• 0

Vreme čitanja: oko 14 min.

ASTRO VODIČ: Ovnovima su misli i pažnja rasuti, pred Vodolijama je pojačan poslovni angažman

E. O.

Vreme čitanja: oko 14 min.

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 17. do 23. juna 2024. godine

  • 0
devojka kosa lepa horoskop Foto: Freepik/ svetlanasokolova

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele?

Astrolog Olga Savić

OVAN

Ovan, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Hrana

Neki put se treba prepustiti i uživati u svim životnim zadovoljstvima, pa i u dobrom zalogaju. Prema tome, nemojte da vas grize baš puno savest ukoliko u ovoj nedelji malo preterate. I to je za ljude.

Ljubav

Ovnovima koji žive sa partnerom ili su u braku – uglavnom idu fina dešavanja. Em imate priliku da ugostite neke drage ljude, em će u vašem “gnezdašcetu” u ovim danima sve biti nežnije, mirnije, mirisnije, lepše. Samo nemojte da vam neke poslovne kerefeke kradu vreme, pa da partner digne nos zbog toga. Oni u vezama – taman je super vreme da uživate jedno u drugom i da se volite – ako vidite da na nekim temama zapinjete – ma, preskočite ih. Slobodni Ovnovi – komunikacija sa nekim vam baš baš prija – ušli ste u period koji je odličan da se zaljubite i to mnogo više nego što očekujete.

Posao

Malo energije a previše obaveza – na ovaj način ulazite u sedmicu koja je pred nama. Komunikacija sa saradnicima može biti zbunjujuća, svi su nešto preosetljivi ovih dana pa se lako “ljutnu” – sa razlogom ili bez. Vama su i misli i pažnja pomalo rasuti, pa nemojte zaboraviti nešto što vam je od važnosti – na primer poslovni dogovor ili sastanak. Sledi vam sedmica pojačanih troškova, naročito onih koji se vezuju za dom ili članove porodice. No, krajem radne nedelje može vas obradovati neočekivani priliv novca.

Zdravlje

Alergije i prehlade. Osetljiv je respiratorni sistem, kao i stomak.

BIK

foto Pixabay foto Pixabay

Hrana

Nije lako izboriti se u ovom danima niti sa željama, a kamoli sa apetitom. Gladni ste ljubavi, pažnje, uživanja, dobrog zalogaja… Prilično je izvesno da ćete pretovariti i tanjir, ali i stomak.

Ljubav

Pred vama je nedelja koja je odlična za uživanje sa partnerom i za strasti – ali makar povremeno mora da se provuče po koji talasić nervoze, preosetljivosti, možda čak i dašak ljubomore. No, u manjoj meri – sve su ovo začini koji čine da vaše “ljubavno jelo” bude i slađe i pikantnije. A i dobro je što ništa od tih napetih trenutaka neće dugo trajati. Manje priče, a više zagrljaja – posebno važi za drugi deo sedmice. Slobodni Bikovi – tako je lako flertovati i koketirati u ovim danima, reči lako izviru iz srca ali ga lako i dotiču. Vreme je za one ljubavne leptiriće – ali je vreme i za jake, jake strasti i hemiju.

Posao

Sam početak radne nedelje i nije baš jednostavan – verovatno ćete morati da uložite veći deo energije u rešavanje nekih situacija koje su ili ostale nezavršene ili je neko napravio grešku. Da ćete uspeti, uspećete – ali ćete se dobrano iznervirati u procesu. Ulazite u period koji je povoljan za dogovore, za pregovore i poslovne sastanke – a ukoliko se bavite trgovinom i prodajom – pa, bićete prilično uspešni. Stavka koja vam konstantno sreću kvari su finansije – u ovoj nedelji troškova koliko nećeš.

Zdravlje

Dobro ste. Eventualno – manji problemi sa stomakom.

BLIZANCI

foto Pixabay foto Pixabay

Hrana

Daćete sebi na volju i opustiti se, hrana će vam baš prijati - pa neće biti čudno ukoliko nabacite po koje kilogramče. Ono što bi bilo dobro za vas jeste lagana hrana i manji obroci.

Ljubav

U partnerskim odnosima – dosta mirna sedmica. Vaš fokus je ionako u ovoj nedelji najviše usmeren na poslovna i finansijska dešavanja i odgovara vam što imate podršku od strane voljene osobe, što je vaš odnos sada dosta mirno more, bez ikakvih većih turbulencija. Dobar je momenat da se dogovarate i pravite planove oko letovanja ili kraćeg puta koji vas čeka tokom ove sedmice. Slobodni Blizanci – vaša pažnja može biti rasuta na više strana, a neke od vas može privući i osoba koja je zauzeta. Novo poznanstvo i interesantna komunikacija sa tom osobom brzo se može razviti u zaljubljenost.

Posao

Brza dešavanja na poslu početkom sedmice – nemojte da se hvatate za glavu – sa nešto više organizacije i fokusiranosti, uspećete da izađete na kraj sa svim obavezama. Neki od vas mogu osećati nezadovoljstvo Ili neizvesnost zbog trenutnog stanja na poslu – sačekajte, nije trenutak da se donose važne odluke. Trebaće vam nešto više truda da biste se na pravi način razumeli sa saradnicima.Ušli ste u period kada će se finansije popraviti – ali računajte da vam drugi deo nedelje donosi troškove koje možda niste planirali.

Zdravlje

Promenljiv pritisak, alergije.

RAK

horoskop, zodijak, astrologija, rak Foto: Pixabay

Hrana

U danima oko punog Meseca vi imate problem sa kontrolom apetita, pa će tako biti i ove nedelje. Bićete skloni kaloričnijo j hrani, a posebna slabost će vam i dalje biti sve ono što je slatko, kremasto, sočno.

Ljubav

Pun Mesec u partnerskom polju ukazuje na pomešana osećanja, ali i na preterano “primanje k srcu” svega što se u odnosu sa voljenom osobom dešava. Racio i emocije kao da će funkcionisati na dva potpuno različita koloseka – glava neće slušati srce, ali ni srce glavu. No, sve ovo može doneti samo povremena talasanja u vašoj vezi koja će brzo nestati – jer ono što vas spaja sada teško da može da se pokvari. Slobodni Rakovi – Venera i Merkur a od drugog dela sedmice i Sunce u vašem znaku – ukazuju da je pred vama jako lep period – gde ćete uživati i zabaviti se, ali biti i spremni da se zaljubite.

Posao

Ulazak Merkura i Venere u vaš znak doneće dobru komunikaciju i sposobnost pregovaranja, ubedljivost, ali i bolju organizovanost i potrebu da se aktivirate. Kada u drugom delu sedmice i Sunce pređe u vaš znak – bićete kompletno “opremljeni” za sve poslovne akcije i bitke koje su ispred vas. Ovo je period kada i pored povremenih problema – poslovi ipak teku. Pun Mesec preko puta vas može doneti da ste u nekim situacijama neodlučni, ali ćete intuitivno uspeti da odaberete pravi put za vas.

Zdravlje

Popravljanje zdravstvenog stanja.

LAV

foto Pixabay foto Pixabay

Hrana

Lakše ćete kontrolisati apetit, a slaba tačka će vam ostati slatkiši kojima i ne uspevate da kažete “ne”. No, obzirom da ste u periodu kada ste fizički aktivni i u pokretu – to se neće odraziti na vašu liniju.

Ljubav

Posle vrlo aktivnog, povremeno i pomalo nemirnog perioda u odnosu sa voljenom osobom – perioda koji sada polako ipak ostaje iza vas tokom ove sedmice – ulazite u dane koji su mirniji, povučeniji, dane kada više želite da se posvetite jedno drugom. Kao što je ovo dobar trenutak da otputujete sa dragim vam bićem i ostavite sve brige i gungulu iza sebe, isto tako je dobar i da oživite i emocije ali i strasti u spavaćoj sobi. Slobodni Lavovi – prijatelji su uvek tu da vas podrže – i onda kada treba da se luduje i provodi, ali i onda kada su tu da saslušaju vaše najdublje tajne i pomognu savetima.

Posao

Gde je Mars tu je i akcija – a pošto on ovih dana plovi (I još narednih mesec dana pride) kroz vaše polje karijere i statusa – očigledno jeste vreme za isticanje, za borbu za poslovnu budućnost. Od ove sedmice vi ćete početi da kotrljate svoje planove, da pripremate teren za realizaciju svojih ideja – i očekujemo da za nekih mesec dana zauzmete niski start i krenete u prave promene. Ovo sada je samo pripremna faza u kojoj će vaš standardni poslovni život fukcionisati uglavnom kvalitetno i pored velikih obaveza.

Zdravlje

Više odmora. I telu i duši.

DEVICA

Devica, horoskop Foto: Pixabay

Hrana

Najbolje bi bilo da sve grupe namirnica budu zastupljene u vašoj ishrani, ali trenutno je sveže povrće i voće najbitnije. Prijaće vam i sve vrste mlečnih proizvoda – a posebno kiselo mleko ili kefir.

Ljubav

Device polako iza sebe ostavljaju promenljiv, nestabilan i pomalo emotivno zategnut period sa partnerom i ulaze u bolju emotivnu fazu. Ovo ne znači da će svi potencijalni problemi preko noći nestati sami od sebe, već da ćete oboje biti spremniji da razumete jedno drugo i da se prilagodite. A nekako ćete se usput setiti da u vama dvoma ima i emocija i bliskosti i da se sve to sada da probuditi. Slobodne Device – pred vama su dani sa više opuštencije i uživanja, dani u kojima možete proširiti svoj društveni krug, ali i dani u kojima vas neko može jako privući i podsetiti da u vama ima i strasti i ljubavi.

Posao

Odnos sa saradnicima i nadređenima može biti naporan za vas tokom prve polovine sedmice – sve će nekako ići problematično, konfuzno, sa dosta nerazumevanja a u nekom momentu možete čak pomisliti da pojedine osobe nisu u potpunosti iskrene prema vama. No, kako nedelja bude odmicala – stvari će polako početi da se raščišćavaju i da dolaze na svoje mesto a vaši planovi i obaveze će delovati mnogo realnije i ostvarivo. Finansijski tokovi su povoljni i pored jačih izdataka u drugom delu nedelje.

Zdravlje

Možda ste malo umorno, ali dobro.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop