• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JUN: Vodolije same sebi prave problem, Ovnove čekaju iznenađenja

E. O.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijal, kafa, kafa i cveće, proleće Foto: Unsplash/freestocks

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Biće potrebno prilagoditi se ljudima kroz poslovni segment i vi to i možete, samo ako ne budete tvrdoglavo insistirali na svojim stavovima. Ublažite nastup prema drugima. Emotivno – pozitivna iznenađenja od osobe koja vam se dopada.

BIK

Napetiji ste nego inače i to vas može dovesti u situacije da budete netaktični. Pre nekih neprimerenih reči i postupaka, dobro razmislite o tome šta je najbolje za vas. Velika potreba da što više vremena provedete sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Svima trebate, svi nešto očekuju od vas, a vi ne možete da postignete ni ono što su vaše redovne obaveze. Iscrpljeni ste i to će se danas i videti u vašem ponašanju. Voljenoj osobi objasnite svoje postupke, nemojte je ostavljati u nedoumicama.

horoskop, cveće, zodijak, devojka Foto: Unsplash/Daniel Apodaca

RAK

Dešavanja u poslovnom segmentu vam danas odvlače više energije i snage nego inače. Verovatno je da ćete se posle napornog dana osećati iscedjeno. U emotivnom segmentu može biti korektnosti, ali samo ako se potrudite i posvetite više odnosu sa voljenom osobom.

LAV

Dešavanja u poslovnom segmentu su dosta napeta, dolazi do situacija koje vam oduzimaju mnogo truda i energije, ali ne može se poreći da ste tokom ovog dana izuzetno stabilni i rešeni da završite sve na najbolji način. Kontakt sa voljenom osobom vas smiruje i rasterećuje.

DEVICA

Iako će vam se često dešavati da kasnite, da u poslednjem momentu završavate sa nekim obavezama, ipak ćete krajnjim rezultatima biti više nego zadovoljni. U kontaktu sa voljenom osobom možete biti pomalo posesivni, isključivi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop