• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Krenuo je retrogradni Neptun: 4 horoskopska znaka će najviše osetiti njegovo kretanje

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mistična planeta koja nam narednih 6 meseci pruža buđenje

  • 0
planeta Neptun Foto: Shutterstock

Razna su astrološka dešavanja koja se dešavaju na nebu, a jedno od poslednjih je retrogradni Neptun, koji je započeo svoje kretanje unazad kroz znak Riba i biće u ovom znaku sve do 7. decembra.

Neptun je planeta fantazije, izbegavanja, a kada krene retrogradno, onda dobijamo težak poziv za buđenje. Kada se on, iz naše perspektive, kreće unazad, onda će naići period gde će se pokvariti naše iluzije. Kada se trudimo da sve vidimo kroz ružičaste naočare i kroz optimizam, Neptun je tu da nas spusti na zemlju, piše "NY Post".

Ujedno, najavljuje vreme kada treba da razmislimo, da se preispitamo i ponovo uskladimo sve radnje koje nas vraćaju nazad. Daje nam drugu šansu da ispravimo greške obezbeđujući da naš put bude upućen na prošle zadatke. Neophodno nam je buđenje.

Kada je njegov put usporen, poziva nas da se uklopimo u to kako nas neki naši planovi sprečavaju od teškog rada na širenju horizonta.

Neptunovo retrogradno kretanje je tu da nam kaže da je sasvim u redu da ne pokušavamo da imamo sve, piše "Women's health mag". Otpuštanje nekih snova nije neuspeh, već prečišćavanje i pojednostavljivanje opcija koje imamo. Ipak, prvo, morate biti iskreni prema sebi o tome šta može da ostane u vašoj nadležnosti, a šta treba da bude pušteno nazad u ogroman okean mogućnosti. Budite realni sami sa sobom.

Najviše će uticaja osetiti Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe, pošto se Neptun kreće unazad kroz promenljivi horoskopski znak.

horoskop Foto: Shutterstock

Blizanci

Mnogima deluju da su Blizanci poput leptira, društveni i uglavnom nemaju problema sa ljubavima i prijateljstvima, piše "People". Možda je vreme da budete malo više strateški u profesionalnom životu. Odvojte vreme da osetite svoj put kroz posebnu energiju.

Devica

Važno je da zapamtite da je "savršenstvo" zapravo iluzija. Ljubav jeste zbunjujuća jer je surova stvarnost pogodila vašu emotivnu vezu. Probajte da popravite sve probleme kako biste bez poteškoća poboljšali svoju vezu.

Strelac

Retrogradni Neptun bi vama mogao da donese trenutak u kom ćete se malo više posvetiti svojoj istraživačkoj strani. Vrlo verovatno ćete tražiti duhovnu vezu koja bi mogla da vas zadrži na duže staze.

Ribe

Pošto se Neptun baš nalazi u vašem znaku, znači da ste se otisnuli u mistične vode, snove i empatije. Moguće je da ćete se osećati izgubljeno u magli, ali je vrlo važno da počnete da zaceljujete traume iz prošlosti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop