• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

5 kineskih horoskopskih znakova koji će biti najsrećniji ove nedelje

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ove znakove očekuje moćna sreća od 17. do 23. juna

  • 0
Kineski horoskop, jing-jang Foto: Shutterstock

Ekscentrična energija sreće i bogatstva pojaviće se ove nedelje, između 17. i 23. juna 2024, a pet kineskih horoskopskih znakova biće najsrećniji od svih pod njenim uticajem.

Ali uz ovu sreću ide i upozorenje - ne možete da imate koristi od zvezda ako odbijete da izađete iz svoje zone udobnosti, da učite i da rastete. Tempo nije bitan.

Važan je put kojim idete, jer mnogi različiti putevi mogu da vas dovedu do istog odredišta. Ne smete da dozvolite da vas strah sprečava da rastete, transformišete se i posegnete za svojom srećom. Samosabotaža i sindrom prevaranta su veći neprijatelji vaše sreće od svega ostalog zajedno.

Hajde da se sada fokusiramo na pet kineskih horoskopskih znakova koji su najsrećniji ove nedelje između 17. i 23. juna, prema pisanju "Your Tango".

1. Bivo: Samopokretna sreća

Srećna energija vašeg horoskopskog znaka ove nedelje je u tome da se izvučete iz kuće i učinite da se nešto dogodi u vašem životu! Ako ste posvećeni svojim snovima i sledite svoje ciljeve, prepreke će se istopiti sa vašeg puta bez obzira ko vas podržava, a ko ne. To je vaša sreća! Takođe podstaknuti ste da budete metodičniji u pogledu toga kako se sada bavite svojim životom. Napravite petogodišnji plan, ali ostavite prostor za rast i prilagođavanje.

Kineski horoskop, fenf šui, ljubav Foto: Shutterstock

2. Konj: Slatka sreća

Ako prigrlite sebe ove nedelje, sa svim vrlinama i manama, videćete da se vaši kosmički blagoslovi odvijaju brzim tempom. Budi sebi dragi, pa će i sudbina da vam bude nakonjena! Oni koji su u vezi treba da pokušaju da budu svesni crvenih zastavica i osnovne nekompatibilnosti. Ako se držite pogrešnih osoba ili dozvoljavate energetskim vampirima prostor u svom životu samo ćete naškoditi vašoj sreći. Plava i zelena boja će vam biti srećna ove nedelje.

3. Petao: Izgradnja sreće

Sreća vašeg kineskog znaka ove nedelje se odnosi na sadnju i negovanje dobrog semena. Sudbina i kosmičke sile će doći da vam pomognu u ovom zadatku. Zato se usredsredite na izgradnju samo onoga što je od vrednosti za vas i od visokog prioriteta. Zašto gubiti sreću na ono što nije neophodno? Pokušajte da budete selektivni prema tome koga ćete povesti na ovo putovanje, a koga ne. Pogrešan saputnik može lako da ometa umesto da vam pomogne. Crvena boja će biti srećna za vas ove nedelje.

4. Svinja: Šta je dobro? Šta je istina?

Energija sreće ove nedelje za vas je u tome da primetite svet oko sebe i shvatite šta je dobro za vas, a šta nije. Kada to učinite, naći ćete svoju sreću jer više nećete dozvoliti da vas pogrešni ljudi odvuku na pogrešna mesta. Ova poruka je izuzetno moćna jer će sledeći deo vašeg putovanja zavisiti od toga šta sada radite. Ako se osećate pozvanim, zapišite svoje odgovore, a zatim meditirajte oko njih... bukvalno meditirajte. To će otkriti i srećne puteve i opcije za vas.

5. Zec: Domaća sreća

Vaša sreća ove nedelje je duboko vezana za vas i vašu ličnu istoriju. Pogledajte unazad i vidite koliko ste porasli. Pogledajte koliko ste sada jaki i sposobni u poređenju sa onim ko ste bili kada ste bili mnogo mlađi. Ovo priznanje će vam otkriti sreću i pokazati šta treba da uradite sledeće. Verujte tom unutrašnjem znanju. Trenutno ste u astrološkom periodu gde su kosmičke struje usklađene sa vašim unutrašnjim strujama. Iako ne možete da se odvojite od toga, definitivno možete da imate koristi od toga. Zelena boja će biti srećna za vas ove nedelje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop