• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Kako horoskopski znaci reaguju na kritiku: Kome je to objavljivanje "rata", a ko beži "glavom bez obzira"?

M. P.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Da li je vaš znak jedan od impulsivnijih?

  • 0
Horoskop rasprava svađa Foto-kolaž: Shutterstock

Svaki horoskopski znak je ukrašen posebnim osobinama, pa je često lako prepoznati na osnovu samo jednog postpuka ko je koji znak Zodijaka.

Upravo jedna od tih situacija koje pokazuju koliko su različiti i kako zasebno reaguju znakovi jeste i ta kada neko pokušava da im udeli kritiku. Dok jedan znak mudro ćuti i voljan je da sasluša sagovornika, postoje i oni znaci koji već zavrću rukave i spremni su za raspravu, a pojedini su već na prvu reč "pobegli glavom bez obzira".

Saznajte kako vaš znak Zodijaka, a i vaši bliski reaguju na "grube" savete. I, ne, ovo nije kritika na to kako podnosite kritiku.

Ovan

Ovnovi su sa kritikom na "volim te/mrzim te". Oni su spremni da postanu najbolji u nečemu i da gotovo sve daju da budu uspešni. Zato, s druge strane, mogu biti dovoljno arogantni i ubeđeni da oni znaju najbolje i da nisu u obavezi da slušaju druge. Ovnovi će saslušati konstruktivnu kritiku i to posmatrati kao novu taktiku kako postati još bolji.

Bik

Bikovima rogovi malo prorade kada dobiju nešto što tumače kao negativnu kritiku. Prvo što će im pasti na pamet jeste da osoba koja ih kritikuje "nema pojma o čemu priča". No, njih na neki način proganja zašto je neko imao nešto njima da zameri.

Njihove misli ih neće ostavljati na miru i ubeđivaće sebe da su oni u pravu. Njihova tvrdoglavost brani ono što čvrsto veruju da je istina, zato ih je jako teško razuvereti da nisu u pravu. Čak i da priznaju, jer će se umoriti od raspravljanja, znajte - daleko od toga da priznaju.

Blizanci

Blizanci su veoma vešti u suočavanju sa kritikom i pokušaće da je sprovedu što je pre moguće. Blizanci traže povratne informacije da je nešto dobro što čine i vrlo rado sarađuju sa osobom koja ih kritikuje. Dobra stvar je što se Blizanci trude da ne kažnjavaju sebe nakon neuspeha; oni jednostavno otvoreno priznaju šta su pogrešili i trude se da poprave sve.

Rak

Kritika i Rakovi nisu pojmovi koji su u istom univerzumu. Ako probate da iskritikujete Rakove, ili ih nećete videti do kraja vaše rečenice ili su spremni da vam kažu kako ste vi osoba koja želi da ih "povredi". Dakle, ako ipak želite da im date konstruktivan savet i kritiku, pažljivo birajte ugao iz kog ćete im to reći.

Ako u samom startu vide da želite da im "otvorite oči" za neke stvari, saslušaće pažljivo, uz mnogo manje suza koje zadržavaju, nego inače. U svim ostalim scenarijima, zadržite kritiku za sebe.

Lav

Lavovi uvek ostaju dosledni sebi, svom držanju i poštovanju dragih osoba ili osoba koje im mogu biti od pomoći. Ako im takva osoba želi udeliti konstruktivnu kritiku, verujte da će poslušati. Ipak, ako vas Lav smatra nivoom ispod svog (što nije toliko nemoguće, imajući u vidu malog narcisa koji čuči u njemu), primetićete da vas ignoriše ili će vas odmah zaustaviti. Lavovi teže ka ljudima koji su pošteni i cene direktne osobe, ali ako Lav nekog ne poštuje, neće ni trošiti svoje vreme na tu osobu.

Devica

Obazrive kao i uvek, Device će kritiku saslušati sa rezervom da ipak ništa nisu pogrešile. Biće im teško da poveruju da su negde zabrljale, ali nije kao da im je strano impulsivno reagovanje, bez preteranog razmišljanja. Negativne kritike Device pogađaju tamo gde ih najviše boli, tako da će se ipak zahvaliti i vratiti vam kritiku. U prevodu, Device koje su mali "kontrol frikovi" teško poveruju da nešto nije dobro učinjeno i kako treba.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrolozi kažu da ovi znakovi i nemaju baš stila za oblačenje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop