• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ova 3 horoskopska znaka prekidaju loša prijateljstva 10. juna: Vreme je za nove početke

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ovaj dan za neke će biti detektor laži

  • 0
Rasprava dve žene Foto: Shutterstock

Trenutno je aktuelan rastući polumesec u Lavu, koji ima čudan i zanimljiv efekat na nas. Skloni smo da se osećamo pronicljivijim nego inače. Iako ne želimo da prebrzo donosimo zaključke, ne možemo da zanemarujemo. To znači da naš sud o određenoj situaciji postaje jasan, a ono što nam se čini očiglednim može, u stvari, biti „onako kako zaista jeste“.

Tokom ovog perioda možemo da osetimo laži i prevare. Naša intuicija je na visokom nivou i znamo kada smo u prisustvu lažnih stavova, osoba ili situacija.

Zato 10. jun donosi detektor laži u tri horoskopska znaka. To takođe implicira da ako želimo da se pozabavimo lažima koje smo puštali da skliznu, možda bismo želeli da malo uznemirimo tu sliku intervenišući sa malom stvari koja se zove 'istina'. Nećemo sedeti sa ovim. Iako se zbog toga možda nećemo osećati prijatno, ova tri znaka pokazuju da prihvatanje lažnog, bilo u obliku prijateljstva ili situacije, jednostavno neće biti dobro.

1. Devica

Učite sebe tokom rastućeg polumeseca u Lavu da se ne uznemiravate zbog stvari koje čujete, čak i ako ne možete da sprečite da se to dogodi. Skloni ste da se izluđujete zbog reči i dela drugih, a ponekad te situacije nemaju mnogo veze sa vama. Postajete privučeni dramom negativnosti, i to vas uvlači, na vašu zaprepaštenje.

Danas se može ponovo pojaviti jedna takva situacija, bilo da se radi o poslu ili kod kuće. Primetili ste laž na delu, prevaru koja se dešava i želite da je zaustavite. Vi ste dobra osoba i ne želite da vidite ovu vrstu nepravde. Međutim, ne možete ništa učiniti da ispravite ovu grešku.

Za sada se radi o tome da znate šta je ispravno dok istovremeno znate da to ne možete promeniti. Ovo je van vaše kontrole. Iako vas to može izbezumiti, svetla strana svega je ta što ćete primetiti kako vam se otkucaji srca usporavaju kada se oslobodite napetosti da ste previše vezani za negativan scenario. Da možete da promenite, promenili biste, ali za sada morate da se odmorite i sačuvate mir u glavi.

Sumnja, laž, prevara, svađa, tuga Foto: Shutterstock

2. Vaga

Ono što će vas mučiti danas jeste to što ste saznali za nešto što jednostavno nije u redu. Neko u vašem životu je pokušavao da vas povuče, i ovog ponedeljka ćete moći da vidite istinu iza zavese. Vaša intuicija vam je rekla da nešto zaista nije u redu u vezi sa ovom osobom i da ćete tokom rastućeg polumeseca u Lavu moći da potvrdite ta osećanja.

Vaša urođena želja da tražite pravdu može, ali ne mora biti u stanju da se dogodi 10. juna, ali ćete i dalje znati da ste od sada pa nadalje vi taj koji zna istinu. Ova osoba veruje da može da kaže i radi šta hoće, misleći da ste ili budala, lakoverna ili jednostavno ne obraćate pažnju. Obraćanje pažnje je ono o čemu se bavite, Vaga. Ne dopuštate da ništa prođe nezapaženo.

Pošto ste strpljivi i mudri, sačekaćete da uđete i intervenišete dok ne dođe pravo vreme. Osećate se kao da tek počinjete ovu potragu tokom rastućeg polumeseca u Lavu. Kako dani budu prolazili, osećaćete se sve jače i jače u tome da dođete do istine i otkrijete je ... i hoćete. Pravda će pobediti, drage Vage.

3. Vodolija

Iako ste možda jedinstveni i napredni, to ne znači da imate glavu u oblacima. Neverovatno ste pronicljivi i mudri, darge Vodolije. Iako ste svesni da im vaš utisak o ljudima dozvoljava da misle da ste donekle bezobrazni, toliko ste daleko od toga. Vi ste jednostavno neko ko ne izražava svaku misao koja vam padne na pamet. Danas ćete primetiti da jedan prijatelj u vašem krugu ne zna ko ste.

Tokom rastućeg polumeseca u Lavu, možete da kažete ko su vam pravi prijatelji i ko vas samo koristi ili iskorištava vašu ljubaznost. Postoji prevara u mešavini, a vi ne samo da je osetite, već i usavršite. Počinjete da formulišete kako ćete pristupiti prema ovoj osobi i šta ćete reći jer, iskreno, ne možete tolerisati takvo ponašanje.

Vi niste impulsivna osoba. U stvari, potrebno vam je mnogo vremena da odlučite šta bi trebalo da bude vaš najbolji put. U ponedeljak, 10. juna 2024, videćete da je razmišljanje zaista najbolji metod ovde. Moći ćete da se suočite sa ovom osobom sa dobrotom u srcu. Ako je potrebno, reći ćete im da znate šta rade i zamoliti ih da prestanu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop