• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovaj horoskopski znak je rođen pod srećnom zvezdom: Na njihovom putu su sreća, uspeh i slava

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prilike su tu, a na njima je šta će izabrati

  • 0
horoskop, lepa žena, lepota Foto: Shutterstock/Billion Photos

Ovaj znak je avanturista, radoznale prirode, zaljubljen u putovanja, ali i veliki zaštitnik svih ljudi koje voli. Obožava da stvara dobre uspomene, a na tome zahvaljuje i odlične prilike koje mu se često same nametnu.

Znak koji ima sve predispozicije da bude uspešan, srećan, ali i slavan, jeste upravo Strelac.

Strelac je znak koji kao da od svakog znaka uzme pomalo njihovih najboljih osobina. Kombinuje užitak i hedonizam, a opet kada je pauza gotova, stavlja ranac na leđa i kreće kuda ga intuicija navodi. Uživa u porodičnim okupljanjima i neguje porodične vrednosti. Isto tako, Strelac voli svim srcem i spreman je na sve za ljude koji su mu najbliži. 

Međutim, njihova neuhvatljiva priroda često ih postavi na poslove i zadatke koji nisu za svakoga. Stoga, nemojte se iznenaditi ako ga vidite kako brilijira u svom jedinstvenom poslu i karijeri. Iako im je slaba strana kocka i vrlo lako se njihova ljubav prema riziku upetlja i u tu stranu, oni su vrlo pošteni i iskreni.

Strelčevi vole da pružaju svojim bliskim ljudima sve što mogu da imaju. A, jedino kako će njima moći da poklanjaju malo skuplje poklone, jeste ako oni sami imaju užitak u luksuzu. Zato, nekako im sam karakter donese ono što priželjkuju.

avantura Foto:Pixabay

Takođe, Strelčeve privlači sve što je drugačije. Žele ići svuda, i to ne samo kao turista. Ako upoznate osobu koja se svako malo seli u drugi grad ili državu, kontinent, a poznavajući Strelčeve promenili bi i planetu iz dosade - da, to je Strelac koji se lako navikne na svoje i želi ponovo da iskusi adrenalin i uzbuđenje nečeg novog.

Strelčevi su estete, obožavaju da izgledaju lepo i elegantno, ali i da neguju sportsku građu. Iskazuju eleganciju, dok u sebi neguju dozu buntovnosti.

Njihove velike nagrade, medalje, vojne zasluge upravo proističu iz jakog Jupitera. Da bi bili prvak u sportu ili pobednik u ratu, morate imati jakog Jupitera u natalnom horoskopu. Strelac nije lak znak za saradnju, zna biti strog i ohol. On takođe kažnjava, ali je to više neprijatno nego totalno tragično. Za nekog ko je po prirodi hedonista nema veće kazne nego biti bez užitaka i novca. Životni apetiti ovog znaka su veliki, ali se oni i ostvare, prenosi "Krstarica".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Idealna hrana prema horoskopu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop