i prepustiti se onim lepim i skladnim, radosnim dešavanjima sa voljenom osobom. Moguće je da vam drago biće priprema neko iznenađenje – koje je tačno, znaćete tek u narednoj sedmici, ali “miriše” na neku zabavu sa prijateljima ili na kratko putovanjce, izlet. Slobodni Rakovi – ok, možda trenutno I niste baš zadovoljni svojim emotivnim životom – ako postoji neko ko vam je simpatičan, privlačan – sve deluje kao da je na nekom čekanju. Ono što je važno jeste da promene u ljubavi dolaze – i to vrlo, vrlo brzo.

Posao

Moguće je da postoji zabrinutost u vezi jednog dogovora koji vam je od izuzetne važnosti. Iako stvari sada deluju kao da se nepotrebno razvlače, odugovlače ili da postoji problem kroz okolnosti – ovo će biti rešeno. Nisam sigurna da će biti rešeno u ovoj sedmici, ali u narednoj – da. Ukoliko pregovarate sa nekim – očekujte da to neće biti lak posao. Ukoliko imate poslovne ideje – vreme je da ih razvijate, pa čak i ako u početnoj fazi nemate pravu podršku – ona će svakako doći kasnije.

Zdravlje

Mogući su problemi sa spavanjem i meteoropatske tegobe.

LAV

Hrana

Dosta ste odlučni da napravite promene u načinu ishrane (bez obzira da li su one zdravlja ili izgleda radi). Sada imate i dobar motiv, ali i dovoljno volje. Večernji sati mogu donositi izazove.

Ljubav

Ponekad mirna, ponekad nemirna. Ponekad opuštajuća i uživajuća a ponekad baš i ne. Ponekad podsticajna, a ponekad zamorna – energija u odnosu sa voljenom osobom jeste promenljiva u ovim danima – ali partner i vi lepo “plivate”, snalazite se i zaobilazite zamke. I uvek nekako na prvo mesto izbije ono što je dobro u vašem odnosu. A tu su i prijatelji da dodatno potpomognu. Slobodni Lavovi – lepi moment sa vama dragim ljudima u kojima uživate, opuštate se i skidate sve terete sa svojih leđa. U periodu ste kada treba udovoljavati sebi, kada se treba družiti – a ako se spontano dese neke varnice – pa dobro, može i to.

Posao

Mars je ušao u vaše polje karijere – vreme je da promene o kojima toliko dugo razmišljate ili ih planirate – konačno otpočnu sa realizacijom. Mars će ovde boraviti više od mesec dana, pa računajte da je to period u kojem vaše odluke treba sprovesti u delo. Neki Lavovi i u ovoj sedmici mogu napraviti “presek” – što je skroz ok, ukoliko ste dobro promislili o toj odluci, a još bolje ukoliko imate podršku osoba koje su vam važne. Odnos sa nadređenima može tokom ove nedelje biti nešto zategnutiji.

Zdravlje

Opuštajte se i uživajte – to vam je zaista potrebno.

DEVICA

Hrana

Bile bi poželjne promene u načinu ishrane. Lagani, ne previše kalorijski jaki obroci sa dosta biljnih vlakana. Potrebno je proveravati ispravnost i trajnost namirnica.

Ljubav

Možda se možete ne slagati po nekim pitanjima, ali to ne znači da te teme treba zaobilaziti ili ih gurati pod tepih. Dobar je trenutak da pričate i razjasnite sve – da, u početnoj fazi ti razgovori mogu biti komplikovani a vas dvoje „teški“ za sporazum – ali sa više volje a pogotovo truda – sve se da rešiti. Dokle god ste jedno prema drugom iskreni i funkcionišete sa razumevanjem – između vas će sve funkcionisati kako treba. Slobodne Device –ako vam se neko dopada, nemojte žuriti. Vi ste u periodu kada se može ući u ozbiljniju ljubavnu priču pa neka se komunikacija razvija lagano i opušteno.

Posao

Posao vam oduzima veliku količinu i vremena i energije – pogotovo onim Devicama koje u ovom periodu ili funkcionišu na više frontova (projekata) ili pokušavaju da se dodatno poslovno angažuju. Ovo je pomalo naporna i zahtevna sedmica za vas – nemojte rasipati pažnju na sto strana, fokusirajte se na najprioritetnije ili najvažnije obaveze i prvo njih rešavajte. Sve ostalo će doći na dnevni red kasnije. Prilivi mogu dolaziti iz više izvora, ali vi iz nekog razloga i dalje niste u potpunosti zadovoljni finansijama.

Zdravlje

Umor, mentalni I fizički. Starije Device – hronične boljke.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop