• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Astrološka dešavanja od 1. do 7. jula: Utorak pun eksplozivnih situacija u porodici, petak dobar za planove

Vreme čitanja: oko 5 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Leto, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pexels

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova.

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Bika koji pravi protočne aspekte i usmerava vašu pažnju ka rešavanju konkretnih situacija i pitanja. Idealno je posvetiti se finansijama i konkretizaciji planova u vezi investicija. Imaćete prilike i za stabilizaciju izvesnog emotivnog ili poslovnog odnosa tokom dana. Imate potrebnu stabilnost unutar sebe i jasnoću u kom pravcu želite da se krećete.

Sve što ima veze sa hranom, ulaganjem, prirodom, a pre svega kvalitetom potrebno je aktivirati ovog dana. Gde želite da postignete veći kvalitet tamo fokusirajte svoju energiju. Jako je važno biti ovog dana što više praktičan i konkretan. Jedino što može biti nezgodno ovog dana jeste konjukcija sa Marsom koja može izazvati neke neočekivane reakcije, ljutnju i bes, pa bi bilo dobro iskanalisati višak energije kroz vežbe nogu, šetnju i boravak u prirodi. Merkur je na poslednjem stepenu i sprema se da promeni znak, pa pripazite u komunikaciji.

To isto se odnosi i na prvi deo dana u utorak, jer Merkur u popodnevnim časovima menja znak. Lako dolazi do izazova u komunikaciji koji mogu rezultirati prekidima. Pre nego što promeni znak, Merkur će napraviti lep aspekt prema Neptunu, što može donetu nalet inspiracije, kreativnosti, veoma posebne informacije, ali pre svega snažnu intuiciju. Poslušajte taj glas, osećaj iz stomaka, koji vam nepogrešivo daje tačne informacije.

Posebno se neka ljutnja i eksplozivne situacije mogu događati u kući, unutar porodice ili sa bliskim ljudima. Ovaj dan nosi veoma intenzivnu energiju koja eskalira sa potencijalnim sukobima. Nesporazumi i greške su izvesni pa budite veoma budni i pribrani u interakciji sa drugima i u saobraćaju. Kako i Mesec menja svoj znak i ulazi u Blizance, tačno ćete primetiti razliku u promeni energije, u prvoj i u drugoj polovini dana. Drugi deo dana posebno će obilovati informacijama, razgovorima i susretima.

more, plaža, devojka, srećna devojka, žena, srećna žena, osmeh, leto, astrologija, horoskop Foto: Pixabay/Lazare

U sredu nas očekuje puno razgovora, pregovora, sastanaka, razmene i formacija i susreta. Veoma su izvesne prilike za odlazak na kraći put, kao i projekti koji imaju veze sa obrazovanjem, usavršavanjem, inostranstvom i saznavanjem važnih informacija za posao. Ipak, vrlo je moguće da dođe do nekih bitnih suočavanja i saznanja koja vam mogu preokrenuti život. Možete doneti odluke koje će potpuno promeniti vaš životni pravac i tok sudbine. Savet je svakako eliminisati sve ono što vas sputava u vašem napretku, bez obzira da li je to osoba, navika, uverenje ili obrazac.

Venera u lepom aspektu sa Saturnom može povoljno uticati na stabilizaciju nekog vašeg važnog emotivnog odnosa. Ukoliko imate planove u vezi porodice, preseljenja, renoviranja, privatnog biznisa, ovog dana možete pokrenuti ta pitanja i konkretizovati plan aktivnosti za budućnost.

U četvrtak se situacije mogu komplikovati i usporavati. Na svakom koraku možete nailaziti na otpor i prepreke. Vesti o odlaganju, bolesti i drugi otezavajući faktori su izvesni. Budite strpljivi i ne gubite nadu jer se ovog dana stvari samo odlažu i pomeraju. Ne odustajte. Možete i sami imati iskustvo pada volje, energije i imuniteta. Sklonost infekcijama i virusima. Sve što budete čuli ovog dana držite sa rezervom i proveravajte tačnost informacija. U radu su moguće greške usled nepažnje i nedostatka koncentracije.

U petak Mesec je u znaku Raka, što donosi povećanu emotivnost i osetljivost. Pokreću se teme porodice, bliskosti i privatnog posla. Ovog dana imamo veoma važan aspekt na nebu, između Marsa i Saturna, što je dobro za aktivaciju dugoročnih planova. Ovo donosi priliku da pokrenete neke važne životne teme u sferi posla, ishrane, zdravlja, finansija ali i većeg kvaliteta. Šta god da se dešava, samo idite na veći kvalitet i sopstvenu viziju budućih planova.

Imaćete potrebno strpljenje, fokus i disciplinu da istrajete u poduhvatima koje započnete ovog dana. Moguće su stabilizacije u izvesnim odnosima. Stomak je osetljiv, pa pripazite šta jedete. I obratite pažnju na emotivne izlive i senzitivnost. Bilo da ste meteoropata ili ne, ovog dana intenzivnije možete sve doživljavati pa su i reakcije potpuno neocekivane.

devojke, drugarice, plaža, more, pesak, leto, zodijak, horoskop Foto: Pexels/Roberto Nickson

U subotu odmah iza ponoći očekuje nas mlad Mesec u Raku. Ovo je idealan trenutak da svoju energiju usmerite na teme vezane za porodicu, pokretanje ili razvoj privatnog biznisa, preseljenje, nekretnine i stvaranje porodice ili početak životne zajednice, kao i za teme bliskosti u odnosima i državljanstva. Ovo je jedan od najplodnijih mladih meseci u ovoj godini, pa bi bilo sjajno da ga iskoristite za poboljšanje svega što želite. Imate podršku planeta da ukoliko se pokrenete i otvorite za novi nivo i dobijete materijalizaciju i konkretizaciju.

Ovog dana posebno se aktiviraju emotivni odnosi i porodične teme. Iskoristite ovaj dan da uspostavite balans i posejete seme svega onoga što želite da vam cveta. Dobro je napraviti izvesne promene koje su neophodne da bi dobili to što želite u budućnosti pa i po cenu da se odreknete nekog odnosa ili nezdrave navike kako bi oslobodili prostor za nešto novo.

U nedelju ujutro možete se probuditi pod utiskom intenzivnih snova, i ukoliko možete ostanite u krevetu što duže. Ako vam dođe inspiracija i nalet kreativnosti odmah po buđenju zapišite ideje, stihove ili uradite nešto što vas povezuje sa svrhom. Mesec prelazi rano u znak Lava i napraviće opoziciju sa Plutonom što može doneti nemir i strahove. Prisutna je velika želja za promenom, ali i strah od iste.

Osećate da nešto morate odmah da učinite kako bi se osećali bolje, pa ispratite taj osećaj i pokrenite se u željenom smeru. Najgore što možete da uradite jeste da podlegne te negativnim emocijama i uđete u analizu i razmišljanje šta će biti. Strah od budućnosti. Anksioznost. Nemojte nametati ni sebi ni drugima osećaj krivice. U večernjim časovima očekuje vas puno komunikacije.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop