• 0

Vreme čitanja: oko 13 min.

ASTRO VODIČ: Lav treba da se čuva "rata" sa kolegama, Vodoliji slede troškovi

Vreme čitanja: oko 13 min.

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 8. do 14. jula 2024. godine

  • 0
posao Foto: Shutterstock

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele?

Astrolog Olga Savić

OVAN

Ovan, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Smanjite upotrebu začina, a ako ne možete da se odreknete potrebe za slatkišima, makar se trudite da to budu laganije varijante kao što su voćne salate. Uzimajte što više sezonskog povrća.

Ljubav

Suštinski, odnos između partnera i vas je funkcionalan. Ne možemo reći da je baš sve na svom mestu iz prostog razloga što će postojati povremeni „džepovi“ tenzije – ali oni se mogu prevazići uz nešto kvalitetniju komunikaciju i zrnce razumevanja pride. U partnerskim odnosima ne važi ono „ko glasnije govori, taj je više u pravu“, već je potrebno čuti jedno drugo. Ako ne ranije, onda makar dane vikenda iskoristite da se malo opustite izbacite napetost iz sebe.

Slobodni – sa Merkurom i Venerom u polju uživanja, vreme je za dobar provod, ali i za flertovanje, slatke igrice i strasti.

Posao

Sve što se vezuje za finansije i zarade doći će u prvi plan, pa kod pojedinih Ovnova očekujemo neka velika tumbanja u pozitivnom smislu. Što bi se reklo, u najavi su neki veći novci. No, takođe treba više voditi računa o troškovima, pošto pokazuju tendenciju da se otmu kontroli. Što se poslovnog dela tiče – dobra komunikacija će vam olakšavati dane. Bolje ćete se razumeti sa saradnicima i lakše napraviti korektne dogovore. Sam početak nedelje može doneti značajan ugovor ili poslovni dogovor.

Zdravlje

Mlađi – osetljivo grlo, ali je moguća j sunčanica. Stariji – oscilacije krvnog pritiska.

BIK

Bik, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Ove nedelje ćete biti dosta aktivni,pa je potrebno voditi računa o kvalitetnoj ishrani, vašem „pogonskom gorivu“. Uzimajte više sezonskog povrća, a od mlečnih proizvoda – kefir, jogurt, kiselo mleko.

Ljubav

Sve će biti kako treba i ničega neće faliti, dokle god vas nešto ili neko ne “podbode”. Vi ste u stvari već neko vreme mini tempirana bomba, slažete nezadovoljstvo, stres ili frustriranost po nekim pitanjima duboko unutar sebe i dovoljna je samo jedna varničica da sve to izleti napolje uz bum-tras efekte. Da li će se odnos između partnera i vas pokvariti? Ne, neće. Da li možete da imate svoje “žute minute”? O, da.

Slobodni Bikovi – još uvek za vas traje pozitivan period, aktivni ste, prija vam druženje i kontakti sa

osobama sa kojima je tako lepo radovati se.

Posao

Isto kao i za emotivni segment - ne pravite tenziju u trenutku, a pogotovo nemojte donositi važne odluke ukoliko ste napeti, nervozni ili besni. Neke od vas može kontaktirati bivši poslodavac; saslušajte, ali se ne zalećite sa odgovorima na potencijalnu ponudu. Ove sedmice je komunikacija sa saradnicima pomalo čudna; u prvom trenutku je problem razumeti se ili dogovoriti, ali kasnije uspevate da pronađete zajednički jezik. Moguća je reorganizacija na poslu.

Zdravlje

Fizička aktivnost vas opušta. Stariji – vrtoglavice, krvni pritisak. Sklanjajte se sa jakog sunca.

BLIZANCI

Blizanac,  Blizanci znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Sveže, zeleno povrće kao i voće možete uzimati u neograničenim količinama. Mesne prerađevine skinite sa dnevnog reda, a pored mesa možete češće konzumirati i ribu. Slatkiše biste mogli baš i da preskočite.

Ljubav

Komunikacija i razumevanje su znatno bolji, ali između partnera i vas postoji više radosti i potrebe da se opustite i uživate u malim ili velikim životnim radostima, što sve zajedno doprinosi da ste zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Ono što osećate umećete i da kažete i da pokažete, pa je pred vam prilično solidna sedmica.

Slobodni Blizanci – pred vama je mnoštvo novih izazova, druženja, zanimljivih poznanstava. Pred vama su i dani u kojima ćete lako i lepo flertovati, dani kao stvoreni za početke onih pravih letnjih ljubavi.

Posao

Moguće je da početkom sedmice naleti talas žurbe i užurbanosti, sve će se dešavati odjednom, može čak delovati pomalo haotično, ali ćete uspeti da uhvatite korak sa dešavanjima i organizujete se. Ono što je najbitnije jeste da je komunikacija sa saradnicima znatno bolja – lako se dolazi do dogovora i zajedničkog jezika. U periodu ste koji može otvoriti put ka nekim prilično isplativim saradnjama ili projektima, samo nemojte žuriti sa odlukama, dobro razmislite. Finansije su dosta korektne.

Zdravlje

Prilično stabilno.

RAK

Rak, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Ove nedelje bi vam najviše odgovarale salate, mešavina ribe ili mesa sa puno povrća. Još ako dodate maslinovo ulje, grčki jogurt, začinite limunom – vaš savršeno izbalansiran obrok je tu!

Ljubav

Mnogo je lepe energije oko vas i u vama, bilo da ste zauzeti ili slobodni pripadnik ovog znaka. Ukoliko ste u partnerskom odnosu – super je to što su i emocije i bliskost sada jako naglašeni, ali je još bolje to što je sada odličan momenat da sa dragim vam bićem realizujete neke planove o kojima odavno maštate, bez obzira da li je to plan o odmoru i putovanju ili neka kompleksnija i zahtevnija životna stavka. Na istim ste talasnim dužinama – dogovarajte se!

Što se tiče slobodnih – neko možda nije blizu vas, ali je u vašim

mislima i sanjarenjima. Sami odaberite da li ćete snove pretvarati u javu.

Posao

Malo ćete se opustiti kada su troškovi u pitanju. I to je skroz ok, ali gledajte ipak da ne opustošite previše svoj novčanik. Što se poslovnog dela tiče, sada je trenutak da se obavlja i završava sve ono što je u proteklom periodu “štucalo ili vas je jednostavno mrzelo. Posle dužeg vremena napravićete konkretne poteze i krenuti sa realizacijom svih

onih planova koji su bili na čekanju. Povoljnosti za one koji rade sa inostranstvom.

Zdravlje

Dobro.

LAV

Lav, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Jeste da vam u ovom periodu prijaju sve vrste mesa, naročito onih jače začinjenih ili sa roštilja, ali bilo bi dobro da makar par puta nedeljno konzumirate ribu. Neka na vašem stolu bude češće povrća, voća.

Ljubav

Ljubav vam se primiče kradom, iza leđa i "kucka vas po ramenu", koliko god se vi pravili da je ne primećujete i ubeđivali sebe da to nije ništa. Dok onima oko sebe pokazujete nasmejano i vedro lice, unutar vas osećanja bujaju, i neće biti nimalo čudno ukoliko baš ove sedmice rešite da im se prepustite. Sve u fazonu – ma nek ide život! Da, komplikovano je i nosi pregršt nedoumica sa sobom, ali vam isto tako donosi i osmehe i iskrice u očima.

Zauzeti Lavovi – za vas bi bilo najbolje da vam nikakve

tajnovite tajne ne padaju na pamet, odnos sa partnerom je dobar, ne remetite svoj duševni mir.

Posao

U prvih dan, dva ove sedmice malo toga će funkcionisati po vašim planovima; štaviše, moguće je prisustvo povećane tenzije u poslovnom okruženju, pa gledajte da ne “zaratite” sa nekim osobama. Sada drugi ljudi, ali i okolnosti određuju vaš tempo, pa vam je džabe nervirati se jer nemate kontrolu nad događajima. I pored prisutne napetosti, vi ćete uspeti da obavite sve ono što vam je od važnosti, ali verovatno tek u drugom delu radne nedelje. Više mogući su neplanirani troškovi i jači izdaci.

Zdravlje

Stariji Lavovi – oscilacije krvnog pritiska.

DEVICA

Devica Astrologija, Zodiac, znak, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Male količine mesa (najbolje pilećeg) ili ribe u kombinaciji sa dosta povrća i pastama ili hlebom od integralnog brašna – u isto vreme će vam dati dovoljno energije, a neće opteretiti vaš sistem za varenje.

Ljubav

Više ćete se baviti lepim dešavanjima i osećanjima u odnosu sa voljenom osobom, više ćete se baviti zajedničkim planovima i dogovorima. No, iako možda oboje izbegavate neke osetljive teme i pitanja, koje su vam možda donosile tenziju u mesecima unazad, ipak bi bilo dobro propričati i o tome, pogotovo što je sada mnogo lakše pronaći zajednički jezik.

Slobodne Device – dragi i bliski ljudi vam donose pozitivno uzbuđenje i pregršt interesantnih dešavanja u kojima ćete punim srcem uživati.

Ima prostora i za dopadanja, koketiranja….ali i za puno strasti.

Posao

Vaši su planovi prilično veliki i nije baš mnogo verovatno da ćete sve uspeti da ih ostvarite – ali slobodno računajte na to da sve ono što ima realnu i praktičnu osnovu – sada može biti pokrenuto. Dobićete vetar u leđa, ali i podršku oko koje ste bili angažovani ili kojoj ste se nadali. Saradnički odnosi funkcionišu korektno i lako ćete dolaziti do dogovora. Nećete biti nezadovoljni dešavanjima, pogotovo po pitanju zarada, jer postoji prostor za dodatni profit tokom ove sedmice.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop