• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUN: Jarčevi uporno tvrdoglavi, Bikovi danas preuzimaju vođstvo

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Leto, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pexels

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Definitivno će vam biti potrebni čelični živci i mnogo takta da biste se uskladili sa onima sa kojima danas dolazite u kontakt. Imajte uvek na pameti svoje interese. Dan je dobar da sa voljenom osobom ostvarite jedno mirno popodne, opustite se i uživajte.

BIK

Ostvarujete veliki uticaj na osobe sa kojima danas sarađujete. Mogućnost da neke situacije, koje su bile u zastoju, preokrenete u svoju korist. Nemate baš uvek razumevanja za voljenu osobu, ali ona je sama kriva za to – kao da vas namerno provocira.

BLIZANCI

Danas budite jako fokusirani na ono što morate uraditi, da ne bi došlo do grešaka i propusta. Pažnja vam je rasuta i teško vam je da se skoncentrišete na obaveze. Sa voljenom osobom, i pored nešto hladnijeg početka, dan može završiti kako treba.

horoskop, zodijal, kafa, kafa i cveće, proleće Foto: Unsplash/freestocks

RAK

Umete da nađete pravu meru u komunikaciji sa saradnicima koji su teški za dogovor. Ipak, uspevate da svoje nezadovoljstvo prikrijete. U kontaktu sa voljenom osobom izbegavajte teške teme – samo se usredsredite na emociju, zajedništvo, uživanje.

LAV

Znate da nekim osobama morate da se prilagodite, i zaista ćete pokušavati da ostvarite skladan kontakt. Moguć je poslovni sastanak, oko čijeg ugovaranja je neko posredovao. Sa partnerom najbolje trenutno funkcionišete kroz strast, pa idite u tom pravcu.

DEVICA

Moguće je da ste zaboravili na obavezu ili obećanje koje ste dali, pa ćete sada požuriti da ovo obavite. Želite da ostavite dobar utisak. Poznanstvo preko prijatelja ili poznanika – osoba vam se dopada, ali ona baš i ne odgovara na vaše flertovanje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop