• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Očekuje nas konjukcija Marsa, Urana i Algola: Haotično i impulsivno, nesreće i povrede neće izostati

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kada Mars doda svoj osećaj hitnosti, nestrpljenja, impulsivnosti i strasti uranskoj eksploziji koja već deluje u polju smirenog i materijalističkog Bika, uticaj se značajno povećava

  • 0
horoskop Foto: Shutterstock

Planete Mars i Uran formiraće konjunkciju na 26. stepenu Bika 15. jula 2024. godine, što će dati prostora za neke velike "potrese" koji će odjeknuti na globalnom i ličnom nivou. Mars i Uran su u konjunkciji svake dve godine jer Mars ima dvogodišnji ciklus. Poslednji put su bili u konjukciji 2. avgusta 2022. na 18. stepenu Bika. To se dešava češće nego konjunkcije Jupiter-Uran, koje se dešavaju otprilike svakih 13 do 14 godina.

Šta će se dešavati tokom konjunkcije Mars-Uran

To je veoma radikalna, buntovna vibracija koja nas motiviše da se oslobodimo ograničavajućih situacija i postignemo meru slobode. Želimo uzbuđenje i promenu sa ovom veoma nestalnom energijom. U toku su prodori, kvarovi i veliki pomaci. Možemo se osećati prilično nestrpljivo i impulsivno, ali pokušajte da ne rizikujete. Pratite svoje strasti i želje (Mars) i budite otvoreni za eksperimentisanje sa nečim novim (Uran).

Bik je fiksni zemljani astrološki znak, pa se nadamo da će nam pomoći da budemo utemeljeniji u prihvatanju promena koje dolaze.

Poremećaji su verovatni i mogli bismo da se nosimo sa nekim iznenadnim neprijatnim promenama i izazovima. Ovo je način na koji se Uran "kotrlja". I u ovom trenutku, svi znamo da Uranu nije baš udobno u znaku Bika, tako da se može manifestovati i u zemljotresima ili destruktivnim vremenskim obrascima.

Mars u konjunkciji sa Uranom takođe može biti veoma podložan nezgodama, tako da treba da budemo oprezni za naše fizičko blagostanje tokom ovog aspekta.

Ova konjunkcija Mars-Uran je slučajno u konjunkciji sa Algolom na 26. stepenu Bika i ovo je previše važno da bi se ignorisalo. Algol je binarna zvezda u pomračenju koja je takođe poznata kao beta Perseja, a ponekad se naziva i "Demonska zvezda". Udaljen je 90 svetlosnih godina od Zemlje i povezan je sa nasiljem i krvoprolićem. Ptolomej je opisao Algola kao nesrećnu zvezdu koja ukazuje na smrt odsecanjem glave.

Algol ima veoma sporu orbitu i nalazi se u Biku. Pomerio se samo za jedan stepen od 1950-ih.

Pozdravite promenu koju simbolizuje, ali ne preuzimajte nepotrebne rizike. A ako ne doživite nikakve smetnje ili izazove 15. jula, zapamtite da to tek počinje novi ciklus, tako da se to ipak može dogoditi u bliskoj budućnosti. Ali imajte na umu-efekti se ne javljaju uvek na dan aspekta. Nešto će vas verovatno motivisati da tražite promenu i slobodu; Mars vam daje hrabrost da to uradite, piše "poweroftunes".

Predviđanja za svaki horoskopski znak za konjunkciju Mars-Uran u Biku

Ovan 

Ovan, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Ovnovi i Ovnovi u podznaku doživeće konjunkciju Mars-Uran u oblasti finansija i vrednosti. Finansijska nezavisnost će vam biti veoma važna.

Bik

Bik, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Bikovi i Bikovi u podznaku će žudeti za ličnom slobodom i mogli bi da dožive velike fizičke promene, zato budite posebno oprezni ovog dana. Vaša ličnost bi takođe mogla da se promeni.

Blizanci

Blizanac,  Blizanci znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Blizanci i Blizanci u podznaku će tražiti duhovno oslobođenje i mogli bi da dobiju iznenadne uvide u nešto važno.

Rak

Rak, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Rakovi i Rakovi u podznaku žele više slobode i da se fokusiraju na svoje ciljeve.

Lav

Lav, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Lav i Lavovi u podznaku mogli bi da rade na revolucionarnim promenama u svojoj karijeri i/ili reputaciji.

Devica 

Devica Astrologija, Zodiac, znak, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Device i Device u podznaku će težiti intelektualnoj slobodi i filozofskom istraživanju. Mogući su prodori u svesti.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop