• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova tri horoskopska znaka od danas više neće biti usamljeni: Novi pogled na svet

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nove spoznaje donose sreću

  • 0
dejting aplikacija Foto: Shutterstock

Bilo bi lepo misliti da se našoj usamljenosti bliži kraj, a 18. juna za tri horoskopska znaka možda će baš tako i biti, pošto je stiglo pogodno astrološko vreme.

Ovaj događaj zovemo Mesec u trigonu Saturn. Kada je Mesec u trigonu sa Saturnom na nebu, oni koji imaju tendenciju da budu usamljeni dobijaju priliku da se izvuku iz svog mračnog stanja, znajući da nije sve izgubljeno i da uvek postoji nada.

1. Bik

Bik, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Iako ne volite to da priznate, u poslednje vreme se osećate pomalo usamljeno. I iako imate dosta prijatelja i obično ste u centru pažnje gde god da krenete, još uvek niste uspeli da se oslobodite tog usamljenog osećaja, kao da nešto (ili neko) nedostaje.

Videćete da će tokom ovog veoma interesantnog tranzita Saturna u trigonu Meseca 18. juna, nešto 'pući' u vama, dajući vam do znanja da nije sve tako loše i da možda sve što je zaista potrebno jeste drugačiji način sagledavanja vaše trenutne situacije. Da, osećali ste se usamljeno i da, počelo je da vam ide na živce, ali postoji nešto u vazduhu što vam daje nadu. Osećate se dobro što ste sami i srećni ste što ste živi.

Mesečev trigon Saturn vam pokazuje da se ne oslanjate na spoljašnji svet za stvari koje čine vaše srce srećnim. U stvari, ovo donosi veliku spoznaju za vas - vaša sreća zavisi od vas. Ne morate da gledate izvan sebe da biste se osećali manje usamljeno.

2. Rak

Rak, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Bilo je trenutaka u vašem životu kada je usamljenost bila skoro opipljiva. Ali pošto je vaš ponos bio još veći, niste hteli da priznate da se tako osećate.

A 18. juna, tokom tranzita Mesečevog trigona Saturn, videćete da vaš stari prijatelj 'usamljenost' nema isti uticaj na vas kao nekada. To je zato što ste radili na sebi. Od usamljene osobe pretvorili ste se u osobu koja je sigurna u sve što radi. Ono što ste možda nekada nazivali usamljenošću, sada smatrate samo prolaznom fazom.

3. Vodolija

Vodolija, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Nikada niste želeli da se suočite sa idejom da je ono što osećate duboka usamljenost, a zanimljiv preokret je da od 18. juna ideja da priznate da se osećate usamljeno odjednom postaje način da to prevaziđete. Dakle, priznajući sebi - oslobađate se i ponovo postajete celi.

Tvojoj usamljenosti dolazi kraj jer procenjuješ njenu vrednost u svom životu i shvataš da je lažna. Mesečev trigon Saturn vam pomaže da vidite svetlost u ovom slučaju i rezultira velikom srećom za vas, prenosi "Yourtango".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop