• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovim znakovima Zodijaka će emotivna veza krenuti nabolje u julu: Konačno prevazilaženje prepreka

E. O.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovi znakovi će konačno izaći iz lošeg emotivnog perioda

  • 0
muškarac i žena Foto: Shutterstock

Za tri horoskopska znaka čiji odnosi prevazilaze prepreke u julu 2024. godine, mesec počinje sa fokusom na sebe i preispitivanjem onoga što motiviše izbore u vašem romantičnom životu. Neptun retrogradne stanice u Ribama dolazi u utorak, 2. jula, i vreme je da se fokusirate na ono što je stvarno u odnosu - na iluzije ili rane koje vam mogu zamagliti rasuđivanje.

Ovo vam omogućava da poštujete istinu, a istovremeno u vama će se roditi veći optimizam da izgradite ono o čemu sanjate za svoju vezu, što pomaže jer će samo ono što je zasnovano u stvarnosti nastaviti da se poboljšava i raste.

Mlad mesec Raka u petak, 5. jula, i Marsovo preseljenje u Blizance u subotu, 20. jula, donose nove početke i vašu priliku da ponovo zamislite svoju vezu kroz sposobnost rešavanja problema. Iako Mars u Blizancima može doneti više logičnog razmišljanja, imaćete dovoljno jasnoće i osetljivosti da biste mogli da znate šta vam je potrebno da biste izgradili taj odnos koji može da traje zauvek.

A kome će se posrećiti?

1. Vodolija

horoskop, zodijak, astrologija, vodolija Foto: Pixabay

U skorije vreme imali ste mnogo na umu i kad ste pokušali da se otvorite svom partneru, nije vam se činilo da ste zapravo uspeli da iznesete svoju poentu. Želite dublji nivo jasnoće u vašoj vezi.

U utorak, 2. jula, Merkur će se prebaciti u Lava, pomažući vam da se više fokusirate na ono što želite da kažete i kako to treba da kažete. Merkur vam može pomoći da sredite svoje misli i izrazite ih sa većom jasnoćom - samo morate imati na umu da imate brz temperament. Ako možete da isplanirate šta treba da kažete i da se spremite za razgovor, onda takođe možete kontrolisati svoje emocije sa više samopouzdanja znajući da ljutnja ili čak isključivanje neće pomoći vašoj vezi.

2. Jarac

horoskop, zodijak, astrologija, jarac Foto: Pixabay

Iako ne biste nužno opisali stvari u vašoj vezi kao loše, čini se da je ona postala rutina. I dok je rutina deo dugoročne veze, to ne znači da neko od vas treba živeti "na autopilotu". Ono što morate zapamtiti je da ako želite dublju, uzbudljiviju, romantičniju vezu, onda imate isto toliko moći da je stvorite kao i vaš partner. Ali suštinski deo toga uključuje izdvajanje vremena za stvarno ulaganje.

Mlad Mesec Raka u petak 5. jula donosi novi početak u vašem romantičnom životu. Ako ste u postojećoj vezi, ovaj novi početak će imati veći intenzitet i značenje gde ćete konačno moći da poštujete važnost nekoga posebnog u vašem životu. Predložite aktivnosti ili čak knjige koje možete da čitate zajedno i nemojte odlagati planiranje tog romantičnog noćnog izlaska.

3. Strelac

Strelac horoskop Foto: Pixabay

Često vas optužuju da imate "lutajuće oko", i iako vam može trebati malo više vremena da se posvetite, to nije zato što ne želite neverovatnu ljubav, već zato što želite da isprobate sve u životu kako biste bili sigurni u ono što je ispravno. Budite slobodni da istražujete različite veze i mogućnosti, jedino upozorenje je da takođe morate da osigurate da je svako sa kim ste u  potpunosti svestan izbora koje donosite.

Mars će se preseliti u Blizance u subotu, 20. jula, donoseći jasnoću i brz um kada su u pitanju vaše romantične odluke. Mars u Blizancima će vam omogućiti da razumete sebe i sve izazove koje ste iskusili u vašoj vezi, tako da možete da se usredsredite na to kako da zaista rešite probleme. Možda ćete morati da pričate o prošlosti, čak i o stvarima za koje ste mislili da su već razjašnjene. Ali stvar je u tome da čak iako ih vaš partner ne pominje stalno, to ne znači da mu ne smeta, prenosi "Yourtango".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop