• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovi horoskopski znaci "žive" za leto: Ovo je njihova sezona i znaju kako da je koriste

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako je većini leto omiljeno doba godine, ovi znaci ga koriste maksimalno

  • 0
more, plaža, devojka, horoskop, zodijak Foto: Unsplash/joshua yu

Vrućine su već počele, a iako smo se svi radovali toplim danima, kupanju i dobroj energiji, ovi horoskopski znaci zauzimaju svoj "tron" kao kraljevi leta.

Puni su energije i znaju šta žele da urade, a da li ste i vi među njima?

Ovan

Ako je neko pun energije i raspoložen za avanture - to su Ovnovi. Njihova "ludačka" energija dolazi do izražaja leti. Toplo vreme, čak i noću, njima je signal za dobar provod, avanturu i ideje koje nikom ne padaju na pamet. Oni leto koriste na aktivan način, a ako je odmor u pitanju, čak i mirno mesto sa njima postaje pravi film. Ovnovi kao da se probude kada počne leto i tada se vode onim "nebo je granica", a često vole da na spontani način otputuju na neku interesantnu destinaciju, pa makar i sami.

Lav

Lavovi sebe smatraju "Suncem horoskopa", pa tako je ovo njihova sezona. Ako su slobodni - ovo je njihovo vreme da zablistaju i krenu u "lov" na ljubav o kojoj često pišu scenarije u glavi. Obožavaju da upijaju toplo vreme, pa ih tako sigurno možete zateći da su prvi u redu za bazene ili da se uveliko spremaju za neku tropsku destinaciju. Ovog leta, kao i svakog, spremni su na putovanja, festivale, dobro društvo, ali i nova poznanstva.

Horoskop, astrologija, ljubav, par, sunce, more, leto Foto: Pixabay

Strelac

Strelčevi u korak sa Ovnovima smišljaju nove avanture. Leto i putovanja njima imaju znak jednakosti između i verujte da već u svojoj misaonoj mapi imaju isplanirane neke destinacije koje nikada nisu posetili. Žele da na svojim avanturama upoznaju nove ljude. Leto je za njih vreme slobode i period kada se osećaju najslobodnije.

Blizanac

Evo naših "socijalnih leptirića" zodijaka - Blizanci. Gde je provod, tu su i oni. Novi stajlinzi i plan svih mogućih festivala nalaze se u rukama Blizanaca kada dođe leto. Vole dobro društvo i jedva čekaju da sa njim krene u dobre provode.

Vodolija

Vodolije su kreativci i teže slobodi, ali da uvek sve "dobro teče", stoga je leto za njih idealna sezona. Oni su najsrećniji u ovom periodu, a kao idealnu kombinaciju vide društvo i dobru muziku. Zato će želeti češće da uživaju u provodima, pa makar oni bili u vidu kućnih variajnti, navodi "TimesofIndia".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop