• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak: Svi ćemo biti pod uticajem astroloških tranzita

B. P.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Nekome će sreća biti više naklonjena ka ljubavi, a nekome ka finansijama

  • 0
sreća, zodijak, balon, žena, srećna žena Foto: Pexels/Julia Avamotive

Ušli smo u sedmi mesec u godini, za sve atraktivan i sadržajan period od 31. dana. Neptun postaje retrogradan u Ribama, a to može pomoći svima da razumeju šta to žele od života i budućnosti. Često može doći trenutak da konačno jasno vidimo da smo bili u iluziji, a isto tako treba da budemo pažljiviji i direktniji, piše "Your tango".

Obavezno dajte sebi prostora da rastete i date šansu da promenite mišljenje. Možda ono što ste nekad želeli, više ne želite. Jedno je sigurno - svi treba da damo sami sebima prostora da napravimo ravnotežu između svih oblasti života.

Ovo su najsrećniji dani u julu mesecu za svaki znak Zodijaka.

Ovan

Najsrećniji dan za vas je 21. jul. Pun mesec će se desiti upravo ovog dana, kada vašoj karijeri može garantovati lepa dešavanja ili povišicu. Imaćete dosta plodnih mogućnosti, a dobićete priznanje koje i te kako zaslužujete.

Sve što sanjate, sada može biti ostvareno, samo je važno da se fokusirate na stazu uspeha kojom želite da idete.

Bik

Vaš najsrećniji dan biće 20. jul. U ovom periodu ćete biti fokusirani na novac i finansijsko stanje. Ući ćete u fazu u kojoj ćete moći da manifestujete veće bogatstvo i da se fokusirate na prilv novca.

Prelaskom Marsa u Blizance doneće vam intenzivnu potrebu da povećate svoje finansije, ali vam može doneti i neke iznenadne prilike za posao. Budite fokusirani na idejne projekte jer nije vreme da čekate.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak će vrlo brzo osetiti čari sreći u odnosu na većinu ostalih znakova, jer je njihov srećni znak 5. jul. Želećete da započnete neko novo poglavlje u životu i to ono koje za vas ima najveću težinu. Bićete preplavljeni prilikama koje mogu da pomognu u podizanju svaesti vaše lične vrednosti.

Dozvolite sebi novi početak za kojim vaša duša žudi. Samo tako ćete imati više energije za ono što vam pomaže da budete srećni.

Devojka, sreća, šljokice Foto: Pixabay

Rak

Vama su zvezde naklonjene 2. jula, pa je to vaš najsrećniji dan u ovom mesecu. Vi prosto želite da ispunite očekivanja ali i želje okoline, pa prečesto razmišljate o tome kako da im pomognete. Ipak, vreme je da počnete da brinete o svom putu.

Nije na odmet da razmislite o tome kojim putem želite da idete kako biste sredili svoj život. Takođe, počnite da vrednujete svoje snove i podignite svoje samopouzdanje na viši nivo.

Lav

I vama se smeši lep dan 2. jula, dan kada ćete osetiti moć, biti usmereni na ispunjenje svojih želja i postaćete nemilosrdni u postizanju onoga što želite. Znajte da vam drugi mogu pozavideti na tome, jer od vas uče kako mogu da žive život punim plućima.

Vreme je da pustite da se vaš glas čuje jer će svet čuti samo istinu. Takođe, trebalo bi da utišate unutrašnji nagon da ne krivite ostale već bi trebalo da budete svoji. To što vas neko kritikuje, samo želi da privuče pažnju na sebe.

Devica

Device će malo da sačekaju na najsrećniji dan jer će on biti tek 20. jula. To će biti dan kada se rasvetljavaju neke stvari u vašoj karijeri. Dobićete ogromnu energiju i reči će prosto samo izlaziti iz vas. Osetićete da se vaš fokus menja kako idete ka novim mogućnostima.

Pozicija u firmi koju priželjkujete, može vam se sad i ostvariti. Ako želite nagrade i uspeh, onda morate da cenite svaki korak u svojoj karijeri jer je to ono čemu sledite. Nećete pogrešiti ako sve uložite u svoju karijeru jer ćete dobiti i bolju ponudu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop