• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JUN: Vaga se previše opterećuje, Blizanci spremni na kompromise

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Leto, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pexels

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

OVAN

Danas sa kolegama možete pokrenuti pitanja ili obaveze koje su ostale nezavršene u prethodnom periodu. Usmerite se na sve ono što se vezuje za dogovore, za papire, za dokumenta. Odnos sa voljenom osobom vam ne daje nikakav poseban podsticaj.

BIK

U kolegijalnim odnosima može biti trzavica. Vi ćete jednim delom biti krivi za situaciju, i to najviše zbog tvrdoglavosti i ubeđenosti da ste potpuno u pravu. Preispitajte stavove. U odnos sa voljenom osobom nemojte prenositi nervozu koju osećate.

BLIZANCI

Danas imate posla preko glave, a situacije koje „iskaču“ su komplikovane i zahtevne. Trudite se da strpljivo dođete do rešenja. Spremni ste da se po nekim pitanjima više otvorite emotivnom partneru. Trenutno vas najviše interesuje kompromis i stabilnost.

zagrljaj, ljubav, pomirenje, par Foto: Shutterstock/fizkes

RAK

Danas je potrebno strpljenja da biste u razgovorima sa saradnicima došli do rešenja. Ne odustajte ako na početku sve krene bezveze ili ako bude izgledalo da nema dogovora. Ne sedite kod kuće, obavezno izađite ili u šoping ili u izlazak sa prijateljima.

LAV

Trebali biste da iskoristite ovaj dan da se ozbiljnije posvetite pitanjima koja su za sada u nekoj formi zastoja. Moguć je priliv manje sume. Skladna komunikacija sa voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da vas neke sitnice nerviraju.

DEVICA

Danas ćete pokušavati da budete na deset strana. Kako će to ispasti, to je već veliko pitanje, mada mi izgleda da ćete malo toga uspeti da završite. Pokušajte da se organizujete. Osećate da ste bliskiji voljenoj osobi. Neke barijere između vas dvoje su nestale.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop