• 0

Vreme čitanja: oko 7 min.

Astrološke prognoze za jul 2024: Blizancima se javlja osoba iz prošlosti, vreme je da se Lavovi zaljube

Vreme čitanja: oko 7 min.

Naredni mesec će najviše pogodovati vazdušnim i vatrenim znacima

  • 0

Očekuje nas dinamičan jul mesec na mnogim segmentima.

Naime, Merkur prelazi u znak Lava, kao i Sunce pa ćemo biti strastveniji, impulsivniji. Želećemo da budemo viđeni i lepi. Uz sve to, Mars prelazi u Blizance što će dati dodatnu snagu vatrenim i vazdušnim horoskopskim znacima.

Venera prelazi u znak Lava pa će biti dosta strasti i uzbuđenja i treba da se spremimo za lepa dešavanja. Šestog jula biće mlad Mesec u Raku, pa je vreme da razmislimo dobro o porodičnim odnosima, a moguće je planiranje putovanje. S druge strane, 21. jula nas čeka pun Mesec pa ćemo sabrati utiske i videti gde smo.

OVAN

Na poslovnom segmentu Ovnovima sledi lep i dinamičan mesec, sa pojačanom potrošnjom novca sve do poslednje nedelje jula. Moguća je promena posla, a oni koji se bave komunikacionim poslovima moguć je odlazak na kraći put. U drugoj polovini meseca biće lepih dešavanja i očekivani uspeh u poslu.

U ljubavi će biti lepih vesti ako očekujete informacije o prinovi. Možete se nadati lepim vestima, a za one pripadnike znaka koji se nisu zaljubili, trebalo bi to da urade. Zauzeti Ovnovi će popraviti odnos sa partnerom.

Dobro se osećate na zdravstvenom planu, ali su mogući problemi sa sinusima, alergijama i kardiovaskularnim bolestima. Obratite pažnju i na pojavu bola u vratu i gornjem delu leđa.

BIK

U poslu Bikovi mogu da očekuju jako lep period, posebno tokom prve polovine. Bavićete se porodicom i domom, a onaj ko se bavi ortačkim poslom, imaće uspeha posebno kada Mars pređe u vaše drugo polje. Očekujte pojačanu potrošnju novca, pa zato budite malo više obazrivi, ali ćete u susštini biti zadovoljni.

Lepa dešavanja vas čekaju i na ljubavnom planu, ali ipak nije mesec za započinjanje novih veza ili zaljubljivanja. Ipak, moguć je flert, a oni koji su u vezama će popraviti odnos sa voljenom osobom ili porodicom ako je kojim slučajem bilo blokada i nesuglasica. Neće biti turbulentan period.

Što se tiče zdravlja, možda ćete korigovati ishranu, pa zato radite na tom polju.

BLIZANCI

Ovo je srećan mesec za vas jer ste iovako podržani od strane Jupitera. Dosta lepih dešavanja vas čeka, a može doći do promene posla, pa i rad duplog posla. Upustite se u to slobodno jer ćete biti zadovoljni i biće više novca.

U ljubavi jako lepa dešavanja, dobre komunikacije i novih poznanstava, druženja i izlazaka. Bićete razigrani baš takvi kakvi i po prirodi jeste, pa uživajte. Možda vam se javi neka osoba iz prošlosti.

Na zdravstvenom segmentu vam se vraća energija posebno kada Mars pređe u vaš znak. Bićete puni elana i energije ali su mogući i nesanica i povremena nervoza, međutim sve je to prolaznog karaktera.

horoskop, zodijak, devojka, leto, šešir Foto: Pixabay/ryanbejar24

RAK

Lep mesec kada je posao u pitanju. Dosta povoljnih okolnosti vas čeka i razni predlozi. Biće šansi za novi izvor finansija i bićete zadovoljni, pa nemojte brinuti.

Stabilna situacija vas čeka na ljubavnom planu. Moguće je da će vam se neko pojaviti u životu ako već nije. Jul će vam biti mesec koji će staviti akcenat na pojačan hedonizam u svemu.

Na zdravstvenom segmentu će biti mogući problemi sa cirkulacijom ako neko od pripadnika od znaka ima problem sa tim. Nemojte brinuti jer nije ništa strašno.

LAV

Ako je bilo blokada ili nekog nezadovoljstva na poslovnom planu, bićete jaki i trudićete se da izađete kao pobednik. Dobar je period za finansije pa zato ne treba da brinete.

U ljubavi se spremite za lepa dešavanja. Ako se do sada niste zaljubili, sada je to vreme. Blistaćete jer Venera ulazi u vaš znak, pa se spremite za lep start u ljubavi. Želećete da budete viđeni, a po prirodi ćete zaista i zablistati u pravom svetlu.

Trebalo bi da se dobro osećate na zdravstvenom planu iako je moguća pojava hroničnih tegoba. Podržani ste od strane Sunca u drugoj polovini meseca kada prelazi u vaš znak, baš kad i Merkur.

DEVICA

Vi ste na poslu zadovoljni i čekaju vas lepa dešavanja. Moguća je saradnja sa inostranstvom ali i sa ostalim kolegama može biti bolja komunikacija. Iskoristite ovaj period, rezultati su tu.

Lepo ćete se osećati u ljubavi i dobro ste raspoloženi. Iskoristite prvu nedelju meseca ako želite da uđete u ozbiljnu vezu. Čekaju vas lepa druženja i avantura. Ako ste u braku ili ozbiljnoj vezi, neće biti problema.

Moguća je pojačana nervoza kada je reč o zdravlju od druge polovine meseca. Smirite se, više se krećite i obratite pažnju na ishranu da bi došlo do pojave alergije i neželjenih efekata.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Koji horoskopski znakovi utehu traže u hrani?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop