• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JUN: Škorpijama prijatelj dolazi na "čašicu razgovora", Ovan nalazi mir u ljubavi

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
devojka, kišobran, astrologija, zodijak, leto Foto: Pexels/Ferdinand Studio

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Mesec je danas u vašem znaku i u polju ličnosti, pa je moguće da će vam doneti promenljivo raspoloženje. Nemojte dozvoliti sebi da zbog nekih situacija "padate". Okrenite se onima koje volite i u kontaktu sa njima pronađite mir i zadovoljstvo.

BIK

Iako ćete danas odavati sliku bezbrižnosti, dobrog raspoloženja i živosti u kontaktu sa drugima, ipak nije sve baš toliko blistavo. Negde duboko u sebi pomalo ste zabrinuti zbog nekih situacija, nezadovoljni, ali ćete se truditi da to niko ne vidi.

BLIZANCI

Mesec je u polju vaših prijatelja i druženja, pa bi bilo pravo vreme da osobama koje su uvek uz vas kada vam je to najpotrebnije, posvetite dobar deo ovog dana. Ako izlazite ili idete u neke kupovine, povedite računa o trošenju.

horoskop, zodijak,astrologija, cveće, devojka, nasmejana devojka Foto: Shutterstock/Maria Markevich

RAK

Ovaj vam dan donosi živost i jaku energiju, pa je više nego izvesno da vam je potreban pokret i dešavanja. Iskoristite ga da biste bili u konatktu sa nekim osobama koje možda duže vreme niste videli, da biste se družili i dobro proveli.

LAV

Energija ovog dana je fina i "meka" što vam u potpunosti odgovara. Imate velike planove, koji se najviše "vrte" oko kontakta sa emotivnim partnerom ili osobom za koju ste zainteresovani. Ne opterećujte se razmišljanjima o nezavršenim poslovnim obavezama.

DEVICA

Pokušavate da se uklopite u promene koje su se potpuno neplanirano dogodile u vašim planovima. Ne bih rekla da su drugi ljudi problem, već je vama iskrslo nešto čemu biste voleli da posvetite pažnju. Ako ništa drugo, pokušaćete da uklopite sve, koliko god je to u vašoj moći.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za Jun 2024: Vodolijama idealan period za trudnoću, Bikovima naklonjene finansije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop