• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ova 3 horoskopska znaka danas će biti na iskušenjima: Za sve je odgovoran Pluton

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nekima će testovi doneti i koristi

  • 0
Ljuta devojka, dranje, nervoza, ljutnja Foto: Shutterstock

Danas, u sredu, 19. juna, neki od nas će možda imati osećaj kao da je naše strpljenje iscrpljeno, jer nam astrologija dana pokazuje da je Pluton veliki i glavni u ovom trenutku, a sa njim dolaze i mnogi testovi. Za tri horoskopska znaka koji će iskusiti ovaj uticaj, imaćemo priliku da se suočimo sa idejom tolerancije i strpljenja.

Znamo da je Pluton planeta koja donosi promene i transformaciju. Kada je u poravnanju sa Mesecom, to je takođe tranzit koji nas može izbaciti iz našeg ustajalog načina razmišljanja i uvesti nas u potpuno novi svet nade.

Ova tri horoskopska znaka se danas stavljaju na probu, piše "Yourtango.com".

1. Bik

Postoji određena vrsta ironije koja prati vaš život. Ali dok ste uronjeni u to, možda ćete više vremena provoditi smejući se, jer niste osoba koja zaista dozvoljava te "testove".

Ono što se dešava tokom današnjeg tranzita Pluton-Mesec je da ne želite da odustanete samo zato što je "test" pretežak. Vidite šta univerzum radi: tera vas da razmišljate, a kada jednom počnete da razmišljate, obično na kraju otvarate vrata ka sjajnim mestima u svom umu. Sreda otvara jedna takva vrata i pokazuje vam da je testiranje dobra stvar.

Možda ga niste ranije videli, ali ovaj test je za vaše dobro, i tek ćete „posle činjenice“ shvatiti poteškoću koja donosi veliku nagradu. Iako biste radije da stvari idu glatko, vi ste takođe racionalno i inteligentno ljudsko biće koje zna da uz dobro dolazi i loše, i možete sve to da podnesete. Uvek izvlačite najbolje iz svake situacije.

Nesigurnost, devojka, nervoza Foto:Shutterstock

2. Blizanci

Ne još jedan test. To je vaša prva misao u sredu dok primate vesti praktično čim se probudite. Nije da su vesti loše; nije. To je jednostavno izazovno, i još jednom, moraćete da date sve od sebe da otkrijete misteriju novog testa. Ovo u suštini znači da ćete tokom ovog tranzita pod uticajem Plutona napraviti neke velike promene.

Ono što je u početku teško shvatiti je brzina svega. Volite da idete svojim tempom i, iako ste sigurni da možete da se nosite sa skoro svim što vam je predao univerzum, želeli biste malo upozorenja ako to možete da dobijete, što u sredu ne možete. Ipak je u redu, Blizanci; navikli ste na ovo.

Ono što dobijate iz današnjeg testiranja je da je u redu biti spontan i da ne treba sve planirati. Iako je spontanost definitivno dobra stvar za vas, vi ste taj koji voli da je kontroliše. Vaš test za taj dan je da budete tamo kada neko drugi odluči i da to uradite bez ega ili žalbe. Je li to sve? Lagano.

smirenost relax relaks relaksacija Foto: Shutterstock

3. Strelac

Moraćete da pokažete sebi da ste se promenili ne samo na veoma pozitivan način, već možete da se nosite sa stresom bolje nego ranije. Možda je postojao trenutak kada vas je test kao što je onaj koji ćete dobiti u sredu upravo totalno izneverio, ali u ovom trenutku, vi ste uradili unutrašnji posao, i pošto ste donekle izlečeni, takođe ste napravili sebe jači i otporniji.

Tokom ovog tranzita Pluton-Mesec, od vas će se tražiti da se brzo i trajno menjate, i iako to zvuči drastično... bićete u redu. Ono što se čini kao test koji dolazi iz univerzuma je samo još jedan dan za vas. Dani preterane anksioznosti i napetosti su prošli. Da, i dalje osećate anksioznost, ali ne na nivou na kojem ste nekada, tako da možete smatrati da je današnji test strpljenja nešto što ćete imati na ovom testu.

Da, 19. jun će vas testirati, i da, vi ćete biti uspešni u ovom testu jer ste shvatili da je život prekratak da biste se znojili za male ili velike stvari. Ovaj dan vam donosi perspektivu i mogućnost da pogledate svoju istoriju da biste videli da ste porasli i promenili se. Sada ste toliko prilagodljivi da je ono što je nekada bilo veoma težak test sada samo još jedan dan na planeti Zemlji.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop